Yeni yılı kayınvalidemlerde kutlamak zorunda mıyım?

Bunu zorundaymışsın gibi algılarsan içte içe bir duvar örmüş olursun onlara karşı sen bile farkında olmassın anne gibi yaklaşsan (Eğer aşılamayan bir problem yoksa) 2 saat onlarla oturup yılbaşına bir saat kala falan evden ayrılsanız evinizde geçirseniz daha verimli ve anlamlı olur diye düşünüyorum

onlarla sorunum olmazsa gerçekten böle düşünmem ama çok anlaşmazlıklar oldu düğün ertesi çok soğudum onlardan başlıca sebebi benim eşim 2 defa düğün yaptık 5 kuruş pazar yardımı yapmadılar ki düğün yapmak 1 kişi için çok zor oldu anne babada olsa elini taşın altına sokmalıydı olduğu halde vermediler para pul yani bu daha en hafifi yani daha anlatamadığım çok şey var dolayısı ile ben eşim gibi düşünemiyorum

benimde ilk yılbaşım aklıma geldi

eşimin ailesi sülalesi diyeyim yılbaşında toplaşacağız dedi bende biraz gitmek istemedim ama gidelim başbaşa geçirmek isterim ama dedim.

ay çok komikdi benim için eşimle arabaya bindik gittik ama ben çalışmadığım için hiç dışarı çıkmıyorum eşimde çalıştığı için fazla gezemiyorduk.Biraz dolaşalım gideriz dedim ok dedi direk anasına götürdü.

Bide yabancı şehirdeydim herneyse gittik babası rahmetlik bolkondaymış anam nerde didi eşim o da pazara çıktı dedi bana geliyom sen çık yukarı dedi çıktım eşim gelmiyor ortada yok
sonra aradım telle nerdesin pazardayım anamla geziyoz demezmi beni çıldırtı ya beni niye götürmedin ben burda tek başıma oturuyom dedim hemen buraya gel beni evime götür dedim geldi bir sinirle ben hemen eve gidiyoruz dedim eve gittik tek geçirdik ama küs geçirdik yılbaşına :roflol::roflol:

Arkadaşlar anlatmak istedim bu anımı ama pişman değlim kavga çıkardığıma hahaahkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
bende kavga çıkarsak pişman olmıcam da neyse...

Şekerim ,şu KK da da farklı bişey duysam,klavyemi kıracam..
Herkes aynı canım benim..
Bu zamanda, gençlerin hepsi ,kendi imkanlarıyla evleniyor...

Herkes gibi bende aynı fikirdeyim..
Hazır yemek yapılmış,Hindi doldurulmuş..Git ye..
Hatta olayı kendine bile mâl edebilirsin..Aaaa..bu yılbaşı yemeği bizim şerefimize mi?..
Aaa..Bu hindi bizim için mi?falan diye..En azından rahatlarsın^..kaydirigubbakcemile3

bence gidin 11 gibi kalkın bi yere sözümüz var deyin acilen hatta eşin arkadasım desin olay senden cıksın....

akşam yemegını yıyıpde kalkamaz mısınız?..
sadece yılbası degıl sızın ıcın tum akşamlar ozel olmalı zaten hem yenıde evlısınız..
eger basbasa kalamazsanızda okadar dert etmeyın derım senede bıgun ve neşelı gırın yenı bı seneye..

GıDıPDE 11 DE KALKMA GıBı Bı avantajım yok çünkü 11de çıkarsam 2 de evde olurum olmaz biz dediğim gibi her hafta zaten ordayız her heftasonunu onlarla geçiriyoruz bide yılbaşı hala da ikna edemedim

GİDİPDE 11 DE KALKMA GİBİ Bİ avantajım yok çünkü 11de çıkarsam 2 de evde olurum olmaz biz dediğim gibi her hafta zaten ordayız her heftasonunu onlarla geçiriyoruz bide yılbaşı hala da ikna edemedim

