canım ben 2 ay öncedeb konuştum eşimle.bende 5 aylık evliyim.ben birlikte geçirmek istiyorum seninle baş başa dedim tamam dedi.fakat annesi ile babası ile geçirmek istediğini biliyorum fakat ben orada rahat edemicem.azıcık ta beni düşünmeli.kayınpeder geçen sormuş eşime oda bi arkadaşta toplanıcxaz demiş.geçen yine benim yanımda sordu.bende arkadaşa gidicez dedim adam dinlemio ben size gelcem dedi dikildi.kayınpeder laftan anlamz benim.boş evde ne işin var baba dedim.arkadaş falan bahane yanlız geçiricez allah nasip ederse süper.sinir oluyorum kaynanaya kayınpedere görümceye yeni yıla birlikte giripte bütün sene onları çekemem.ıyyyyyyyyy.
Valla ben eylülde evlendim yılbaşında eşimin tüm ailesini evimde ağırladım tamı tamına 26 kişiydik.... Ve ben henüz 3-4 aylık evliydim...
Şikayetçimiyim asla....
Başbaşa geçirmek istermiydim evet...
Ama eşimin ailesini yılbaşlarını hep birarada kutlarlarmış, annesi vefat ettikten sonraki yılbaşında hiçbir görümcem ve hiçbir eltim istememiş evinde o kadar milleti toplamak..
Eşim çok kırılmış.. Aile olmak annem ölene kadarmıydı falan diye.. Bana anlatmıştı...
Ben de evlendikten sonraki ilk yılbaşında ona böyle bir süpriz yaak istedim....
Özel günlerdeeşlerin birbirine süpriz yapmasının amacı eşini mutlu etmek değilmidir...
Bu süpriz illa romantizm başbaşa olmak seksi kıyfetler ve yatskodasından ibaret değildir bence...
Eşimin haberi yoktu, sürekli bana ne yapıcaz yılbaşında falan diyordu, ben hep geçiştirdim, dışarda çok kalabalık oluyo aşkım evde kutlarız falan diye... Evde başbaşa kutlayacağımızı düşünmüş...
31 aralık gnü öğlene kadar çalışıyordm, o yüzden 30 aralıktan bazı hazırlıkları yapmam gerekiyordu ama eşimin yanında yapsam o kadar yiyeceği niye yapıyosun diycek... 25 kişilik mezeyle 2 kişilik meze aynı olurmu... Onu evden postaladım hadi git sen arkadaşlarınla takıl kahveye mahveye ben yılbaşı için hazırlık yapıcam dedim....
Bi taraftan evde hazırlık yaparken bi taraftsn da elti ve görümceleri organize ettim, 1er 2şer çeşit meze hazırlamalarını istedim tatlıyı görümceme yıktım
eti de akşamdan düdüklüde biraz haşlayıp dolaba attım...
Eşim eve geldiğinde neler azırladın diye sordu ser verdim sır verömedim...
Yılbaşı akşam üstü teker teker millet gelmeye başlayımnca eşim bi huzursuzlandı. Her gelene ooo hoşgeldiniz diyo ama bi taraftan da hayırdır ne işiniz var burda der gibi bkıyor...
Herkes toplanınca anladı benim organizasyonum olduğunu...
Çok aa çok mutlu olmuştu şim.. Neredeyse ağlayacktı..
Önünüzdeki her günü her daikayı başbaşa ve romantizm dolu olarak geçirebilirsiniz.. Ama bayramdır seyrandır yılbaşıdır gibi günler kalabalık olunca daha eğlenceli geçiyor...
O akşam tombala oynadık, gençler tabu oynadık..Acai eğlendi...
Bence hiiç kafana takma, eğlenmene bak, ertesi gün o özel yemeği 2010un ilk akşam yemeği olarak romantik romantik yersinz....
onuda denedik arkdaşa sözümüz var dedik ne olcak arar sölersiniz gelemicez diye dedikalabalık olacaksa eğlenceli olabilir aslında,ama sadece kayınvaliden ve siz olacaksanız sıkılırsınız.
hayır canım kalabalık derken kayın peder valide ve amcaları
gidin hindinizi yiyin bence saat 11 gibi eve dönersiniz.uykum geldi falan diye bir bahane uydurun.
sonra kutlamaya devam edresiniz .başbaşa...
Kayınvalideye gidin yemeğini filan yiyin, biraz oturun kalkın evinize gidin. Sonra kutlarmısınız, başka şeylermi yaparsınız orasını bilemem:jeyyar:alkisalkisalkissositososito
Allah'ım olgunlaşıyor muyum ne ben de kızlara katılıyorum git yemeğini ye...
çok fazla etliye sütlüye karışma otur kocanın dizi dibine ozaman kalk şu bunu yap da dyemezler
saat 11 olmadan da kalkın sen de evde eşinle güzel bi yılbaşı geçir...
şimdi eşin sevg de hazırlık yapmış dese aay alın bize gelin ya da biz de size gelelelim olabilir....
Daha 6 aylik evlisin güzelim, cok yilbasilarini gecirirsin esinle insallah.
benim için ilki önemliydi
Ayrica arkadaslarimin dedigi gibi tüm geceyi orda gecirmek zorunda degilsiniz, 12 ye kadar kalin yiyin icin, sonrada hadi gize güle güle....:hulya:
elim sende de oynayamıcaz orda :kedi:Ya niye hemen yanlış anlıyorsun ki, belki tombala filan oynarlar, yada papaz kaç filankaydirigubbakcemile2
bencede o günün ne günahı olabilirki sıradan bi gün yaniakannehir
ben inanmıyorum günahına...
o eğlenceyi 1 ocakta yapılsa ne olacak
dini inançlar mantık meselesi bence..
benim derdim oraya gitmek değil songül ablacım geri gelememek dediğim gibi mesafe var bende baya hazırlık yapmıştım evimi güzelce temizledim kendimi başbaşa kutlamaya hazırlamıştım üzüldüm açıkcası
inanın herşeyi denedim ilk yılbaşımız ben saeliniyim sen ona bi sürpriz hazırlamıştım sürprizimi bozdun dedim ben evin gelini olduğum için bütün hizmet bende olcak oturamıcam doru düzgün birde sadece kayınvalidemlerde değil 2 kişi daha olcak büyüklerden sen alırsın biranı kuruyemişini oturursun beni hiç düşünmüyomusun dedim o zaman teklif ettiklerinde niye sölemedin ağzın yokmuydu dedi bana benim sölemem doğru olurmuydu kayınpederime biz başbaşa kutlıcaz diye onun sölemesi lazım ben gitmicem diye tutturdum bu seferde dedi sen burda kutla kuşlarınla ben ordayım dedi ve konu kapandı gerçekten gitmek istemiyorum geçen yıl nişanlıyken yılbaşına saatler kala kavga ettik ben böle günlere özen gösterdiğimi ve ilk yılbaşında yanlız olalım diye kavgasını bile ettim ama ne yapsam boş açıkçası onu nasıl ikna edeceğimi bilemedim ne desem vazgeçer bilmiyorum
Dışarda bi plan yapın yemeği dışarda yer bi yerde bişeyler içer
Sonra evinize gelir evde devam edersiniz eğlenceye
Yoksa kayınpeder dan diye gelip keyfinizi kaçırmasın
Sanki biraz habersiz çat kapı gelirmiş gibi sezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?