sevgili esila ben nısa hastanesı asıye uzuna gıdıyordum sureklı gebelık takıbımı de kendısı yapmıstı benım hıpertansıyonum ve asırı korkum vardı dogum ıcın buna ragmen normal dogum yaptırıldım kım demısse yanlıs bılgı vermıs sana sezeryancı bı hastane kesınlıkle degıl dıger dr ları bılemem ama en azından asıye hanım kesınlıkle normal dogum yanlısı bırı
benım dogumum pazar gunu oldu cumartesı sancılandım bu yuzden dogumuma ferda aydın gırdı hersey de gayet guzel gıttı
bende asiye hanıma gidiyorum. kendisini çok sevdim fakat hastane öyle kalabalık ki bazen oraya gitmekle doğru mu ediyorum bilmiyorum.meesela doğum hafta sonuna, geceye denk gelse asiye hanım çıkıp geliyor mu, nöbetçi dr mu doğurtuyor? ebeler, odalar, çocuk drları ve hemşireleri nasıl? bide babası doğuma girebilir mi? erkek girmiyor yazmışsınız ama ben eşimde girsin istiyorum.
ben de pzts gidicam bakalım ama hangi dr a gideyim bilemedim.hepsi de iyiymiş:) ben epidural normal istiyorum fiyatlarını bilmiyorum pzt öğrenip buraya da yazarım.
cnm epiduralın hıcbır faydası yok bana kalırsa bosun bosuna o sancıda bır de belını deldırme ben yaptırdım da ne oldu 4 doz doktorun vurur dıye yanıma verdıler ınan kı 1 tanesını bıle yapmadılar uyusur dıye korkuyorlar mı ne 4 dozun hepsı basucumda duruyordu herseyı yasadım sonuna kadar yuruyrerek dogum masasına tek basıma oturdum ben bana kalırsa dogumu tamamen yasa canım yasa kı bebegın dogdugunda o rahatlıgı o muhtesem duyguyu doyasıya yaşa :)ben de pzts gidicam bakalım ama hangi dr a gideyim bilemedim.hepsi de iyiymiş:) ben epidural normal istiyorum fiyatlarını bilmiyorum pzt öğrenip buraya da yazarım.
asıye uzun benım takıbımı yapan doktordu ama dogumum pazar gunune denk geldıgı ıcın asıye hanım ızınlıydı ferda aydın nobetcıymıs onun hakkında da cok ıyı seyler duymustum cagırtmadım asıye hanımı ferda aydın yaptırdı dogumumu ondan da memnun kaldımpinguu canım sen hangi dr gittin ve memnun kaldınmı anlamadığım kadarıyla çoğu insan memnun
bilgi için teşekkür ederim canım dediğin fiyat 395+250 mi 645 oluyor o zaman herşey dahilse bebişin iğneleri vs fiyat fena değilmiş.pzts asiye hmn randevu aldım.bnm için en önemlisi sancısız ağrısız doğum ve anlayışlı dr ve personel suratsız personele tahammül edemiyorum helede böyle bir durumda.
güzel diyosunda canım ben acıya dayanamayan biriyim şimdiye kadar korkumdan ne doğum hikayesi okudum ne de izledim doğumla alakalı hiç bir şey okumak izlemek duymak istemiyorum çok etkileniyorum rüyalarıma giriyo sonra.acıyı azaltmak adına bize sunulan seçenekleri değerlendirmek zorundayım.epiduralsa epidural aslında sezeryan bile düşünebilirim ama iz kalmasını istemiyorum.
belini deldirmek demişsin sonuçta o bir iğne değilmi yoksa başka bişey mi:18:
güzel diyosunda canım ben acıya dayanamayan biriyim şimdiye kadar korkumdan ne doğum hikayesi okudum ne de izledim doğumla alakalı hiç bir şey okumak izlemek duymak istemiyorum çok etkileniyorum rüyalarıma giriyo sonra.acıyı azaltmak adına bize sunulan seçenekleri değerlendirmek zorundayım.epiduralsa epidural aslında sezeryan bile düşünebilirim ama iz kalmasını istemiyorum.
Yok canım almıyorlar babayı içeriye ben de çok istemiştim eşimi yanıma almadılar kapıda bekledı garıbımdoktor getırtmek de artıdan ucret eger doktor cagırma parasını odemeyı kabul edersen asıye hanımı cagırıyorlar kac olursa olsun hangı gun olursa olsun gelıyor canım odaları cok guzel temız banyoları wc lerı de oyle ben cok memnun kaldım kezaa cocuk hemsırelerı ve ebeler de cok ıyıydıler . Benı sadece bır hastabakıcı sınır ettı yataktan dogrulturken bana yuklenme amelıyatlıyım dıyor ya ben orda canımın derdındeyım bastan sor saglam hastabkıcılar gondesınler yanına baska bı sorun olacagını sanmıyorum cnm bu arada doguma ne kadar var hayırlısı olur ıns
normal 395 epıdural 250 cnm oda parası fılan da ıcınde
teşekkür ederim canım.iyi fena değilmiş fiyatıben sormudoğum fiyatlarını
375 normal doğum
epidural olursa 250 daha fark alıyorlardı
sezeryanda isteğe bağlı 900 küsür demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?