Yeni yılı kayınvalidemlerde kutlamak zorunda mıyım?

Cümbür cemaat toplanıp size gelmeye kalksalar daha mı iyiydi
Eşinle konuş gece baş başa olmak istediğini söyle
Gidin yemeğe katılın biraz oturun sonra gece uzun nasılsa
Bi bahane bulup evinize dönün yada nerde kutlamak istiyorsanız oraya gidin

canım ben 2 ay öncedeb konuştum eşimle.bende 5 aylık evliyim.ben birlikte geçirmek istiyorum seninle baş başa dedim tamam dedi.fakat annesi ile babası ile geçirmek istediğini biliyorum fakat ben orada rahat edemicem.azıcık ta beni düşünmeli.kayınpeder geçen sormuş eşime oda bi arkadaşta toplanıcxaz demiş.geçen yine benim yanımda sordu.bende arkadaşa gidicez dedim adam dinlemio ben size gelcem dedi dikildi.kayınpeder laftan anlamz benim.boş evde ne işin var baba dedim.arkadaş falan bahane yanlız geçiricez allah nasip ederse süper.sinir oluyorum kaynanaya kayınpedere görümceye yeni yıla birlikte giripte bütün sene onları çekemem.ıyyyyyyyyy.

Dışarda bi plan yapın yemeği dışarda yer bi yerde bişeyler içer
Sonra evinize gelir evde devam edersiniz eğlenceye
Yoksa kayınpeder dan diye gelip keyfinizi kaçırmasın
Sanki biraz habersiz çat kapı gelirmiş gibi sezdim

canım bence sadece yemeğe gidilip eve gelinmez,ben biliyorum defalarca yaşadım bunu,hatta eşim beni kandırırdı,gidelim bi yemek yeriz evimize döneriz diye,dönemezsiniz,kalkılmıyor hemen yemekten sonra saatler su gibi akıp gidiyor,hatta eşinin yanında otur iş yapma diyenler var arkadaşlardan,böyle bişey olabilirmi,gelin süzünüp oturdu derler,
bence baştan konuş eşinle ve seneye gideriz bu ilk yılbaşımızı birlikte geçirelim filan de,6 aylık evliyim demişsin,anlarlar heralde sizi
güzel yıllar

ben bu yıl oğlumla geçiricem,keşke benimde akrabalarım burda olsada onlarla geçirsem,anmeller yok bari kayınvaldemler olsada kalabalık olsak,oğlum 1,5 yaşında ikimiz kutu kutu pense oynayacağız,eşim çalışıyor o gece

ayy yazık kız herıfıne oda sanmıstır ki..ıkınız bas basa kutlayacaksınız ..özel biseyler olacak sanmıstır..kendı akrabalarını goruncede...senın kızdıgını dusunup kotu olmustur..:1rolleyes:

Konuyu okuyunca ilk evlilik yıldönümümüz geldi aklıma.
Kayınvalidem kayınpederim ve onların akrabalarından oluşan yaklaşık 25 kişilik bir grupla kutlamıştık
Unutulmaz bir geceydi!!!!

inanın herşeyi denedim ilk yılbaşımız ben saeliniyim sen ona bi sürpriz hazırlamıştım sürprizimi bozdun dedim ben evin gelini olduğum için bütün hizmet bende olcak oturamıcam doru düzgün birde sadece kayınvalidemlerde değil 2 kişi daha olcak büyüklerden sen alırsın biranı kuruyemişini oturursun beni hiç düşünmüyomusun dedim o zaman teklif ettiklerinde niye sölemedin ağzın yokmuydu dedi bana benim sölemem doğru olurmuydu kayınpederime biz başbaşa kutlıcaz diye onun sölemesi lazım ben gitmicem diye tutturdum bu seferde dedi sen burda kutla kuşlarınla ben ordayım dedi ve konu kapandı gerçekten gitmek istemiyorum geçen yıl nişanlıyken yılbaşına saatler kala kavga ettik ben böle günlere özen gösterdiğimi ve ilk yılbaşında yanlız olalım diye kavgasını bile ettim ama ne yapsam boş açıkçası onu nasıl ikna edeceğimi bilemedim ne desem vazgeçer bilmiyorum

onuda denedik arkdaşa sözümüz var dedik ne olcak arar sölersiniz gelemicez diye dedi

