- 21 Eylül 2009
- 2.071
- 14
- 158
- 40
merhaba arkadaşlar öncelikle kiminiz bu yazımı okuyunca bu kadın çıldırmış olmalı yada en güzelini yapıyor diye düşünebilirsiniz ama yinede sizinde fikirlerinizi almak istedim..öncelikle evlendikten 3,5 sene sonra uzun uğraşlar sonucunda tüp bebek yoluyla hamile kaldım ve ikiz bebeklerim oldu şu an 13 aylıklar
ben ve eşim çocukları çok seviyoruz ikiz olmasının yorgunluğu maddi ve manevi şekilde gerçekten çok zor ama çokta keyifli çok şükür tek başıma bakarak yolu en azından zor olanını yarıladım ama bu aralar nedense tekrar anne olma isteğim başladı evet yeniden anne olmak istiyorum tabii olursa ama bu fikri kafamdan bir türlü atamıyorum belki çok çok zorlanıcam çünkü yavrularım daha küçük ama bilmiyorum yinede anne olup bir bebeğim daha olsun,yuvamızı biraz daha neşeli büyük bir aile haline getirmrk güzel olur diye düşünüyorum eşimde katılıyor oda olsun diyor ama etrafımdanda çekiniyorum herkes deli gözüyle bakar valla yada kınarlar diye korkuyorum bak ikiz bebekleri var yine hamile ne saçma gibi ama kızlar gerçekten ben anne olmayı çok ama çok istiyorum çünkü benim yumurtalıklarımda geç gelişme problemi vardı dilerim allahım hayırlısını verir sizinle paylaşmak istedim kızlar