herkes birbirlerine iyi dileklerini sunuyor güzel cümleler kuruyorlar oysa ben kimseye güzel dileklerimi sunmayacağım içimden gelmiyor
ama meleğime yeni yıl için söylemek istediklerim var onları yazacağım kızıma söyleyemesem de yazacağım...
MELEĞİM,
Canım Kızım Yağmur'um bugün yılın son günü ve yeni bir yıla başlangıç için saatler kaldı.Benim için yeni başlangıç diye birşey yok benim için gelecek yok çünkü ben hr zaman geçmişime bağlı kalacağım her zaman yarın larımda dün üm olacak...her zaman sen olacaksın içimde ve hiç bir zaman ordan çıkmayacaksın zaman belki hafifletecek acımı ya da ben her zaman yaptığım gbi güçlü olduğumu göstermek için hafiflediğine inandıracağım çevremdekilere ama biliyorum bu acı ben ölene dek geçmeyecek sana kavuşana dek hep yarım bir insan olarak kalacağım...Meleğim senle kurduğum hayallerim sensiz yaşamaya çalıştığım günlere dönüştü...sensizlik öyle zor ki anlatmaya kelimeler bulamıyorum...herkesin yeni başlangıçlar için umutlandığı hayal kurduğu bu günde ben yine sensizim ve ben hayallerimin bir bir düştüğü hatta boğulduğu sular içerisinden çıkamıyorum iyiyi düşünemiyorum sanki iyi bir şey düşünsem sana haksızlık yapacakmış gibi hissediyorum kendimi...sana söylemek istediğim sadece iki cümle var sen bunları çok iyi biliyorsun ama ben yine de söyleyeceğim hiç bıkmadan söyleceğim....SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM....herşeyden önemlisi SENİ ÇOOOOOOOK AMA ÇOOOOOOOOOK ÖZLÜYORUM:..(