yenibirumutla yenibirhayat olabilir

yenibirumut

minik mucizemle
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
342
2
46
40
İstanbul
yaklaşık 1 aydır diyetteyim ve ortalama 7 kg verdim listem falan yok elimde kafama göre diyebilirim ama az yiyorum tadımlık yiyorum doyumluk değil çünkü doymaya kalkarsam dolabı doldururum miğdeme çünkü doymak bilmiyo bu bünye :(

sabah kalkar kalkmaz önce 1 bardak su ardından 1 bardak sirkeli ballı ılık su içtim
kahvaltım hiç değişmedi :(
1 kk peynir
5 zeytin
haşlama yumurta
1-1,5 dilim kepek ekmeği
domates
şekersiz çay sınırsız :)

ara elma

öğlen
yemek varsa yemek yedim yanında mutlaka salata yaptım ve yağda kullandım az miktarda yanına pilavım varsa 2-3 yemek kaşığı pilavımı koydum yoğurt mutlaka yedim 1-1,5 dilim kepek ekmeği

ara elma

ara 2 şer adet kayısı, fındık, ceviz, badem

akşam öğlenin aynısı oldu

bunların yanı sıra çok fazla misafirliğe giderim ve evime gelinir ve hep pasta börek yapılr ben asla dayanamam bunlara ama çareyi şunda buldum misafirliğede gitsem tabağımı kendim hazırladım 5 çeşit varsa 3 çeşit aldım ve onları yarıya düşürdüm

yemeklerimi yerken çok yavaş yedim ve lokmaları çok az aldım normalde 10 dk sofradan kalkardım şimdi 20 dk da ancak yiyorum ve yemeği bitirir bitirmez masadan kalkıyorum

2 gündür leslıe başladım her ne kadar bugün yapamasamda ilk hafta 3 kg verdim evde kondisyon bisikletine bindim
canımın çektiğini yiyorum ama tadımlık olarak ve tadını çıkartarak :)
he ayrıca günde 4 lt su
ve ben emziriyorum 6.5 aylık bebişim var açlıktan bazen başım dönüyo :)

sabah kalkar kalkmaz önce 1 bardak su ardından 1 bardak sirkeli ballı ılık su içtim
kahvaltım hiç değişmedi :(
1 kk peynir
5 zeytin
haşlama yumurta
1-1,5 dilim kepek ekmeği
domates
şekersiz çay sınırsız :)

ara elma

öğlen
yemek varsa yemek yedim yanında mutlaka salata yaptım ve yağda kullandım az miktarda yanına pilavım varsa 2-3 yemek kaşığı pilavımı koydum yoğurt mutlaka yedim 1-1,5 dilim kepek ekmeği

ara elma

ara 2 şer adet kayısı, fındık, ceviz, badem

akşam öğlenin aynısı oldu

bunların yanı sıra çok fazla misafirliğe giderim ve evime gelinir ve hep pasta börek yapılr ben asla dayanamam bunlara ama çareyi şunda buldum misafirliğede gitsem tabağımı kendim hazırladım 5 çeşit varsa 3 çeşit aldım ve onları yarıya düşürdüm

yemeklerimi yerken çok yavaş yedim ve lokmaları çok az aldım normalde 10 dk sofradan kalkardım şimdi 20 dk da ancak yiyorum ve yemeği bitirir bitirmez masadan kalkıyorum

2 gündür leslıe başladım her ne kadar bugün yapamasamda ilk hafta 3 kg verdim evde kondisyon bisikletine bindim
canımın çektiğini yiyorum ama tadımlık olarak ve tadını çıkartarak :)
he ayrıca günde 4 lt su
ve ben emziriyorum 6.5 aylık bebişim var açlıktan bazen başım dönüyo :)

bence gayet guzel bir liste, sagliksiz degil yani :)
evet yavas yemek cok onemli. her lokmadan sonra catali masaya koyun, ve de her lokmayi 20 kere civarinda cigneyin diyorlar.
iyi su icmissin malesef ben anca 2-3 bardak su icebiliyorum.
leslie harika gercekten de, ben de hergun 5 mil yapiyorum. daha dogrusu her gece diyeyim. egzersizden sonra ilik bir dus aliyorum, sonra da bebek gibi uyuyorum :1: ama iyi kalori yaktiriyor spor gercekten gerekli. ben de 5 kiloya yakin verdim 2 haftada. bakalim bu hafta ne kadar eksilmis, cuma gorecegiz.. :)
emzirmek de gercekten cok kalori yaktiriyor bildigim kadariyla. o yuzden acliktan basin donecek kadar kendine yuklenme bu donem derim canim. asiri aclik hissetmemen gerek normal olarak. aciktikca bir porsiyon meyve vs yiyebilirsin. ya da minik atistirmalik.
tekrar tebrik ederim hem bebis hem de verdigin 7 kilo icin :)

