Yenibosna Nisa Hastanesi

ayyy unuttum sormayı:))hastaneyi niye sevmedin oda önemli zaten doktoru 15 dakka görüyormussun öle dediler?

amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim, Allah sanada sağlıklı doğum nasip etsin.

hastane çok kalabalık, hatta doğumdan önceki en son kontrole gittiğimde saat 4de hastaneye girip 8de çıkmıştım, sadece 2 kere nst ve muayne oldum öyle tahlil falan yok yani.
nefret ettim o yüzden ordan.

Bende Nisa Hast.gidenlerdenim..Orada Fatma Ersan'a gidiyorum..Daha önce giden varsa tecrübesini benimle paylaşırsa sevinirim :)

Teşekkürler..

Bende Nisa Hast.gidenlerdenim..Orada Fatma Ersan'a gidiyorum..Daha önce giden varsa tecrübesini benimle paylaşırsa sevinirim :)

Teşekkürler..

Bende nisa hastanesi fatma ersana gidiyorum canım şimdiye kadar memnunum bir problem yaşamadık , daha önce doğum yapan varsa yorum alabilirsek bende sevinirim :)

Bende nisa hastanesi fatma ersana gidiyorum canım şimdiye kadar memnunum bir problem yaşamadık , daha önce doğum yapan varsa yorum alabilirsek bende sevinirim :)

Belki de aynı anda orada beklemişizdir muayene için Önceleri çok kafam karıştı ama çok bölünmek de istemiyorumj Dr.konusunda..sanırım ona devam edicem..Ancak senin de dediğin gibi Fatma hn.ın doğum yaptırdığı bir hamişten fikir almak güzel olurdu..

ilk günden beri nisa hastanesi Fatma Ersana gittim..
cok memnunum. kendisi cok güleryüzlü we sewecen..
acıkcası ilk zamanlar biraz dalgın we cok ilgili değilmiş gibi geldi bana ama sonradan anladımki hastane cok kalabalık we benimle dakikalarca ilgilenemez tabiikide.. ilk gebeliğim olduğu için de sanırım beklentim büyük olmustu..
ama ne sorduysam sabırla yanıtladı we ne zaman aradıysam sorularıma cewap alabildim..
ama öyle cok aman aman bişey beklemeyin yani..
ayrıca kendisi de tamamen normal doğum yanlısı..
çatı muaynemi de harika yaptı, öyle cok canım yanmadı..
bakalım doğurttuktan sonra (insallah yani) yazarım

ayrıca fiyatları da
normal doğum: 550 tl
sezeryan: 1.050 tl (isteğe bağlıyı bilmiyorum, cünkü yeni yasa geldi bu hafta. isteğe bağlı sezeryanı ssk karsılamıyor artık)
sanırım isteğe bağlı 2000 küsür oldu, eşim öyle duymus..
ben düşünmediğim icin sormadım.. mecburi olan 1.050 tl ama..

epidurale de 350 tl alıyolar..

Bende daha bu hafta konuştum "ben nasıl doğurucam" diye sordum Ne düşünüyorsun dedi,normal dedim.."Ben isteğe bağlı sezeryana karşıyım,vajinal muayenen yapılacak herşey yolundaysa normal aksi durumlarda sezeryan(açıklamalarını yaptı burada)" dedi..Bende "normal istediğim için bir sakıncası yok kaderimizse çekeriz ühhhhüüü.!!" dedim

Güleryüzlü,canımlı cicimli konuşan,muayene esnasında seni rahatlatan bir dr..Bende şuana kadar çok memnunum kendisinden..

İnşallah hayırlısıyla doğururuz kızlar :) Fatma Ersan'da kim doğum yaparsa yazsın lütfen..Merak ediyorum çünkü..

Fatma Ersana başakşehir devlet hast. de gitmiştim pek ilgilenmemişti zorla cevap vermişti bana.tabi odada benden başka 2 hasta daha vardı.özel hastane farkı herhalde şimdi çok güleryüzlü olduğunu söylüyo herkes

Ortam ve şartlar da etkiliyordur eminim..Ki Nisa Hastanesi de kalabalık bir hastane..Ama ben randevu saatimde girdim hep muayeneye,hatta geçen gün açtım baklava gelmişti kendisine ikram etti bana

İlk günden beri ona gidiyorum,ilk gittiğimde kartını verip hemen cep tlfonunu yazdı mesela,aradığım zamanlarda oldu ama her zaman çok güzel karşıladı..

Şimdilik herşey pozitif gidiyor benim açımdan,bende esprili bir yapıya sahip olduğum için karşılıklı gülüşüyoruz..

Ya onların işide zor kolay değil ki..C.tesi günü işten çıkıp gidiyorum ben ve akşama kadar çalışıyorlar..Kimbilir kaç tane hasta gelip gidiyor..Geçenlerde hemşireye kızmıştı mesela"iyi görünmüyorsunuz" dedim.."Evet ya,bazen çok zor oluyor,doğuma mı gideceksin,doğum yapan hastayı mı kontrol edeceksin,muayeneye geleni mi?" dedi..

Ne kadar olursa olsun hastanede bizimle saatlerce ilgilenemezler,evet hamile olunca insan kendisini özel hissediyor,merak ediyor anlatsın istiyor ama hastanede ki dr.lar gerekli şeyleri söylüyorlar..Fazlasına onlarında zamanı yok..E fazlasını istiyorsak özel muayenanelere gitmek lazım..Ona da güç yetmez..

Dediğim gibi memnunum ben,bir de onda doğum yapmış olanı okusam

Yolda doğururum yine orda doğurmam,bu kadar söylüyorum..

