• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİDEN BAŞLA

Slm kızlar, dün giremedim nasıl gidiyor?

Bende bugün şekersiz 21 güne başlıyorum zaten tatlıyla çok aram yoktur azda olsa faydası olur umarım
Dünkü menüm;
Kahvaltı; 2 dlm çavdarlı ekmek
Beyaz peynir,domates salatalık
1 haşlanmış yumurta

Aralarda ve öğlen bazen yoğurt ve meyve bazen kuruyemiş yiyorum, birde kahve içiyorum çalıştığım için düzen tutmuyor maalesef

Akşam 1 kase yayla çorbası, 3 kaşık pilav
Salata ve karpuz

Çocuklara tavuklu pilav yapmıştım, ben tavuk yemediğim için 3 kaşık pilavindan aldım mecburen :KK43:

Bu sabahta evdeydim
2 dilim çavdarlı ekmek
Beyaz peynir, domates salatalık ve pişmiş yumurta yedim akşama annemde olurum,yemekte ne olur artık bilmiyorum akşam yazarım.

Su günlük 3 lt. tamamlamaya çalışıyorum yaz geliyo zaten bol su içerim
Dışarda işlerim var vaktim olursa sporuda sıkıştıracam artık araya

Menün çok güzel. Sadece akşam yediğin iki hurma olmasa olurmuş. Böyle devam edersen haftaya cumartesi güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum.

Onu cuma zayıflama yarışmaları topiğine yazacaksın canım

Pilav yendiğin için. Diyetteyken pirinçten uzak durmak lazım. Özbek pilavı pirinçten yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Evet canım ya bir de wc çıkamamıştım

Bu sabahta evdeydim
2 dilim çavdarlı ekmek
Beyaz peynir, domates salatalık ve pişmiş yumurta yedim akşama annemde olurum,yemekte ne olur artık bilmiyorum akşam yazarım.

Su günlük 3 lt. tamamlamaya çalışıyorum yaz geliyo zaten bol su içerim
Dışarda işlerim var vaktim olursa sporuda sıkıştıracam artık araya
Suyu özellikle yemeklerden yarım saat önce falan içince yeme isteğimi daha iyi dizginleyebiliyorum ben tavsiye ederim :)

Menün çok güzel. Sadece akşam yediğin iki hurma olmasa olurmuş. Böyle devam edersen haftaya cumartesi güzel bir sonuç göreceğine inanıyorum.

Onu cuma zayıflama yarışmaları topiğine yazacaksın canım

Pilav yendiğin için. Diyetteyken pirinçten uzak durmak lazım. Özbek pilavı pirinçten yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam

Sağol canım akşam ara öğününde hurma tercih etmeyecektim ama dışarıdaydım çayın yanına bir sürü zararlı şey koymuşlardı ben de en sağlıklı olanı seçerek hem onlara yemiş gözüktüm hem kendimi tatmin ettim:)

Bana çok gelmedi canım iki öğün için guzel iftarı da dengeli yaptın mı tamamdır:)
Yaa inşallah ama şu an tartıldım kiloda değişiklik yok iftardan önce tartılacağım bir de inşallah o zamana kadar iner azıcık da olsa :) 63.9 olsaaa keşke

Sabah 10
1 yumurta
2 kk peynir
7 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek

13
3 hurma

15
2 parca tavuk haşlama
1 sivri biber
2 dilim ekmek

17
1 bardak sütlü kahve

19
yoğurtlu çiriş salatası
1 tabak taze fasulye
2 dilim ekmek

Akşam ara öğün yok yeşil cay ve su içerim

Sabah 10
1 yumurta
2 kk peynir
7 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek

13
3 hurma

15
2 parca tavuk haşlama
1 sivri biber
2 dilim ekmek

17
1 bardak sütlü kahve

19
yoğurtlu çiriş salatası
1 tabak taze fasulye
2 dilim ekmek

Akşam ara öğün yok yeşil cay ve su içerim
Bu gün çok daha güzel menün. Şu an net kilon kaçtı canım?

