YENİDEN BAŞLA

Çok isterim bu cumaresiden itibaren ben de tartı günlerini sabitliyorum o zaman her zaman da tartılmamış olurum böylece..
Her zaman beklerim bu arada çalışıyor musun?
Evet calisiyorum. 7 yılı askin bir süredir, bir STÖ de sekreterim. 1 yaşında da bir oglum var. Hayatim hareketli oldukca.. bos zamanim sadece oglum uyudugu zamanlarda oluyor.. sen calisiyor musun?

Evet calisiyorum. 7 yılı askin bir süredir, bir STÖ de sekreterim. 1 yaşında da bir oglum var. Hayatim hareketli oldukca.. bos zamanim sadece oglum uyudugu zamanlarda oluyor.. sen calisiyor musun?

Kolay gelsin canım Allah bağışlasın benim de iki oğlum var çalışmıyorum evdeyim ama benim hayatim da çok durağan sayılmaz üç erkek olunca nefes aldırmıyor mubarekler :)

Aksam yemegi 17 de yendi
Lor peynirli az kaşarlı ton balikli yeşil mercimek
Domates biber salatalık söğüş

Ben henuz yiyemedim. Disardayim. Eve gidince birseyler atistirip, yarim saat leslie yapmayi planliyorum..

Kolay gelsin canım Allah bağışlasın benim de iki oğlum var çalışmıyorum evdeyim ama benim hayatim da çok durağan sayılmaz üç erkek olunca nefes aldırmıyor mubarekler :)
Sana da Allah bagislasin çocuklarını.. bu durumu avantaja cevirebiliriz iste.. onu diyorum.. :)

Ben henuz yiyemedim. Disardayim. Eve gidince birseyler atistirip, yarim saat leslie yapmayi planliyorum..
Super.. Ben spor yapamadım henüz misafirlikteyim şuan kaçamak yapmadan eve gitmeyi başarabilirsem 20 dk da olsa yürüyüş yapmayı planliyorum:))

Sevgili Ben,
Bugün kocanin yurtdışından eşi gelen kuzenini ziyarete gittin. Bugünü unutma cancagizim sana dış görünüşünle kilonla ılgili alttan alta sokulan lafları sakın unutma olur mu? Kimse için vermiyorsun bu kiloları ama kimseye de baktırma bir daha öyle.. hatırla ki bir zamanlar özenerek bakıyorlar fiziğini övüyorlardı yine o günlere erişebilirsin. O da sendin şimdiki de sensin istersen eski fiziğine dönebilirsin yaparsın yeter ki inan

Bu arada son ara öğün olarak çay yanına 3 hurma yedim yazmayı unuttum:)

Uyanınca
1 bardak sirkeli su
1 bardak su

Kahvaltı
Menemen
3 zeytin
1 kk olgunlaştırılmış peynir
2.5 dilim yulaf ekmegi

Kocanin kuzeni mi yapti bunu?

Kocanin kuzeni mi yapti bunu?
Evet amcasının kızı zaten sivri dillidir alıştık ama artık o bakış ve laflarını çekmek istemiyorum zaten o olmazsa bir başkası şişmansan laf sokuslara katlanmak zorunda kalıyorsun malesef

Evet amcasının kızı zaten sivri dillidir alıştık ama artık o bakış ve laflarını çekmek istemiyorum zaten o olmazsa bir başkası şişmansan laf sokuslara katlanmak zorunda kalıyorsun malesef
Boylelerine cok sey soylemek isterim de hicbirsey soyleyemem ben de maalesef.. cok icerlenirim sadece..

Son düzenleme:
Boylelerine cok sey soylemek isterim de hicbirsey soyleyemem ben de maalesef.. cok icerlenirim sadece..

Cevap versen de anlamazlar ki canım böylelerine lafla sözle değil görünüşümüzle fitligimizle cevap vermek en doğrusu o zaman laflarını yutar otururlar. Senin için o günler çok yakın benim de yolum uzun olsa da elbet bir gün gelecek

26 nisan menüm

Uyanınca 1 bardak sirkeli su, 1 bardak su
08
Menemen
2.5 dilim yulaf ekmeği
5 zeytin
1kk olgunlastirilmis peynir

10
2 hurma
1 hurma topu
Beyaz cay

12
Ton balık köftesi
salatalik domates

14
1 hurma topu
2 ceviz
Yarim grissini

17
6 çağla

19
1 tabak kıymalı ıspanak
Yarim dilim yulaf ekmegi
Yoğurt

2 lt su
LAydLiNe

Hurma topu nasıl bişey canım? Menün gayet güzel olmuş. Saatlerin yerli yerinde. Yulaf ekmeğini ilk kez sende gördüm. Kendin mi yapıyorsun? Yada özellikle biri mi tavsiye etti? Suyun kilona göre az olmuş. Zor içiyorsan yavaş yavaş artırmanı tavsiye ederim. Çünkü en az günlük 3 lt su içmen lazım. Spor yapıyor musun? Unutmadan bir de o sabah içtiğin sirkeli suyu içme lütfen. Ben de senin gibi ilk diyete başladığımda içmiştim. Emin ol hiç bir faydası yok. Bu işin sırrı istikrar ve irade. Yapacağına inanıp yememen gerekenleri yemediğin zaman zaten kilo veriyorsun. Ekstradan hiç bir şey içmene gerek yok. Su iç yeter.

Hurma topu hurmadan yapılmış lokumumsu birşey etrafında sadece susam ve çörekotu bulanmış olduğu için masum geldi. Hediye geldi eşime. Yulaf ekmeğini evde fırında normal ekmek gibi pisiriyorum bazen tam buğday ünlü bazen çavdarlı yapıyorum geçmişte diyetisyenim yiyebilecegimi söylemişti. 2.5 dilim dediğime bakma ama ince dilimler olduğu için yarim dilim ekmek büyüklüğünde:)
Şu daha fazla oldu muhtemelen ama sayamadığım için garanti 2 olsun bari dedim:) spor 30 dk yürüyüş yapıyorum bugün yapmayacaktım ama bir adım geldi kalkıp yapacağım yine:) sirkeli suyu iki gündür beni diyet kafasına soksun diye içiyorum organik almıştım onun yerine limonlu su içerim sağol tavsiyelerin için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…