Yolda doğururum yine orda doğurmam,bu kadar söylüyorum..

O derece yani

Herkesin hikayesi farklı işte,seninde yaşadıkların vardır mutlaka,sebepsiz insan böyle söylemez..Ama benim abimin eşi,baldızları,çevremdeki insanlarda çoğu kişi orada doğum yaptı ve gayet memnun..

Teşekkürler..

Merhaba,

benim ikinci gebeliğim . İlkinde Nisa Hastanesi Alev hanımda doğum yaptım ve çok ama çok memnun kaldım. ikincisinde de Alev hanımda başladım fakat düşük riskimden dolayı bir gece hastanede kalınca Fatma hanım ile tanıştım ve çok iyi bir doktor memnunum gayet. Allah nasip ederse doğumu da Fatma hanımda yapıcam.

Merhaba
ilk bebeğimi Nisa hastanesinde doğurdum. Doktorum Alev hanımdı ve ikinci olsun yine orda doğururum dedim ve oraya gidiyorum. Hem doktorlarından hemde hemşirelerinden memnun kaldım.
tavsiye ediyorum. henüz doğurmadıysan :)))

Teşekkürler paylaştığın için..

İnsan merak ediyor haliyle..Sonuçta bizim ilk tecrübelerimiz..Dediğim gibi kişiye görede değişiyor sanırım herşey..

Fatma hanımdan memnunum,inşallah da böyle devam eder..

C.tesi günü randevum vardı Fatma Hanımda..Onunla henüz 1 hafta önce doğum yapmış bir kadınla tanıştım..

Sordum "Doğum esnasında Fatma hn.nasıldır" diye..

"Şu kadarını söyleyeyim o değilde başka bir dr.olsaydı ben normal doğuramazdım..O kadar güzel davrandı ki bana,çok destek oldu,çok yardımcı oldu,motive etti..Başka bir dr.olsa bunu yapamazdım gibime geliyor iyi ki Fatma Ersan'a gelmişim ben çok memnun kaldım" dedi..

Dedim ki "normal doğum taraftarı bir doktor..Bende öyle istiyorum konuşmuştuk kendisiyle" dedim..

"Kesinlikle son ana kadar bekliyor,herşey yolunda ise normal yaptırıyor.Birisi daha vardı,onda çok aksilikler yaşandı mecburen aldılar sezeryana ama benim herşey normaldi ve normal yaptım.Dediğim gibi çok iyiydi" dedi..

Bana iyi geldi yeni doğum yapmış birisinden bunları duymak..İyi motive etti beni :)

aynen bizde sürekli gülüşüyoruz :) espriden anlayan we güleryüzlü bi kadın.. 2.cocugum icinde ona giderim mutlaka..
9 ay boyunca cok memnun kaldım kendisinden Allah razı olsun.. elimiz kulağımızda bekliyoruz suan normal doğumu. günüm doldu sayılır..
insallah hayırlısıyla doğum yaparsam yazarım kızlar deneyimlerimi..
az kaldııı insallahhh

Evet espriden anlayan gülen birisi,gudubet değil :)

Allah sağlıklı sıhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin..Tabi sende sağlıkla kurtul inşallah..

Deneyimlerini paylaşmanı bekliycem,çok merak ediyorum çünkü doğumda nasıl

Bende Nisa hastanesinde Alev Orala gidiyorum, gayette memnunum. Ona başlamadan önce biri yine nisa hastanesi olmak üzere 3 farklı doktora gittim ama içim sadece Alev hanımda rahatladı. Biraz yavaş konuşuyor ama her sorduğum soruyu guzel cevaplıyor, güler yüzlü sakin bir insan. Benim ilk başlarda ldüşük tehlikesi de vardı ama kendi serin kanlı bi insan olduğu için insanı hiç huzursuz etmiyor. Ayrıca daha önce onda doğum yapmış bir tanıdığımız için gece 2 de gelmiş ve 13 saat boyunca doğum olana kadar beklemiş. Gitmeyi düşünen varsa tavsiye ederim. Tek handikapı doğuma falan denk gelirseniz çok bekliyorsunuz. En son gidişimde 2,5 saat beklemek zorunda kalmıştım.

Son düzenleme:

sevgili arkadaşım, muhtemelen doğum yapmışsındır. doğum sonrası da yorumlarını bekliyoruz merakla...

tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var...
nisayı bana da çok öneriyolar. esenlerdeki kendi hastanemden doğum şartları sebebiyle pek memnun olmadığım için bırakmayı düşünüyorum. şu sıralar kaliteli, güvenilir bir hastaneye geçiş yapmak istiyorum. nisayı çok önerdiler.. hatta bi sürü değişik kadın doğumcu ismini veren var o hastaneden. hangisine gitmelim şaşırdım. asiye hanım, mürvet hanım, alev hanım, fatma hanım vs.. bi sürü isim veren var. yahu bu hastanenin kaç kadın doğumcusu var :)
acaba hangisine gitsem. bir de olusuzluk olarak hastanenin kapasitesinden çok dafa fazla çalıştığı yani çok kalabalık olduğu doktorları uzun süreler beklenildiği söyleniyor. birde doğumlarda hemşireler ebeler pek ilgi göstermiyor diye yorumlar da duydum. siz doğumu bu hastanede mi istiyorsunuz. benim en çok ilgili çeken yanı ise mesai saati dışında yada hafta sonu dahi olsa bile kendi doktorunu getirtebiliyormuşsun. bu güzel bişey. öle nöbetçi doktor falan istemem ben.. ne yapmalıyım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…