Bende Nisa Hast.gidenlerdenim..Orada Fatma Ersan'a gidiyorum..Daha önce giden varsa tecrübesini benimle paylaşırsa sevinirim :)
Teşekkürler..
Bende nisa hastanesi fatma ersana gidiyorum canım şimdiye kadar memnunum bir problem yaşamadık , daha önce doğum yapan varsa yorum alabilirsek bende sevinirim :)
ilk günden beri nisa hastanesi Fatma Ersana gittim..
cok memnunum. kendisi cok güleryüzlü we sewecen..
acıkcası ilk zamanlar biraz dalgın we cok ilgili değilmiş gibi geldi bana ama sonradan anladımki hastane cok kalabalık we benimle dakikalarca ilgilenemez tabiikide.. ilk gebeliğim olduğu için de sanırım beklentim büyük olmustu..
ama ne sorduysam sabırla yanıtladı we ne zaman aradıysam sorularıma cewap alabildim..
ama öyle cok aman aman bişey beklemeyin yani..
ayrıca kendisi de tamamen normal doğum yanlısı..
çatı muaynemi de harika yaptı, öyle cok canım yanmadı..
bakalım doğurttuktan sonra (insallah yani) yazarım
ayrıca fiyatları da
normal doğum: 550 tl
sezeryan: 1.050 tl (isteğe bağlıyı bilmiyorum, cünkü yeni yasa geldi bu hafta. isteğe bağlı sezeryanı ssk karsılamıyor artık)
sanırım isteğe bağlı 2000 küsür oldu, eşim öyle duymus..
ben düşünmediğim icin sormadım.. mecburi olan 1.050 tl ama..
epidurale de 350 tl alıyolar..
Fatma Ersana başakşehir devlet hast. de gitmiştim pek ilgilenmemişti zorla cevap vermişti bana.tabi odada benden başka 2 hasta daha vardı.özel hastane farkı herhalde şimdi çok güleryüzlü olduğunu söylüyo herkes
Yolda doğururum yine orda doğurmam,bu kadar söylüyorum..
Bende Nisa Hast.gidenlerdenim..Orada Fatma Ersan'a gidiyorum..Daha önce giden varsa tecrübesini benimle paylaşırsa sevinirim :)
Teşekkürler..
2012 nisa hastanesinde doğum yapan memnun olan ve olmayan yazabilir misin zahmet olmazsa bende hala karar veremeedm ve cok korkuyrm kiloyumda baya .fatih medicala gidyrm ama cok pahalı nisaya gitmek istiyorum doğum yapan bayanlar nereyi tavsiye edersinz .teşk.
Merhaba,
benim ikinci gebeliğim . İlkinde Nisa Hastanesi Alev hanımda doğum yaptım ve çok ama çok memnun kaldım. ikincisinde de Alev hanımda başladım fakat düşük riskimden dolayı bir gece hastanede kalınca Fatma hanım ile tanıştım ve çok iyi bir doktor memnunum gayet. Allah nasip ederse doğumu da Fatma hanımda yapıcam.
Bende daha bu hafta konuştum "ben nasıl doğurucam" diye sordumNe düşünüyorsun dedi,normal dedim.."Ben isteğe bağlı sezeryana karşıyım,vajinal muayenen yapılacak herşey yolundaysa normal aksi durumlarda sezeryan(açıklamalarını yaptı burada)" dedi..Bende "normal istediğim için bir sakıncası yok kaderimizse çekeriz ühhhhüüü.!!" dedim
Güleryüzlü,canımlı cicimli konuşan,muayene esnasında seni rahatlatan bir dr..Bende şuana kadar çok memnunum kendisinden..
İnşallah hayırlısıyla doğururuz kızlar :) Fatma Ersan'da kim doğum yaparsa yazsın lütfen..Merak ediyorum çünkü..
aynen bizde sürekli gülüşüyoruz :) espriden anlayan we güleryüzlü bi kadın.. 2.cocugum icinde ona giderim mutlaka..
9 ay boyunca cok memnun kaldım kendisinden Allah razı olsun.. elimiz kulağımızda bekliyoruz suan normal doğumu. günüm doldu sayılır..
insallah hayırlısıyla doğum yaparsam yazarım kızlar deneyimlerimi..
az kaldııı insallahhh
aynen bizde sürekli gülüşüyoruz :) espriden anlayan we güleryüzlü bi kadın.. 2.cocugum icinde ona giderim mutlaka..
9 ay boyunca cok memnun kaldım kendisinden Allah razı olsun.. elimiz kulağımızda bekliyoruz suan normal doğumu. günüm doldu sayılır..
insallah hayırlısıyla doğum yaparsam yazarım kızlar deneyimlerimi..
az kaldııı insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?