Bu gün çok daha güzel menün. Şu an net kilon kaçtı canım?
Teşekkür ederim ben de alelacele girdim siteye tekrar seni etiketlemedigim aklıma gelince. Ama sen yorum yapmışsın bile:KK200:

Cumartesi gününden beri tartılmadım cumartesi pazar da kaçamak oldu ya cesaretim kalmadi:( Zaten haftada bir tartılmak en iyisi en son 94.7 idi

Sabah 8.00
Sogan, domates ve 2 yumurta ile omlet
1 dilim t.b. ekmegi
Salatalik, dometes

Ara 11.30 15 beyaz dut

Ogle 13.30
salata,
2 kasik haslanmis taze bakla ve enginar
2 kasik humus
2 kasik yogurt
6 adet izgara köfte

Gece yok ( amcami hastaneye kaldirdik. Stresten yiyemedim bu gece de yemek yok :/ )

Su 2 lt.
3 turk kahvesi.

Sabah 8.00
1 dilim t.b. ekmegi
Salatalik, dometes

Ara 11.30 15 beyaz dut

Ogle 13.30
salata,
2 kasik humus
2 kasik yogurt
6 adet izgara köfte

Gece yok ( amcami hastaneye kaldirdik. Stresten yiyemedim bu gece de yemek yok :/ )

Su 2 lt.
3 turk kahvesi.

Öğleye kadar mükemmel canım sonrası için üzüldüm çok geçmiş olsun ciddi birşey değildir umarım

Geldim şekerim burdayım:KK52:
Kahvaltımı yazmıştım zaten
Akşamda annemlerdeyim
Menüm;
1 kepçe kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
kuru köfte ve salata
Ekmek yok
Saat 9 gibi de türk kahvesi içtim canlarım:KK39:
Spor yapamadım yaaa :olamaz:
Gündüz işlerim vardı olmadı:skandal:

Sabah 8.00
1 dilim t.b. ekmegi
Salatalik, dometes

Ara 11.30 15 beyaz dut

Ogle 13.30
salata,
2 kasik humus
2 kasik yogurt
6 adet izgara köfte

Su 2 lt.
3 turk kahvesi.

Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin inşaallah

Menü de süpermiş bu arada

Şekersiz 21 gün diyetime başlamış bulunmaktayım, çok fazla ödem sorunum var, bu yüzden biraz önce ödem atıcı çayımı yaptım beklemede,
sabah içerim artık.

Teşekkür ederim ben de alelacele girdim siteye tekrar seni etiketlemedigim aklıma gelince. Ama sen yorum yapmışsın bile:KK200:

Cumartesi gününden beri tartılmadım cumartesi pazar da kaçamak oldu ya cesaretim kalmadi:KK43: Zaten haftada bir tartılmak en iyisi en son 94.7 idi
Evet canım haftada bir tartılmak lazım en iyisi. Cumartesiye kadar bozmazsan güzel bir rakam görürsün tartıda sakın aksini düşünme.

Sabah 8.00
1 dilim t.b. ekmegi
Salatalik, dometes

Ara 11.30 15 beyaz dut

Ogle 13.30
salata,
2 kasik humus
2 kasik yogurt
6 adet izgara köfte

Su 2 lt.
3 turk kahvesi.
Geçmiş olsun canım
Geldim şekerim burdayım:KK52:
Kahvaltımı yazmıştım zaten
Akşamda annemlerdeyim
Menüm;
1 kepçe kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
kuru köfte ve salata
Ekmek yok
Saat 9 gibi de türk kahvesi içtim canlarım:KK39:
Spor yapamadım yaaa :olamaz:
Gündüz işlerim vardı olmadı:skandal:
. Pirinç pilavı ve sabah ki pideler olmamış canım.

Şekersiz 21 gün diyetime başlamış bulunmaktayım, çok fazla ödem sorunum var, bu yüzden biraz önce ödem atıcı çayımı yaptım beklemede,
sabah içerim artık.
Şekersiz 21 gündeki yasakları biliyor musun? Pirinç var mesela yasaklıların içinde. Listeyi bir daha incele canım istersen.

. Pirinç pilavı ve sabah ki pideler olmamış canım.

Şekersiz 21 gündeki yasakları biliyor musun? Pirinç var mesela yasaklıların içinde. Listeyi bir daha incele canım istersen.

Ben sabah pide yemedim canım, yanlış okudun herhalde,
Kahvaltıda peynir, domates, salatalık, yumurta ve çavdarlı ekmek yemiştim.

Şekersiz 21 günde de yasaklıları biliyorumda ilk gün olunca biran unutmuşum, zaten pilavda 2 çorba kaşığı kadardı, ilerleyen günlerde daha dikkatli olurum artık

Back
X