- Konu Sahibi yenibirumut
-
sabah kalkar kalkmaz önce 1 bardak su ardından 1 bardak sirkeli ballı ılık su içtim
kahvaltım hiç değişmedi
1 kk peynir
5 zeytin
haşlama yumurta
1-1,5 dilim kepek ekmeği
domates
şekersiz çay sınırsız :)
ara elma
öğlen
yemek varsa yemek yedim yanında mutlaka salata yaptım ve yağda kullandım az miktarda yanına pilavım varsa 2-3 yemek kaşığı pilavımı koydum yoğurt mutlaka yedim 1-1,5 dilim kepek ekmeği
ara elma
ara 2 şer adet kayısı, fındık, ceviz, badem
akşam öğlenin aynısı oldu
bunların yanı sıra çok fazla misafirliğe giderim ve evime gelinir ve hep pasta börek yapılr ben asla dayanamam bunlara ama çareyi şunda buldum misafirliğede gitsem tabağımı kendim hazırladım 5 çeşit varsa 3 çeşit aldım ve onları yarıya düşürdüm
yemeklerimi yerken çok yavaş yedim ve lokmaları çok az aldım normalde 10 dk sofradan kalkardım şimdi 20 dk da ancak yiyorum ve yemeği bitirir bitirmez masadan kalkıyorum
2 gündür leslıe başladım her ne kadar bugün yapamasamda ilk hafta 3 kg verdim evde kondisyon bisikletine bindim
canımın çektiğini yiyorum ama tadımlık olarak ve tadını çıkartarak :)
he ayrıca günde 4 lt su
ve ben emziriyorum 6.5 aylık bebişim var açlıktan bazen başım dönüyo :)
bence gayet guzel bir liste, sagliksiz degil yani :)
evet yavas yemek cok onemli. her lokmadan sonra catali masaya koyun, ve de her lokmayi 20 kere civarinda cigneyin diyorlar.
iyi su icmissin malesef ben anca 2-3 bardak su icebiliyorum.
leslie harika gercekten de, ben de hergun 5 mil yapiyorum. daha dogrusu her gece diyeyim. egzersizden sonra ilik bir dus aliyorum, sonra da bebek gibi uyuyorumama iyi kalori yaktiriyor spor gercekten gerekli. ben de 5 kiloya yakin verdim 2 haftada. bakalim bu hafta ne kadar eksilmis, cuma gorecegiz.. :)
emzirmek de gercekten cok kalori yaktiriyor bildigim kadariyla. o yuzden acliktan basin donecek kadar kendine yuklenme bu donem derim canim. asiri aclik hissetmemen gerek normal olarak. aciktikca bir porsiyon meyve vs yiyebilirsin. ya da minik atistirmalik.
tekrar tebrik ederim hem bebis hem de verdigin 7 kilo icin :)
çok teşekkürler canım daha vermem gereken 30 kg var umarım bu defa başarırırm sendemi yeni başladın
evet ben de 2.5 hafta once basladim
evlendikten sonra inanilmaz kilo almistim hem de ingiltereye gelin gittim ailem yok arkadaslarim yok, habire tikistirdim agzima cikolatalari biskuvileri
sonuc iste bu.. 99.7'yi gorunce tartida beynimden vurulmusa dondum. hayatimda boyle kilo almamistim, yaklasmamistim bile.
ertesi gun hemen diyete basladim. vejeteryan oldugum icin et yok zaten, bol sebze yiyordum. diyete baslayinca tatliyi cikolatayi kolayi kestim. ekmegi de azalttim. spor da yapiyorum haftanin hemen her gunu.. oyle iste :)
simdilik cok iyi gidiyor. benim de vermem gereken en az bir 30 kilom var, yol uzun yani. ama ben cok kararliyim.
cuma yarismalarina katilmayi dusunmedin mi, ben 9. gruptayim sanirim bir kisilik yer vardi grupta. uyue alimi yapan baska gruplar da var bu aralar.
motivasyon acisindan iyi oluyor istersen sen de katil aramiza :)
kızlar başarılar dilerim. umarım ikinizde ıstedıgınız kiloya ulaşırsınız. fıstık gıbı oluruz ınsallah hepberaber.
ya birde herkes şu leslie den bahsedıyor. ben bısey bulamadım bu konuyla ılgılı ya. 1 mıl 5 mıl bunlar ne allah askına. nıye nette bısey bulamadım kı ben ya. zahmet olmazsa bunun bı lınkı falan varmı kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html bulduuuuuuuuum sanırım. ah yıne kadınlar kulubu sagolsun. harıka bıseymıs. cok kolay. pılates yapamıyorum cunku. gercekten işe yarıyormu boyle yerınde sayarak yurumek.
aynı şeyleri yaşamışız bende evlenince aldım yalnız olduğum için nasıl giricez bu gruba
kızlar başarılar dilerim. umarım ikinizde ıstedıgınız kiloya ulaşırsınız. fıstık gıbı oluruz ınsallah hepberaber.
ya birde herkes şu leslie den bahsedıyor. ben bısey bulamadım bu konuyla ılgılı ya. 1 mıl 5 mıl bunlar ne allah askına. nıye nette bısey bulamadım kı ben ya. zahmet olmazsa bunun bı lınkı falan varmı kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html bulduuuuuuuuum sanırım. ah yıne kadınlar kulubu sagolsun. harıka bıseymıs. cok kolay. pılates yapamıyorum cunku. gercekten işe yarıyormu boyle yerınde sayarak yurumek.
ben 5. Yapıyorum 3 mil ama ekspres o daha hızlı kilo verdiriyormuş çok kolay eğlenceli çoık faydasını gören var bizde zamanla görürüz umarım :))
yaklaşık 1 aydır diyetteyim ve ortalama 7 kg verdim listem falan yok elimde kafama göre diyebilirim ama az yiyorum tadımlık yiyorum doyumluk değil çünkü doymaya kalkarsam dolabı doldururum miğdeme çünkü doymak bilmiyo bu bünye
silkelenip kendime gelme zamanım gelmişte geçiyor bile. 8 kg verdim diye tıkanıp kaldım saldım kendimi iyiden iyiye senin 8 kg vermeye ihtiyacın yok senin verecek daha 23 kg var en az tabi önce hedefin 80 ardından 70 sonra 60 ve zafer senindir
şaun 93 kiloyum yılbaşına kadar en az 6 kg vericem ve hoopp 87 kg olucam ve 31 ocağa kadar da 80 kg olmam lazım hatta daha az malum iddia var işin ucunda. şuan için programım bu şekilde olsun. ama unutma ipin ucunu koyvermek yok
bugün yediklerime gelince
sabah kahvaltısı malum fiks değişmiyor
-2 dilim kepek ekmeği
-1 kk peynir
-5 zeytin
-haşlanmış yumurta
-2 fincan şekersiz çay
aa öğün elma
öğle yemeği
-1 porsiyon bezelye
-2 yemek kaşığı bulgur pilavı
-yoğurt
-2 dilim kepek ekmeği
ara öğün 5 tane fındık 5 tane badem
akşam yemeği öğle ile aynı
ara öğün elma
işte bu noktaya kadar güzel gittin de açlığa dayanamayıp keşke o sarı leblebi ve nescafeyi götürmeyecektin neyse daha kötüsüde olabilirdi canım sağolsun :)
şimdilik bu kadar canım sayfam yarın görüşürüz du hatırına bi su içem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?