Bunu zorundaymışsın gibi algılarsan içte içe bir duvar örmüş olursun onlara karşı sen bile farkında olmassın anne gibi yaklaşsan (Eğer aşılamayan bir problem yoksa) 2 saat onlarla oturup yılbaşına bir saat kala falan evden ayrılsanız evinizde geçirseniz daha verimli ve anlamlı olur diye düşünüyorum
onlarla sorunum olmazsa gerçekten böle düşünmem ama çok anlaşmazlıklar oldu düğün ertesi çok soğudum onlardan başlıca sebebi benim eşim 2 defa düğün yaptık 5 kuruş pazar yardımı yapmadılar ki düğün yapmak 1 kişi için çok zor oldu anne babada olsa elini taşın altına sokmalıydı olduğu halde vermediler para pul yani bu daha en hafifi yani daha anlatamadığım çok şey var dolayısı ile ben eşim gibi düşünemiyorum
bende kavga çıkarsak pişman olmıcam da neyse...
Ay bu erkekler hiç romantik değil.İlk yılbaŞı ne bileyim...
GİDİPDE 11 DE KALKMA GİBİ Bİ avantajım yok çünkü 11de çıkarsam 2 de evde olurum olmaz biz dediğim gibi her hafta zaten ordayız her heftasonunu onlarla geçiriyoruz bide yılbaşı hala da ikna edemedim
GİDİPDE 11 DE KALKMA GİBİ Bİ avantajım yok çünkü 11de çıkarsam 2 de evde olurum olmaz biz dediğim gibi her hafta zaten ordayız her heftasonunu onlarla geçiriyoruz bide yılbaşı hala da ikna edemedim
kızlar derdim büyük daha 6 aylık evliyim eşime güzel bi sürpriz hazırlasmıştım ama kayınvalidemler onlar herşeyi hazırlamış hindi faan filan illede gelin deyince eşim tabikide gelcez başka nere gitcez demezmi bu durumdn nasıl kurtulablirim? mafoldumben ben baş başa kutlamak istiyordum hayal kırıklığına uğradpım
onlarla sorunum olmazsa gerçekten böle düşünmem ama çok anlaşmazlıklar oldu düğün ertesi çok soğudum onlardan başlıca sebebi benim eşim 2 defa düğün yaptık 5 kuruş pazar yardımı yapmadılar ki düğün yapmak 1 kişi için çok zor oldu anne babada olsa elini taşın altına sokmalıydı olduğu halde vermediler para pul yani bu daha en hafifi yani daha anlatamadığım çok şey var dolayısı ile ben eşim gibi düşünemiyorum
ay canim seni yeni yilinda baya berbat gecmis ya ama inan okuren esinin durumuna cok güldüm bide annemle pazarda geziyoz demis ya ama sende iyi yapmissin eve gelmekle umarim bundan sonra daha güzel ve istedigin gibi yilbaslari gecirmissindirbenimde ilk yılbaşım aklıma geldi
eşimin ailesi sülalesi diyeyim yılbaşında toplaşacağız dedi bende biraz gitmek istemedim ama gidelim başbaşa geçirmek isterim ama dedim.
ay çok komikdi benim için eşimle arabaya bindik gittik ama ben çalışmadığım için hiç dışarı çıkmıyorum eşimde çalıştığı için fazla gezemiyorduk.Biraz dolaşalım gideriz dedim ok dedi direk anasına götürdü.
Bide yabancı şehirdeydim herneyse gittik babası rahmetlik bolkondaymış anam nerde didi eşim o da pazara çıktı dedi bana geliyom sen çık yukarı dedi çıktım eşim gelmiyor ortada yok
sonra aradım telle nerdesin pazardayım anamla geziyoz demezmi beni çıldırtı ya beni niye götürmedin ben burda tek başıma oturuyom dedim hemen buraya gel beni evime götür dedim geldi bir sinirle ben hemen eve gidiyoruz dedim eve gittik tek geçirdik ama küs geçirdik yılbaşına :roflol::roflol:
Arkadaşlar anlatmak istedim bu anımı ama pişman değlim kavga çıkardığıma hahaahkaydirigubbakcemile5
ay canim seni yeni yilinda baya berbat gecmis ya ama inan okuren esinin durumuna cok güldüm bide annemle pazarda geziyoz demis ya ama sende iyi yapmissin eve gelmekle umarim bundan sonra daha güzel ve istedigin gibi yilbaslari gecirmissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?