yeniden bosanayimmi

berilceee

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer mi olur
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
26.938
41.404
798
selam arkadaslar oncelikle bu hesabin sahibi arkadasima ve sizlere fikirleriniz icin simdiden tsk
evde suan yanlizim ve kimseye ulasamadim arkadasim hesabini verdi icimi dokeyim diye
ikinci evliligimi yaptim 3 yil oldu beni cok sevdi bende onu ikimizde birbirimiz icin cok seyden vazgectik
suan esim calismiyor isten cikarildi ama ariyor
benim sorunum bu yasadigimiz yokluk bizi mahvetti parasizliktan borctan bunaldim
ben icime kapanip onun tesellisini bekledikce oda icine kapandi gelmedi yanima
dunden beri sebepsiz yere aglamaktan sistim
bugun bu yetmezmis gibi eski esi yuzunden birbirimize girdik hatun arayip zamaninda gittikleri otelin adini soruyor
uzatmayim girdik birbirimize o telefonu yere vurdu allah seninde benimde belami versin ben karima gidiyom dedi ve gitti
cok yanlizim caresizim ne yapmaliyim

gelirmi gelmezmi vs sorular beynimde dolaniyor ama ben ne dusunecemi bile bilmiyorum

biz evliyiz 3 yil oldu ben ona karin ne diyor diye sormustum sinirden oda cekip giderken ben eyleme gidiyom rahatla dedi

canım ne denir ki.. valla bilemedim ama ben senın yerınde olsaydım ceker onu konusurdum derdın ne bosanmak mmı istiyorsun derdim. sonra kararımı verırdım... bir yuvayı yıkmak bu kadar kolay olmamalı ıkı kısı dusunup isteyip evleniyorsunuz.. sonra tek kişi boşanmayı düşünüp evlilik bitiriliyor.. ben bunu anlamıyorum.. kimsenın basına gelmesın...

amin ben konustum yanlizim caresizim dedim o bana para sorunumuz olmasa duzelirsin diyor
iki gundur zaten naneliydik bugunde eski esi arayinca actim agzimi
normalde tartisinca bir iki saat dolasir gelirdi
ama simdi gelmedi belkide secimini yapti

eşinin senden uzaklaşmasını sağlıycağına neden yakınlaşmasını sağlamıosun. evliliği bayanlar ayakta tutar ve bitiyorsa da bayanlar yüzündendir bunu bil.
ağlıcağına kendini salıcağına ona olmıcak şeyleri düşündürceğine, onu güzel karşıla. Yeterince maddi zorlluk çekiyormuşsunuz madem neden manevi yoklukta çektiriosunuz birbirinize???
Ben senin yerinde olsam biran da değil her zamann ama her zaman mutluluğumuzu sağlardım. Mutluluk parayla olmuyor emin ol. sahilde yürümek, evde tv yi kapatıp sohbet etmek, ona sofra kurmak ( hemen yesin kalksın toplıyım gibi değil ama, bırak toplama ortada kalsın sabah topla. o sofrada saaatlerce konuşun sohbet edin) yada eşin neleri severse. Film al izleyin şansınız varsa. manevi yıkıntılar sizi birbirinizden uzaklaştırır. Her zaman sağlam dur ağlama canımm ağlama.Yenik olma. Mutlu ol ki mutlu edebilesin. huzur arıyordur bence eşin şuan.
Bilmiyorum umarım anlatabilmişimdir. Şimdi bence ara. Kızgınlıkla eşin bir hata yapmadan o istediği huzuru sende bulmasını sağla.
Hiç ummadığı bir ses tonuyla eve çağır. Karnım çok ağrıo gelir misin de mesela.Tartıştığınız konular açılırsa tmm boşverelim de, sen herşeyin doğrusunu bilirsin sana güveniyorum de.
Eve geldiğinde de onu sürprizle karşıla. HAYAT KISA KIYMET BİLİN. BOŞANMAK ÇOK KOLAY ZOR OLAN EVLİLİĞİ HERŞEYE RAĞMEN AYAKTA TUTABİLMEKK.
KADINNLAARRR PEEESSSS ETTTMMEEEMEEELİİ Kİ HEM MUTLU OLSUN HEM MUTLU ETSİNLERR. HAYAT BİZİM ÜZERİMİZE KURULU. BİZ NE İSTERSEK NE İÇİN ÇABALARSAK O OLUR. AKSİ HİÇBİŞEY OLMAZ.

guzel yazmisin ama beni bu sona getiren yanlizlik oldu ben hep yanlizim ayrhep bir seyleri idare etmek zorundayim ona anlatmaya calistigimda ugrasiyom ne yapayim diyor ben kendi kabuma cekildikce oda evde kendince birseylerle ugrasiyor gunlerce cikmasam birsey demez ya cay yapiyimmi yada onemsiz benim beklemedigim seyler hele eski karisinin bir zamanlamasi varki hayret
onu arayamam oglende gitti telefonu giderken kirdi

onu oyle cok sevdimki eskide olsa karisina katlanamiyorum

yanlızlığını sen kendi kendine yapıo olabilirsin, sen eşine yanaştında eşin mi uzaklaştı senden. ?? bayanlar böyledir idare etmek zorundadır. demek istediğimde bu,kadınlar yapar yuvayı.
Sen kabuğuna çekilirsen o yanaşmaz ki erkek işte gurur yapar bilmem ne. ama sen yanaştığında 1 de karşılık vermesede emin ol alıkoyamazz kendini senden. hele ki severek evlenmişsiniz neleri atlatmışsınız. maddi sıkıntılar yıpratmış ama çözülebilir bişey bu. o işsiz olduğu için bir nevi bunalımda . sizde bunalıma gireceğinize tm tersi sıkı sıkı sarılmalısınız eşinize.