Ay nekadar çok dert ettin ya gelemiyoruz de kapat konuyu eve almayamı gelecekler sanki hazırla kocacığını bişeyler eğlenin dans edin boş verya her gün ordaymışsınız madem boşveeeeeeeeeeeeerrrrrrr gitsin eşini ikna et gitmeyin opuyorumnanaktan

GİDİPDE 11 DE KALKMA GİBİ Bİ avantajım yok çünkü 11de çıkarsam 2 de evde olurum olmaz biz dediğim gibi her hafta zaten ordayız her heftasonunu onlarla geçiriyoruz bide yılbaşı hala da ikna edemedim

Şehirlerarası mı oturuyorsunuz?

Bu durumdan kurtulamazsın boşuna uğraşma.Planı kaynanandan önce yapacaktın.Kaynananın bi suçu yok kusura bakma.Eşin bikere söz vermiş onlara eşine kötü olursun söyleyim.Git kaynananın hindisini ye,yapacağın şey bucokacimcoook

Valla canım yaşayan bilir sonuçta ama ben sana şunu söliim benim ablamın o lanet kaynanası ablama neler neler dedi görümce neler neleer yaptı enişte bey kalkıp annemleri arayıp gelin konuşcaz mı demediler neler neler ya sırff bu olaylardan yüzünden evlilikten nefret ediyordum ama sonuçta noldu biliyor musun arada çocuk olduğu için herşey sineye çekildi. Yani bir şeyler alttan alınmazsa ve evliliğini de gözden çıkarmışsan umrunda değilse dikleş kaynanayla da zıt git görümcen falan varsa onunla da zıtlaş ama huzursun olan sen olursun hiçbir kazanım elde edemessin benden sadece bir fikir canım

benim kayınvalidemde hergün soruyor yılbaşı planınız nedir diye.Daha kesinleştirmedik diye geçiştiriyorum. Gözümüzün içine bakıyor gidelim diye ama benimde hiç niyetim yok gitmeye...

ay canim seni yeni yilinda baya berbat gecmis ya ama inan okuren esinin durumuna cok güldüm bide annemle pazarda geziyoz demis ya ama sende iyi yapmissin eve gelmekle umarim bundan sonra daha güzel ve istedigin gibi yilbaslari gecirmissindir

bende tam 4 yildir kayinvalidemlerle yilbasini geciriyorum

bu yil yemekli eglenceye gidelim demistim esime ama hamileyim diye gitmek istemiyor,seneye söz gideriz bebisimizle diyor

seneyede bebek ufak diye gitmicek biliyorum aahh ahh

gerci yilbasini evde kös kös gecirmekte istemezdim kalabalik olunca zevkli oluyor

tabi aile durumunuz ve yasitlariniz ne durumda bilemem...

ay canim seni yeni yilinda baya berbat gecmis ya ama inan okuren esinin durumuna cok güldüm bide annemle pazarda geziyoz demis ya ama sende iyi yapmissin eve gelmekle umarim bundan sonra daha güzel ve istedigin gibi yilbaslari gecirmissindir

sağol canım evet geçirdim sonranraki yılbaşım da ama oda maf oldu görümcem kocasına kızıp içmiş olan bana olsu abisine yani benim eşime sarılıp sarılıp ağlıyor abi beni bırakma diye

he buarada eşimi herkesten kıskanırım kaynanamda abisin den ayrılamıyor deyip masusu beni delirtti abi benden ayrılma yanım da kal diyor kaynnamada ne dese iyi bu gece abisiyle yatsın demezmi:bbo: ben yıktım ortalığı zavallı eşim ortada kaldı bi bana bakıyor bi kardeşine

ama sonun da zafer gene benim benim yanıma geldi alın şunuda yatırın dedi buda 2cisenemedeydi gene mafoldu yani yılbaşım benim talihim yok hahah:roflol:

şimdi 5yılı doldurdum artık hertürlü geçiyor yılbaşı
:teselli:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…