Çok teşekkür ederim :)
Aslında çok değişmedim ama beden olarak kendimi çok daha iyi hissediyordum bu doğru.
Fakat kilolu hallerimi de sevmiyor değilim

Benim sorunum da galiba bu. Bence böyle de gayet güzelim hahaha

fakat hiç olmayan göbeğim son 1 senedir artık var onu pek sevmedim ne yalan söyleyeyim.
Desteğin için çok teşekkür ederim daha önce başardım ve evet yine başarıcam inan çok zor değil kilolar gittikçe o his yeniden gelecek buradan ayrılma soya harika bir rehber :)
Soyacım öncelikle çok geçmiş olsun okudum yazılanları. Sen çok güçlü bir karaktersin o hastalığı
Çok yakindan taniyorum o senden korksun!
6 dedim ama 2019 olması dolayısı ile 7 yıl önceki serüvenimizden bu yana bende de olumlu olumsuz bir çok şey yaşandı ve olumsuzluklar sağlıklı beslenmemi engelleyecek o düşük modu getirdi...
Bu yıl seni de burada görmemle başlayan heyecanım bana güzel şeyler sunacak hissi yaratıyor.
Hem 7 senede hic durmadan yiyerek geri aldım bu kiloları hızlı zayıfladım diye hemen geri almadim yani

bu da bir başarı bence
Hemen yediklerimi yazıyorum ozaman:)
Kahvaltıda 1 adet domatesli peynirli kepekli tost (lor peyniri almalıyım biliyorum

) iş yerinde bugün bu kadar oldu.
Şimdi 1 adet yeşil elma ile ara öğün yapıyorum.
Nasıl soyacım?
Yoğun bir işte çalışıyorum bir kac kilo vermeden ek bir spor ekleyemeyeceğim ama sonrasinda evde egzersiz yaparım yeniden.
Sabah zıplamalarını da unutmadım

metabolizmamızı uyandırıyoruz.
Yakın zamanda kan tahlili yaptım değer olarak da bir sıkıntım yok çok şükür.