Evet calisiyorum. 7 yılı askin bir süredir, bir STÖ de sekreterim. 1 yaşında da bir oglum var. Hayatim hareketli oldukca.. bos zamanim sadece oglum uyudugu zamanlarda oluyor.. sen calisiyor musun?Çok isterimbu cumaresiden itibaren ben de tartı günlerini sabitliyorum o zaman her zaman da tartılmamış olurum böylece..
Her zaman beklerim bu arada çalışıyor musun?
Evet calisiyorum. 7 yılı askin bir süredir, bir STÖ de sekreterim. 1 yaşında da bir oglum var. Hayatim hareketli oldukca.. bos zamanim sadece oglum uyudugu zamanlarda oluyor.. sen calisiyor musun?
Sana da Allah bagislasin çocuklarını.. bu durumu avantaja cevirebiliriz iste.. onu diyorum.. :)Kolay gelsin canım Allah bağışlasın benim de iki oğlum var çalışmıyorum evdeyim ama benim hayatim da çok durağan sayılmaz üç erkek olunca nefes aldırmıyor mubarekler :)
Super.. Ben spor yapamadım henüz misafirlikteyim şuan kaçamak yapmadan eve gitmeyi başarabilirsem 20 dk da olsa yürüyüş yapmayı planliyorum:))Ben henuz yiyemedim. Disardayim. Eve gidince birseyler atistirip, yarim saat leslie yapmayi planliyorum..
Ben su an leslie yapiyorum. Kaldi 13 dk.Super.. Ben spor yapamadım henüz misafirlikteyim şuan kaçamak yapmadan eve gitmeyi başarabilirsem 20 dk da olsa yürüyüş yapmayı planliyorum:))
Kocanin kuzeni mi yapti bunu?Sevgili Ben,
Bugün kocanin yurtdışından eşi gelen kuzenini ziyarete gittin. Bugünü unutma cancagizim sana dış görünüşünle kilonla ılgili alttan alta sokulan lafları sakın unutma olur mu? Kimse için vermiyorsun bu kiloları ama kimseye de baktırma bir daha öyle.. hatırla ki bir zamanlar özenerek bakıyorlar fiziğini övüyorlardı yine o günlere erişebilirsin. O da sendin şimdiki de sensin istersen eski fiziğine dönebilirsin yaparsın yeter ki inan
Evet amcasının kızı zaten sivri dillidir alıştık ama artık o bakış ve laflarını çekmek istemiyorum zaten o olmazsa bir başkası şişmansan laf sokuslara katlanmak zorunda kalıyorsun malesefKocanin kuzeni mi yapti bunu?
Boylelerine cok sey soylemek isterim de hicbirsey soyleyemem ben de maalesef.. cok icerlenirim sadece..Evet amcasının kızı zaten sivri dillidir alıştık ama artık o bakış ve laflarını çekmek istemiyorum zaten o olmazsa bir başkası şişmansan laf sokuslara katlanmak zorunda kalıyorsun malesef
Boylelerine cok sey soylemek isterim de hicbirsey soyleyemem ben de maalesef.. cok icerlenirim sadece..
Hurma topu nasıl bişey canım? Menün gayet güzel olmuş. Saatlerin yerli yerinde. Yulaf ekmeğini ilk kez sende gördüm. Kendin mi yapıyorsun? Yada özellikle biri mi tavsiye etti? Suyun kilona göre az olmuş. Zor içiyorsan yavaş yavaş artırmanı tavsiye ederim. Çünkü en az günlük 3 lt su içmen lazım. Spor yapıyor musun? Unutmadan bir de o sabah içtiğin sirkeli suyu içme lütfen. Ben de senin gibi ilk diyete başladığımda içmiştim. Emin ol hiç bir faydası yok. Bu işin sırrı istikrar ve irade. Yapacağına inanıp yememen gerekenleri yemediğin zaman zaten kilo veriyorsun. Ekstradan hiç bir şey içmene gerek yok. Su iç yeter.26 nisan menüm
Uyanınca 1 bardak sirkeli su, 1 bardak su
08
Menemen
2.5 dilim yulaf ekmeği
5 zeytin
1kk olgunlastirilmis peynir
10
2 hurma
1 hurma topu
Beyaz cay
12
Ton balık köftesi
salatalik domates
14
1 hurma topu
2 ceviz
Yarim grissini
17
6 çağla
19
1 tabak kıymalı ıspanak
Yarim dilim yulaf ekmegi
Yoğurt
2 lt su
LAydLiNe
Hurma topu nasıl bişey canım? Menün gayet güzel olmuş. Saatlerin yerli yerinde. Yulaf ekmeğini ilk kez sende gördüm. Kendin mi yapıyorsun? Yada özellikle biri mi tavsiye etti? Suyun kilona göre az olmuş. Zor içiyorsan yavaş yavaş artırmanı tavsiye ederim. Çünkü en az günlük 3 lt su içmen lazım. Spor yapıyor musun? Unutmadan bir de o sabah içtiğin sirkeli suyu içme lütfen. Ben de senin gibi ilk diyete başladığımda içmiştim. Emin ol hiç bir faydası yok. Bu işin sırrı istikrar ve irade. Yapacağına inanıp yememen gerekenleri yemediğin zaman zaten kilo veriyorsun. Ekstradan hiç bir şey içmene gerek yok. Su iç yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?