YENİDEN BAŞLA

ya düzenli olarak 21 günde veren varmi bilmiyorum.
ben o tür diyetleri bemiseyemedim hepsini yaptım sonuç degişmedi. pes ettim....
doğum yaptığımda 80im ha hu derken süt olsun ye ye derken kilo aldim 15 aylık oldu bebegim.. 15 ayda 12 kilo aldim
şimdi vermeye çalışıyorum. hedefim 60.

Bende şimdilik bu tarz diyetler yapmayı düşünmüyorum. En güzeli az az dengeli beslenerek kalıcı olarak vermek

Basarirsin canim merak etme..
Benim oglum da 13 aylik olacak kismetse.. en cok da cocuk dogurmus kendini salmis demelerini istemedigim icin basladim diyete daha dogrusu duzenli ve saglikli beslenmeye.. zaten oglumu emziremedigim icin bir engel de yoktu onumde o nedenle rahat basladim. Ama emziriyorsan sütünü de koruyacak sekilde beslenmen cok onemli. Her damlası altın değerinde anne sütünün.
Henuz oglum dort aylikti ki kayinvalidemin komsulari bir firsatini bulup, ne kadar da kilolanmissin diye dalga gectiler resmen benimle.. cok sinurlenmistim o gun. Oysa eski halimi de biliyorlardı.. yeni dogum yapmis birine soylenecek birsey degildi bence ama, cehalet de boyle birsey ne yazik ki.. ona fena icerledim o gün.. onun da etkisi oldu diyete baslamamda.. saglikli beslenip, hareketi de hayatina katti mi insan, ister istemez zaten kilo vermeye basliyor..

Son düzenleme:
Sabah 08
1 yumurta
1 üçgen peynir
1 kk beyaz peynir
7 zeytin
2 dilim yulaf ekmeği

Ara
2 hurma
2 ceviz
1 9lu çay

12.30
1 tabak ıspanak
2 dilim yulaf ekmeği
1 salatalık
Yoğurt

Ara
2 hurma
2 gün kurusu
1 ceviz
Yeşil çay

Akşam 18
1 tabak ıspanak
Yoğurt
2 dilim yulaf ekmeği

Ara
2 incir
1 hurma

Buraya kadar iyi dayandım hep biseyler yemek istedi canım ve kırılma noktam yarim kir pidesi yedim

2.5 lt su
Spor yok yıkamaya gonderemedigim ufak tarzı yolluk kilim tarzı şeyleri yıkadım çok yorucuydu
LAydLiNe D dutkurusu

Dediğin gibi cehalet gercekten boyle ınsanlar cevremizde hep oluyor malesef Kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış ya bunlar da seni fit bir vücuda hızlıca yaklaşmanı sağlamış.

Merhabalar canım bugün çok yoğundum uğrayamadım hiç buralara. İyi ki etiket yaptın yoksa yorgunluktan fark edemeyecektim. Öncelikle hangi gün tartılıyorsun? Bugün cumaydı bizim tartı günümüz. Geçen hafta 62.2 dim bu hafta 1.3 kilo vererek 60.9 çıktım. Son 1 kilom kaldı verilecek. Onu da önümüzdeki cumaya kadar veririm inşallah. Sana motivasyon olsun diye yazdım. Umarım sen daha fazlalarını verirsin. Gelelim menüye.

Sabah kahvaltıda yediğin üçgen peynir olmamış. Diyet süresince mümkün olduğunca üçgen peynirden uzak dur derim. Kahvaltın onun haricinde güzel. Dünde söylemiştim bilumum çaylara ve sulara karşıyım. O 9 lu çayı içeçeğine yeşil çay içersen daha faydalı olur. Çünkü o tür çaylar metabolizmaya zarar veriyor diye düşünüyorum. Normalde akşam yemeğinden sonra ara yapılmasını istemem ama senin kilon biraz fazla olduğu için alışana kadar yapabilirsin ama bu ara öğün ya laktozsuz süt olsun ya da yoğurt canım. Bu ikisi haricinde özellikle kuru meyve veya taze meyve asla olmasın. Bugünlük uyarılarım bunlar. Zamanla ben söyledikçe alışacaksın neyin iyi neyin kötü olduğuna. O zaman daha güzel gidecek kiloların.

O kır pidesini yemenin sebebi en son arada yediğin kuru meyveler. Çünkü sen onları yediğin zaman pankreas yükselen şekeri düşürmek için ani olarak insülin salgılıyor. Birden salgılanan insülinle kan şekerin düşüyor ve bu da sana açlık hissi olarak yansıyor. Sonra gözün dönüyor ne yiyeceğini bilemiyorsun. O yüzden dayanabilirsen eğer akşam yemeğini 19:00 a çek ve o saatten sonra ağzın tek lokma koyma. En geç iki gün sonra tartı sana çok güzel bir sonuç gösterecek. Ama dediğim gibi biraz iradeli olup dayanman lazım. Yatağa aç girdiğin her gün sana eksi kilo alarak dönecek.

Temizliğe başladım canım bahar temizliği ramazan temizliği ikisi bir arada çıkar inşallah yorucu olacak birkac gun sen neler yaptın. Yarın tartı günümüz bu arada
Benim her zamanki gibi gecti. Listem genel olarak aynidir. Yedigim miktarlar bazen artar bazen azalir.. 2 lt. Su ictim yinw her zamanki gibi. 30 dk. Leslie yaptim. Ben 1 gece yaparim 1 gece yapmam leslie yi.. ha bir de gunluk adim sayimin 7000 in altinda kalmamasi gibi takıntım var. Eger daha az ise mutlaka 7000 e tamamlarim leslie ile ama kalmıyor genelde..

Taktiklerden ben de yararlanayim. ❤

Canim ispanagin kiymalimiydi mi, sademiydi? Sadeyse protein i cok az tuketiyorsun gibi geldi bana.

Kilo bildirimini yapıp kaçayım daha yeni kahvaltı hazırlıyorum:)

Çarşamba günü 96
Bugün 94.7
Fark 1.3

Tebrikler çok iyi bir sonuç haftaya hedefini tamamlamış olursun inşallah. Azminden bize de bulaştırmanı diliyorum:) tartı günlerini cumartesi yaptım canım bugün tartıldım çarşambadan beri 1.3 kg vermişim..
Tavsiyelerin harika canım elimden geldiğince hepsine uymaya çalışırım. Son ara öğünü kaldırmaya çalışacağım şimdilik dediğin gibi alisma sureci olsun..

Bugün sırf motivasyon olsun diye kahvaltıyı serbest yaptım iyi bir psikoloji gerçekten:) kahvaltıyı geç yaptığım için küçük küçük ara öğünlerle direkt akşama geçerim. Akşamda eve gelince yoğurtlu tavuklu salata yapmayı düşünüyorum sonrada 35 dk yuruyus vee Bugünü vicdanım rahat kapatayim:)

Maşallah sen de harikasın az kilon kalmasina rağmen gayet iyi gitmis bugün serbest günün değil mi:)
Tesekkur ederim.. evet canim serbest gun. Cok iyi geliyor haftada bir rahatca yemek. Simdi disardayiz ailecek mesela. Kendimi kisitlama yok.. uyum saglayabiliuorum da ayrica..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…