Kayınvalideye gidin yemeğini filan yiyin, biraz oturun kalkın evinize gidin. Sonra kutlarmısınız, başka şeylermi yaparsınız orasını bilemem:jeyyar:alkisalkisalkissositososito

onuda dşündüm ama bizim oraya gidip gelmemiz 4 saat gidiş dönüş eşim 7de çıkıyor işten bide yemeğe vakit nasıl ayırıcam

Ya niye hemen yanlış anlıyorsun ki, belki tombala filan oynarlar, yada papaz kaç filankaydirigubbakcemile2
elim sende de oynayamıcaz orda :kedi:
akannehir
ben inanmıyorum günahına...
o eğlenceyi 1 ocakta yapılsa ne olacak
dini inançlar mantık meselesi bence..
bencede o günün ne günahı olabilirki sıradan bi gün yani

ayrıca gitmediğimiz yerde değilki her haftasonu ordayız eşim cumartesi 4de geliyor gidiyoruz pazar akşamı dönüyoruz ve cumarteside beraberiz dernek gecesinde buluşucaz yılbaşında niye?:a015:

Dert etmeyin canım,
bizim ilk yılbaşı kutlamamız,kayınvalideciğimin ısrarı üzerine onlarda oldu,
ama yinede planımı yaptım,gece 11 e kadar oradaydık,fazla yemedik,
çünkü evimizde hazırlığımızı yapmıştık...11den sonra evimize geldik ve birlikte
kutlamamıza devam ettik...
bence büyütülecek bir konu değil...

benim derdim oraya gitmek değil songül ablacım geri gelememek dediğim gibi mesafe var bende baya hazırlık yapmıştım evimi güzelce temizledim kendimi başbaşa kutlamaya hazırlamıştım üzüldüm açıkcası

benim süprizlerimi bozdun ama de :)) duygu sömürüsü yap azcık kız.saygıdan kusur etmemek adına da yemegi onlarda yiyin,1 saat sonra kalkın meselaa..sonra sen herşeyi evde hazırlaa,eve geldiginzde hazır bulunsun :)

siz kayınvalidenizi kırmıyor,oraya gidiyorsanız,
o da sizi kırmayacak,hatta destek olacaktır,
ama kayınvalidenizle önceden konuşun,yaptığınız planı anlatın ama
onlar da kırmamak için belli bir saate kadar kalabileceğinizi söyleyin...

pardon araba yoksa dönmeniz sorun olur bencede...
o zaman planı değiştirin ve kayınvalidenizle direk konuşun,
bakalım ne diyecek,aslında anlayışla karşılaması lazım,
çünkü çok yeni evlisiniz...

Son düzenleme:
sevgicim seni çok iyi anlıyorum ama şu anda yapacak başka birşeyin yok gibi..belkide çok iyi vakit geçireceksin..

bugün ya da yarın eşinle kutla o gün de oraya git. neden bu kadar dert edindin ki... eşinle her gün yalnız deilmisin? evlilik yıldönümü falan deil ki bu yılbaşını neden bu kadar abartıyosunuz anlamadım

canım benim ya aynı sorun bizdede olurdu aslında evin gelini kalk hizmete başla başka kalıp hizmet eden yok görümce 36 yaşında bekar sen küçüksün yap hadi.bayramlarda öle oluyor çünkü.yılbaşımı bari onlarsız kutlayıyım.koçiş nasıl olduysa benim sözümü dinledi bu sene.

aslında bende ondan korkuyorum.evin arka odasında kutluyacagız.ön taraftan ışıgımız görebilir.böyle bişi yapmaya karar verdik.

benim eşimde böyle,gitmesek kıyamet kopacak sanır bi yılbaşı.geçen sene 11 de kalktık diye surat asıp eve gelince hemen uyudu.biz 5 yıldır ailesiyle girdik yeni yıla.çok gıcık bi durum.nasıl alışırsa öyle gider.istemiyorsan gitme,özel bi gün başbaşa olmak daha iyi bence.

o akşam başbaşa yemeniz şartmı canım yaa ertesi gün yap planını şimdi sen yok gitmeyelim diyeceksin sorun çıkacak bu udfacık sorun büyüyyecekte büyüyecek ömrün boyunca çekeceksin sonra. boşver günler torbayamı girdi. kötü gelin olursun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…