Tekrar emzirmek değil de kaşıkla vermek sadece. ciğerlerini üşütünce,ateşli ve sürekli kusuyor. Tadı değişik yağlı ve tuzlu gelince korktum.Çocucuğun dengesini neden bozuyorsun ki sütten kesilmiş tekrar meme tamam hasta olabilir ek gida dönemini çoktan geçmiş sıcak çorbalar yap ilaçlarını ver ufacık bebek mi bu tekrar emzirmek istiyorsun
Teşekkür ederimBu arada çok geçmiş olsun
Doktorum çook eskiden söylemişti. Memeden kessen bile 1 sene sonra süt gelebilir demişti. Hasta olunca ne iyi gelir diye düşünürken birden aklıma geldi dediğiAaa 2 ay sonra bile sut nasil bitmemis
Cok sasirdim
İlaç kullanmam gerekliydi biraz mecburiyet oldu aslında. TşklerDaha zamani varmis niye kestiniz ki memeden? Bir kaç kez sagip doksen sonrasinda normal sut gelir bence
Tşkler. Fincanla vereceğim zaten. Antibiyotiği bile kusuyor ciğerinden sesler geliyor nefes alıp verirken. Offf anne olmak çok zor.Fincanla verebilirsin ama sütten kesilen bebeğe meme tekrar verilmez diye biliyorum ben. Anne sutu de çok şifalı ama onun yanı sıra rahatsızlığını giderecek bitkisel şeyler deneseniz...acil sifalar...
Tşk ederimMemede duran süt bozulmaz herhalde.
Önsütünüz azalmış, yağlı sütü sağmışsınızdır muhtemelen.
Denemekte fayda var.
Her zaman ki tadı olmayınca acaba bozuldu mu bir de zehirlemeyeyim dedim çekindimÖemenin içindeki süt bozulur mu yahu?
Tşk ederimBozulmaz sadece biraz beklediği için sodyum oranı artmıştır.
Kabaca memedeki devir daim yapmayan süt bozuluyor. Bazen gıda zehirlenmesi bile yapıyormuş. Damarlardaki sütü tamamen boşaltmadan rengi normale dönmeden emzirmeyin.Merhabalar. Oğlum 14 aylık,2 ay önce memeden kestim. Bu günlerde çok hasta ciğerlerini üşütmüş. acaba süt var mıdır dedim biraz sağdım kahve fincanı kadar çıktı. Rengi koyu sarı,tadı tuzlu gibi. Acaba bozulmuş mu tadı,yoksa ilk ağız sütü mü oluyor bu? Tadı ve rengi değişik gelince vermeye korktum.
Tşk ederim tadı değişik gelince vermedim zaten.Kabaca memedeki devir daim yapmayan süt bozuluyor. Bazen gıda zehirlenmesi bile yapıyormuş. Damarlardaki sütü tamamen boşaltmadan rengi normale dönmeden emzirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?