bence gayet guzel bir liste, sagliksiz degil yani :)
evet yavas yemek cok onemli. her lokmadan sonra catali masaya koyun, ve de her lokmayi 20 kere civarinda cigneyin diyorlar.
iyi su icmissin malesef ben anca 2-3 bardak su icebiliyorum.
leslie harika gercekten de, ben de hergun 5 mil yapiyorum. daha dogrusu her gece diyeyim. egzersizden sonra ilik bir dus aliyorum, sonra da bebek gibi uyuyorum :1: ama iyi kalori yaktiriyor spor gercekten gerekli. ben de 5 kiloya yakin verdim 2 haftada. bakalim bu hafta ne kadar eksilmis, cuma gorecegiz.. :)
emzirmek de gercekten cok kalori yaktiriyor bildigim kadariyla. o yuzden acliktan basin donecek kadar kendine yuklenme bu donem derim canim. asiri aclik hissetmemen gerek normal olarak. aciktikca bir porsiyon meyve vs yiyebilirsin. ya da minik atistirmalik.
tekrar tebrik ederim hem bebis hem de verdigin 7 kilo icin :)

çok teşekkürler canım daha vermem gereken 30 kg var umarım bu defa başarırırm sendemi yeni başladın

çok teşekkürler canım daha vermem gereken 30 kg var umarım bu defa başarırırm sendemi yeni başladın

evet ben de 2.5 hafta once basladim
evlendikten sonra inanilmaz kilo almistim hem de ingiltereye gelin gittim ailem yok arkadaslarim yok, habire tikistirdim agzima cikolatalari biskuvileri
sonuc iste bu.. 99.7'yi gorunce tartida beynimden vurulmusa dondum. hayatimda boyle kilo almamistim, yaklasmamistim bile.
ertesi gun hemen diyete basladim. vejeteryan oldugum icin et yok zaten, bol sebze yiyordum. diyete baslayinca tatliyi cikolatayi kolayi kestim. ekmegi de azalttim. spor da yapiyorum haftanin hemen her gunu.. oyle iste :)
simdilik cok iyi gidiyor. benim de vermem gereken en az bir 30 kilom var, yol uzun yani. ama ben cok kararliyim.
cuma yarismalarina katilmayi dusunmedin mi, ben 9. gruptayim sanirim bir kisilik yer vardi grupta. uyue alimi yapan baska gruplar da var bu aralar.
motivasyon acisindan iyi oluyor istersen sen de katil aramiza :)

kızlar başarılar dilerim. umarım ikinizde ıstedıgınız kiloya ulaşırsınız. fıstık gıbı oluruz ınsallah hepberaber.

ya birde herkes şu leslie den bahsedıyor. ben bısey bulamadım bu konuyla ılgılı ya. 1 mıl 5 mıl bunlar ne allah askına. nıye nette bısey bulamadım kı ben ya. zahmet olmazsa bunun bı lınkı falan varmı kızlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html bulduuuuuuuuum sanırım. ah yıne kadınlar kulubu sagolsun. harıka bıseymıs. cok kolay. pılates yapamıyorum cunku. gercekten işe yarıyormu boyle yerınde sayarak yurumek.

Son düzenleme:
evet ben de 2.5 hafta once basladim
evlendikten sonra inanilmaz kilo almistim hem de ingiltereye gelin gittim ailem yok arkadaslarim yok, habire tikistirdim agzima cikolatalari biskuvileri
sonuc iste bu.. 99.7'yi gorunce tartida beynimden vurulmusa dondum. hayatimda boyle kilo almamistim, yaklasmamistim bile.
ertesi gun hemen diyete basladim. vejeteryan oldugum icin et yok zaten, bol sebze yiyordum. diyete baslayinca tatliyi cikolatayi kolayi kestim. ekmegi de azalttim. spor da yapiyorum haftanin hemen her gunu.. oyle iste :)
simdilik cok iyi gidiyor. benim de vermem gereken en az bir 30 kilom var, yol uzun yani. ama ben cok kararliyim.
cuma yarismalarina katilmayi dusunmedin mi, ben 9. gruptayim sanirim bir kisilik yer vardi grupta. uyue alimi yapan baska gruplar da var bu aralar.
motivasyon acisindan iyi oluyor istersen sen de katil aramiza :)

