Ekmek için sıkıntı yok canım. Kilona göre yediklerin çok normal. Sadece o hurma toplarından çok yeme. Diğerleri gayet güzel ce sağlıklı. Artık ben varım seni diyet kafasına sokacak. Ama burayı ihmal etme sık sık yaz.Hurma topu hurmadan yapılmış lokumumsu birşey etrafında sadece susam ve çörekotu bulanmış olduğu için masum geldi. Hediye geldi eşime. Yulaf ekmeğini evde fırında normal ekmek gibi pisiriyorum bazen tam buğday ünlü bazen çavdarlı yapıyorum geçmişte diyetisyenim yiyebilecegimi söylemişti. 2.5 dilim dediğime bakma ama ince dilimler olduğu için yarim dilim ekmek büyüklüğünde:)
Şu daha fazla oldu muhtemelen ama sayamadığım için garanti 2 olsun bari dedim:) spor 30 dk yürüyüş yapıyorum bugün yapmayacaktım ama bir adım geldi kalkıp yapacağım yine:) sirkeli suyu iki gündür beni diyet kafasına soksun diye içiyorum organik almıştım onun yerine limonlu su içerim sağol tavsiyelerin için canım
Süpersin tebrikler. Haftada 3 gün 35 dk tempolu yürüsen yaza fazlalığın kalmayacağına eminim. Hadi ilk hedef 8 li rakamlar olsun. Mesela 89.9Veee 30 dk yürüyüş yapıldı aferin bana
Canim yarin sabah tarti yaplim mi birlikte?Veee 30 dk yürüyüş yapıldı aferin bana
Ekmek için sıkıntı yok canım. Kilona göre yediklerin çok normal. Sadece o hurma toplarından çok yeme. Diğerleri gayet güzel ce sağlıklı. Artık ben varım seni diyet kafasına sokacak. Ama burayı ihmal etme sık sık yaz.
Süpersin tebrikler. Haftada 3 gün 35 dk tempolu yürüsen yaza fazlalığın kalmayacağına eminim. Hadi ilk hedef 8 li rakamlar olsun. Mesela 89.9
Kacta yazdığın belli olmuyor sitede sorun var sanırım canım bugün de dayanamadım tartıldım bugünü mü demek istedin cumartesiyi mi? ikisine de varım. Ben de her cumartesi seninle tartılacağım :)Canim yarin sabah tarti yaplim mi birlikte?
tebrik ediyorum ya ben azimle zayiflayan kadinlara hayranim:)Boylelerine cok sey soylemek isterim de hicbirsey soyleyemem ben de maalesef.. cok icerlenirim sadece..
Canım ben cumartesileri tartı yaparım. Mesajı bu sabah yazmıştım bu arada.. Yarın yaparız tartıyı ve tablo hazırlayağını söyledin. yapalım canım ben uyarım..Kacta yazdığın belli olmuyor sitede sorun var sanırım canım bugün de dayanamadım tartıldım bugünü mü demek istedin cumartesiyi mi? ikisine de varım. Ben de her cumartesi seninle tartılacağım :)
Başladın mı canım sen de diyete? Başlamadın sa gel..tebrik ediyorum ya ben azimle zayiflayan kadinlara hayranim:)
bende kilo vermeye çalışıyorum.
başladim 90 kilo olan üzerindekiler birlikte zayifliyor grubunda yariş yapıyoruz:) çok heyecanli oluyor orasiBaşladın mı canım sen de diyete? Başlamadın sa gel..
Daha ne olsun.. cok güzel.. Disiplini elden bırakma sadece ve benim naçizane tavsiyem; haftada 1 kez ödül yap yoksa çok sıkılırsın. o motive kaynağı oluyor..başladim 90 kilo olan üzerindekiler birlikte zayifliyor grubunda yariş yapıyoruz:)
geçen hafta 92 bu hafta 90,5 gitti ya :)
tatlıya hayır diyemiyorum hayır demek için uzun zaman aliyorDaha ne olsun.. cok güzel.. Disiplini elden bırakma sadece ve benim naçizane tavsiyem; haftada 1 kez ödül yap yoksa çok sıkılırsın. o motive kaynağı oluyor..
Ben uzun zaman oldu ki şekerli içecek tüketmiyorum. Ama haftada 1 tatlımı ve dilediğim yemeğimi yiyorum.. aksi takdirde sonraki diyet haftasına motive olamıyorum.. Tabi benim kilo verişim artık yavaşladı.tatlıya hayır diyemiyorum hayır demek için uzun zaman aliyor
the sugar belgeseli izledim. şekerin ne kadar yağ yaptığı öğrendim.
ben şeker düşkündüm..
geçen hafta şekeri biraktim 1,5 kilo gitti.
Alışacak vücudun. Neticede şeker bağımlılık yaratan bir şey. Vücudunun bağımlılıktan kurtulması zaman alsa da, kurtulacak. irade şart. Tebrikler şimdiden.. Şekersiz 1 haftayı geride bırakmışsın zaten..bi kupa bardaga 5 küp şeker atardim.
küçük bardaga 2 küp...
gün içersinden kaç bardak çay içiyorum... 5-10 bardak... hesap ettim 30-40 küp şeker..
bide tatlılar çikolatlar... ondan da var şeker..
hem karin çok aciktiriyo hemde kilo aldiriyo. ben şok oldum belgeseli izlediğimde. nabiyosun sen ya dedim kendime.. bide kızdim...
şekeri bi anda biraktim yok şeker bitti dedim zor tutuyorum. bi haftadir böle gidiyo.
Çikolatada şeker var düşün erkeklere göre kadinlar daha fazla aliyor kiloyu. o yüz<den her türlüsü şekeri tamamen bitirmek lazim.Dün bende kendimde ne farkettim kızlar o kadar sağlıksız beslenmeye ve kiloya rağmen bacaklarımda neredeyse selülit yok.
Kola içmem meyve suyu içmem şeker kullanmam.. arada çikolataya dadandığım doğrudur ama haftada birden daha az şeker gerçekten zararlı hele biz kadınların vücutlarına daha zararlı çünkü vucutlarimiz daha az tolere ediyor erkeklere göre
Çikolatada şeker var düşün erkeklere göre kadinlar daha fazla aliyor kiloyu. o yüz<den her türlüsü şekeri tamamen bitirmek lazim.
ben çikolata bagimilsiyim. bakkala gitmemek için inanki çok zor tutuyorum.
hayır diyorum ama vucut bunu kabullenemiyor.
oldukça gerçekten çok zorlaniyorum. hiç bi şeker yememek için.
21 gün şekersiz konusu çok araştirdim acaba zayiflayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?