YENİDEN BAŞLA

Ekmek için sıkıntı yok canım. Kilona göre yediklerin çok normal. Sadece o hurma toplarından çok yeme. Diğerleri gayet güzel ce sağlıklı. Artık ben varım seni diyet kafasına sokacak. Ama burayı ihmal etme sık sık yaz.

Veee 30 dk yürüyüş yapıldı aferin bana
Süpersin tebrikler. Haftada 3 gün 35 dk tempolu yürüsen yaza fazlalığın kalmayacağına eminim. Hadi ilk hedef 8 li rakamlar olsun. Mesela 89.9

Teşekkür ederim canım iyi ki varsınız ve karşıma çıktınız sen ve Torvi haftanın en az 5 günü yürürüm inşallah yoksa seriyorum postu iyice evet ilk hedefim 89.9 olsun

Kacta yazdığın belli olmuyor sitede sorun var sanırım canım bugün de dayanamadım tartıldım bugünü mü demek istedin cumartesiyi mi? ikisine de varım. Ben de her cumartesi seninle tartılacağım :)
Canım ben cumartesileri tartı yaparım. Mesajı bu sabah yazmıştım bu arada.. Yarın yaparız tartıyı ve tablo hazırlayağını söyledin. yapalım canım ben uyarım..

başladim 90 kilo olan üzerindekiler birlikte zayifliyor grubunda yariş yapıyoruz:)
geçen hafta 92 bu hafta 90,5 gitti ya :)
Daha ne olsun.. cok güzel.. Disiplini elden bırakma sadece ve benim naçizane tavsiyem; haftada 1 kez ödül yap yoksa çok sıkılırsın. o motive kaynağı oluyor..

Daha ne olsun.. cok güzel.. Disiplini elden bırakma sadece ve benim naçizane tavsiyem; haftada 1 kez ödül yap yoksa çok sıkılırsın. o motive kaynağı oluyor..
tatlıya hayır diyemiyorum hayır demek için uzun zaman aliyor
the sugar belgeseli izledim. şekerin ne kadar yağ yaptığı öğrendim.
ben şeker düşkündüm..
geçen hafta şekeri biraktim 1,5 kilo gitti.

tatlıya hayır diyemiyorum hayır demek için uzun zaman aliyor
the sugar belgeseli izledim. şekerin ne kadar yağ yaptığı öğrendim.
ben şeker düşkündüm..
geçen hafta şekeri biraktim 1,5 kilo gitti.
Ben uzun zaman oldu ki şekerli içecek tüketmiyorum. Ama haftada 1 tatlımı ve dilediğim yemeğimi yiyorum.. aksi takdirde sonraki diyet haftasına motive olamıyorum.. Tabi benim kilo verişim artık yavaşladı.

bi kupa bardaga 5 küp şeker atardim.
küçük bardaga 2 küp...
gün içersinden kaç bardak çay içiyorum... 5-10 bardak... hesap ettim 30-40 küp şeker..
bide tatlılar çikolatlar... ondan da var şeker..
hem karin çok aciktiriyo hemde kilo aldiriyo. ben şok oldum belgeseli izlediğimde. nabiyosun sen ya dedim kendime.. bide kızdim...
şekeri bi anda biraktim yok şeker bitti dedim zor tutuyorum. bi haftadir böle gidiyo.

Alışacak vücudun. Neticede şeker bağımlılık yaratan bir şey. Vücudunun bağımlılıktan kurtulması zaman alsa da, kurtulacak. irade şart. Tebrikler şimdiden.. Şekersiz 1 haftayı geride bırakmışsın zaten..

Dün bende kendimde ne farkettim kızlar o kadar sağlıksız beslenmeye ve kiloya rağmen bacaklarımda neredeyse selülit yok.
Kola içmem meyve suyu içmem şeker kullanmam.. arada çikolataya dadandığım doğrudur ama haftada birden daha az şeker gerçekten zararlı hele biz kadınların vücutlarına daha zararlı çünkü vucutlarimiz daha az tolere ediyor erkeklere göre

Çikolatada şeker var düşün erkeklere göre kadinlar daha fazla aliyor kiloyu. o yüz<den her türlüsü şekeri tamamen bitirmek lazim.
ben çikolata bagimilsiyim. bakkala gitmemek için inanki çok zor tutuyorum.
hayır diyorum ama vucut bunu kabullenemiyor.
oldukça gerçekten çok zorlaniyorum. hiç bi şeker yememek için.

Evet çikolatada öyle ama dediğim gibi en fazla haftada 1 bazen daha fazla zaman yemiyorum. 21 gün boyunca yemezsen vücut alışıyor 1 hafta olmuş yememeli bence şimdiden alt ettin bu bagimliligi

21 gün şekersiz konusu çok araştirdim acaba zayiflayan varmi

Evet var ama burda amaç şok diyet gibi hızlı kilo vermek değil bedeni temiz beslenmeye alıştırmak. Kisi Porsiyonları abartmazsa ve iyi çalışan bir metabolizması varsa çok rahat 3-4 kilo veriyor bu sürecin sonucunda. Sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak da cabası:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…