ben bu 3 yilda cok yiprandim istedimki biraz ilgilensin neyin var desin agladigimda yaslari silsin ama yok olmadi oda kendini kapatti sonrasinda ben iyice kayboldum evde bana dedigi bunlar hep paradan gececek gececek.......................

amin ben konustum yanlizim caresizim dedim o bana para sorunumuz olmasa duzelirsin diyor
iki gundur zaten naneliydik bugunde eski esi arayinca actim agzimi
normalde tartisinca bir iki saat dolasir gelirdi
ama simdi gelmedi belkide secimini yapti

biz kadınlar neden hep en kötü olanı düşünüürz?? kötü düşünürsen kötü olur... o adam senı sevmeseydı nıye evlensın.. ve sımdı eskı esı aradı dıye nıye secım yapsın bu adam senınle ewlı degıl mı?

evliyiz
bunca saat benim ne halde kaldimi bilmiyormuda hala gelmedi
nasil iyi dusuneyimki

ben bu 3 yilda cok yiprandim istedimki biraz ilgilensin neyin var desin agladigimda yaslari silsin ama yok olmadi oda kendini kapatti sonrasinda ben iyice kayboldum evde bana dedigi bunlar hep paradan gececek gececek.......................

bu durumla ilgili söylemiyorum bunu ama ne hayattan ne insanlardan babandan bile birşey bekleme. beklenti içinde olma asla mutlu olamazsın.
Bende babamdan neeler bkledim, doğumm günümde bari bir arasın bir çağrı atsın istedim en azından. aklıında olduğumu bilmek istedim ama olmadı.
Beklenti içinde olma. Benim durumum farklı ama senin öyle değil. Bu yüzden diyorum kaybetmeden ipler kopmadan iş işten geçmeden bırak nazlanmayı, bırak ilgi beklemeyi, beklenti içinde olmayı. bebeğinmiş gibi davran öyle düşün. nasıl bebeğinden önce anne demesini beklersin ama baba der öyle. karşılıksız sev birşey beklemeden. eve gel de bahane bul, sevdiğği şeyleri yap.
söylemesede sevgine sana ihtiyacı vardır neden ona eksikliğini hissetiriyorsun. yerini başkasyla doldurmaya çalışmasın bence dikkat et. huzur bulsun sende sorun değil .

oyle yanlizimki hayatta cekmedim aci kalmadi birkere de benim nazlanma hakkim olsun istedim
birkerede benimle bu ayata katlaniyor karim denip simartilmak istedim
agladimda aglasin nasilki sevisirken tek beden olunuyorsa acmdada oyle olsun istedim
benim ne halde oldumu bilip gelmemesine deyimki
arayamamki cunku cepi yok nerede nasil bilmiyorum

işte tamda bu yuzden tekrar evlenmekten korkuyorum
3 yıl boyunca sureklı ıssız mı kaldı esın , ıssızlık evlılıgı en cok yıpratan seylerden bırı ne yazıkkı

işte tamda bu yuzden tekrar evlenmekten korkuyorum
3 yıl boyunca sureklı ıssız mı kaldı esın , ıssızlık evlılıgı en cok yıpratan seylerden bırı ne yazıkkı

esim benim icin sehir degistirdi buradada bir cok kez girdi cikti

yanlız değilsin. eşin var seni çok seviyor bence. sadece işszliği yüzünden bunalımda. nazlanma vakti değil ona sıkı sıkı sarılma onu teselli etme onu sevme vakti.
o düzelince de sen naz yaparsın. ama şuan o bunalımdayken çekemez nazını, yıpranırsınız boşuna. ipler senin elinde yazık etmeyin evliliğinize. geldğinde sarıl boynuna çok sevdiğini söyle.
Şımartılmak istedim seni anlaayamadım de özür dile, öp kokla. huzurlu olduğunuzu hissettir. Herşey senin elinde unutma. erkekler bebek gibidir, hamur gibidir, her zaman bişeyler bekler. karşılık vermese de bekler. umarım biraz anlatabilmişimdir demek istediklerimi, şimdi çıkmam lazım. Benimde böyle konuştuğuma bakma canımı yakan çok büyük birşey var, kimin yokki zatenn.. Benm canımı bukadar yakabilen öz babam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ................................................................. eşini boşarsın başkasını bulursun ama ben başka baba nasıl bulucam. onun yokluğunu ben kimle doldurucammm.. İŞTE ASIL BU YÜZDEN ONU ASLA AFFFEETTTMİİİCEEMM. AAAASLLLLAAAA..!!!

bu saaten sonra geleceni sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…