aynı şeyleri yaşamışız bende evlenince aldım yalnız olduğum için nasıl giricez bu gruba

kızlar başarılar dilerim. umarım ikinizde ıstedıgınız kiloya ulaşırsınız. fıstık gıbı oluruz ınsallah hepberaber.

ya birde herkes şu leslie den bahsedıyor. ben bısey bulamadım bu konuyla ılgılı ya. 1 mıl 5 mıl bunlar ne allah askına. nıye nette bısey bulamadım kı ben ya. zahmet olmazsa bunun bı lınkı falan varmı kızlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html bulduuuuuuuuum sanırım. ah yıne kadınlar kulubu sagolsun. harıka bıseymıs. cok kolay. pılates yapamıyorum cunku. gercekten işe yarıyormu boyle yerınde sayarak yurumek.

ben 5. yapıyorum 3 mil ama ekspres o daha hızlı kilo verdiriyormuş çok kolay eğlenceli çoık faydasını gören var bizde zamanla görürüz umarım :))

aynı şeyleri yaşamışız bende evlenince aldım yalnız olduğum için nasıl giricez bu gruba

Diyet gruplari basliginda canim cuma yarismasina katilmak isteyenler bolumunde yer olan gruplar anons ediyor veya istersen direk 9. takimin topigine gelip katilmak istedigini soyleyebilirsin eger benimle beraber yapmak istiyorsan x

Canim gercekten cok cok ise yariyor. Felaket terletiyor mahvediyor adami :9: Kalp atim sayisini da belli yerde tutuyor zaten kardiyo gibi.
Ben torrent olarak indirmistim. Herhangi bir torrent sitesine gir leslie sansone yaz, her mil icin farkli videolari goreceksin. Istediklerini indir canim. Ben link olarak nasil gonderilir bilmiyorum.

silkelenip kendime gelme zamanım gelmişte geçiyor bile. 8 kg verdim diye tıkanıp kaldım saldım kendimi iyiden iyiye senin 8 kg vermeye ihtiyacın yok senin verecek daha 23 kg var en az tabi önce hedefin 80 ardından 70 sonra 60 ve zafer senindir
şaun 93 kiloyum yılbaşına kadar en az 6 kg vericem ve hoopp 87 kg olucam ve 31 ocağa kadar da 80 kg olmam lazım hatta daha az malum iddia var işin ucunda. şuan için programım bu şekilde olsun. ama unutma ipin ucunu koyvermek yok

bugün yediklerime gelince
sabah kahvaltısı malum fiks değişmiyor
-2 dilim kepek ekmeği
-1 kk peynir
-5 zeytin
-haşlanmış yumurta
-2 fincan şekersiz çay

aa öğün elma

öğle yemeği
-1 porsiyon bezelye
-2 yemek kaşığı bulgur pilavı
-yoğurt
-2 dilim kepek ekmeği

ara öğün 5 tane fındık 5 tane badem

akşam yemeği öğle ile aynı

ara öğün elma

işte bu noktaya kadar güzel gittin de açlığa dayanamayıp keşke o sarı leblebi ve nescafeyi götürmeyecektin neyse daha kötüsüde olabilirdi canım sağolsun :)

şimdilik bu kadar canım sayfam yarın görüşürüz du hatırına bi su içem

yaklaşık 1 aydır diyetteyim ve ortalama 7 kg verdim listem falan yok elimde kafama göre diyebilirim ama az yiyorum tadımlık yiyorum doyumluk değil çünkü doymaya kalkarsam dolabı doldururum miğdeme çünkü doymak bilmiyo bu bünye :(

silkelenip kendime gelme zamanım gelmişte geçiyor bile. 8 kg verdim diye tıkanıp kaldım saldım kendimi iyiden iyiye senin 8 kg vermeye ihtiyacın yok senin verecek daha 23 kg var en az tabi önce hedefin 80 ardından 70 sonra 60 ve zafer senindir
şaun 93 kiloyum yılbaşına kadar en az 6 kg vericem ve hoopp 87 kg olucam ve 31 ocağa kadar da 80 kg olmam lazım hatta daha az malum iddia var işin ucunda. şuan için programım bu şekilde olsun. ama unutma ipin ucunu koyvermek yok

bugün yediklerime gelince
sabah kahvaltısı malum fiks değişmiyor
-2 dilim kepek ekmeği
-1 kk peynir
-5 zeytin
-haşlanmış yumurta
-2 fincan şekersiz çay

aa öğün elma

öğle yemeği
-1 porsiyon bezelye
-2 yemek kaşığı bulgur pilavı
-yoğurt
-2 dilim kepek ekmeği

ara öğün 5 tane fındık 5 tane badem

akşam yemeği öğle ile aynı

ara öğün elma

işte bu noktaya kadar güzel gittin de açlığa dayanamayıp keşke o sarı leblebi ve nescafeyi götürmeyecektin neyse daha kötüsüde olabilirdi canım sağolsun :)

şimdilik bu kadar canım sayfam yarın görüşürüz du hatırına bi su içem

meraba canım :) diyet yolculugnda basarılar eminim istedgin kiloya ulascaksın tek yapman gerek sabır ..benm icn de bu böyle..bende 93 kiloyum 170 boyundayım bizm verecek kilomuz cok oldugu icn ilk baslarda hızlı verioruz bende tam anlamıyla bugün basladım bakalım bi ay sonunda inş senn gibi bende 7 kilo verebilirm topigime de beklerim ben sana destegim bacım :):)

bugün güne tartılarak başladım tartı bana 92.1 gösterdi sanırım cuma günü daha eksik olur. kahvaltimida yaptım
1 tane zeytin. az peynir. 1 dilim kepek ekmeği. şekersiz çay. patatesli yumurta

merhaba:3:
topiğini baştan okudum ve gördüğüm kadarıyla uzun bir aradan sonra tekrar başlamışsın
hoşgeldin
sana tavsiyem öğünlerde pilav, makarna tarzı şeylerle ekmeği beraber tüketmemen
tabii bu arada kendini de aç bırakma bebişin varmış, Allah bağışlasın:nazar:
burada birbirimizin derstği ile zayıflayabileceğimizden kuşkum yok
yeter ki sen bırakma, hep yaz buraya olur mu?
sevgiler...:16:

öncellikle güzel kg vermişsin helal olsun gerçekten...umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın.....herkese başarılar dilerim...

ne zaman niyet etsem günlük tutmaya hep netimde sorun oluyo ve ben sinir oluyorum ama bu defa vazgeçmedim ve vazgeçmicem yarın tartı günüm çok heyecanlıyım bu hfta sıkı tuttum umarım tartıda değişim görürüm. bu arada bugün 2 ayrı günüm vardı ve zayıflamışsın sözleri duydum havalara uçtum eve geldim sporumu yaptım. ne kadar yorgun olursam olayım hergün 15 dk olsun spor yapıyorum bu beni dahada heveslendiriyo. şuan belki yalnızım ama herşey güzel olacak inanıyorum. bekle beni 30 ocak geliyorum

offf günlüğüm ne kadarda ihmal etmişim seni gel buraya bağrıma basayım seni.
çizelgemde gördüğün üzere toplamda 15 kg çöpe attık ilk hedefimize 10 kg kaldı hele u 7 li rakamları göreyim kolay gibi geliyor gerisi. emzirmeme rağmen 15 kg vermiş olmam bana göre büyük mucize.
he bu arada günlüğüm dukana başladım çok kızıyorum kendime neden ilk diyete dukanla başlamadım diye 4. gün bugün ve giden -3000 kg bayılıyorum dukan amcama öyle çok aç kalmadan veriyorum üstelik. dukana başladığımdan beri 1 kez kaçamak yaptım oda sağlam oldu dün yarım poğaça ve 1 dilim börek yedim tartıda 100 gr verdiğimi görünce kızdım kendime atak evresini 1 gün uzatmaya karar verdim.
unutmadan harika bi elbise aldım her ne kadar şuan 42-44 beden olsamda 38 bedene girmek için elimden geleni yapıcam.
nisanda oğluşumun doğum günü var o güne kadar en azından 78 falan olmak istiyorum

Back
X