• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeniden evlenmek ve baş kakıç meselesi

Herşey mümkün kötü bir evlilik yaşadın diye

bundan sonra da aynı şeyleri yaşayacaksın diye birşey yok

daha dikkatli ve titiz davranırsın bu konularda

yaşadıkların tecrübe olmuş olur.

ummadığın kadar büyük mutluluklar yaşaman dileğiyle.

Canim cok gecmis olsun nedenbosandgnzi merak ettim tabii ozel degilse.Karamsarlga kapilma hic kotulr kadar iyilrde var bu dunyada insaAllah ilk evliligini ararmck kadr mutlu huzurlu olursun.Rabbim seni kotu niyetli insanlardan korusun..Hersey guzel olucak insaAllah bir gun sen umidini yitirme yeter ki..

iyi geceler bayanlar...
uzun suredir aktif degildim... acıkcası moral olarak da pek iyi degilim... cok calkantılı bi ruh halindeyim... evet, boşandım... hic bi pişmanlıgım yok, ama sanırım boanma sonrası travmasını yasıyorum... her gun baska bi dusunce kemiriyo beynimi... aklımda evlilik filan yok, yanlıs anlasılmasın... ama bazen de umi ediyorum, hani o yasayamadıgım heyecanları belki yasayabilirim bi gun diye... sonra da kendim kızıyorum, artk bekar bi genc kız degilsin, ne sıfırdan yasaması diyorum... ve cok uzuluyorum... daha genc kızlıktan evlilige gecişi algılayamadan, bosanmıs bi insan oldum cıktım... ve size sacma gelebilir ama lütfen rencide edici seyler cıkmasın, zaten iyi degilim... diyorum ki içimden, ya evlenirsem de Allah korusun husran olursa? veya evlendigim kişi ilk evliliğimi basıma kakarsa?veya bi evladım olsa ona ne zaman nasıl söylerim önceden evli oldugumu? bu bi ayıp degil eet... ne bileym, cok yıpratıyor beni bunlar... sizlerden, ozellikle yasamıs olanlardan fikir rica ediyorum... ikinci kez evlenenler neler yasadı, bi erkekle BİR olabilmek gercekten mumkun mu? ne bileyim, aynı heyecanlar yasanır mı bi daha, yoksa ben hakkımı kayıp mı ettim? lütfen bir şeyler karalayın... sevgiler
edit: KAKINÇ yerine kakıç yazmışım, afedersiniz
bu zamanda boşanmış birsürü kadın bekar erkeklerle evleniyor dert etmeyin çevremde 3 örnek var..

Merhaba masal denizindeki küçük sal :KK66:

Neden tekrar evlenmeyesin? Neden arzuladigin aşkı, heyecani yasamayasin? Neden mutlu olamayasin?
Mutluluk tabiki de senin hakkin.
Ve evlenmekte öyle.
Sen bir yandan avantajlisin çünkü ince eleyip sık dokuyacaksin.
Eminim ki seni de el üstünde tutacak ve sana her zaman destek olup cani gonulden sevecek biri cikacak.

Ve bu gece de iyi bir duam ki insallah sen ve Cui Bono Cui Bono icin dunyanin en iyisi, en sereflisi ve sizi cok cok sevip el üstünde tutacak birisi cikar karsiniza.. Ve ayrica @matmazeldepresif 'in de çıkar inşallah o da en güzel duygularini yaşar.
Hep mutlu olun canlarim, hep mutlu olun...

Beni de duana al:) ben de geçmişte çok üzüntülü günler geçirdim ama adım adım kendimi yeniliyorum inşallah. Burada sizleri tanıdığıma da memnunum:) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün katında uygun gördüğü hakkımızda hayırlı olacak gönlümüze kalbimize muhabil eş nasip etsin

Beni de duana al:) ben de geçmişte çok üzüntülü günler geçirdim ama adım adım kendimi yeniliyorum inşallah. Burada sizleri tanıdığıma da memnunum:) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün katında uygun gördüğü hakkımızda hayırlı olacak gönlümüze kalbimize muhabil eş nasip etsin

Rabbim size de hayirli iki dünya saadeti yasatacak es nasip etsin ve heo huzurlu saglikli mutlu yasayin insallah

Konuyla kel alaka olacak ama boşanmış herifler pekala başlarından evlilik geçmemiş gibi bekar kızlara bakabiliyor. Aynı şeyi kadınlar yaparlarsa kıyamet kopuyor. Bu boşanmış herifler dünya nimeti mi ki?

Hep yazıyorum, almayın boşanmış herifleri genç kızlar, almayın. Onlar nasıl boşanmış kadınlara ailem istemez vs vs diyorsa , siz de ben evlenmemiş bir genç kızım, sen dulsun ne münasebet diyin.

Boşanmış kadınlara insanlar nasıl vebalı gibi davranıyorsa biz de boşanmış adamlara öyle davranalım. Kısasa kısas. Gönül isterdi ki, kimse kimseyi damgalamasın ama o da bizim toplumumuzda olmaz. Ahlak, edep, namus artık evlenme kriteri olmaktan çıktı , boşanmış olmak gibi bir kriter türedi .

KOnu sahibesi size gelince, etrafımda o kadar çok genç, boşanmış insan var ki......çoğu insan artık ortada çocuk olmadığı sürece umursamıyor, bazı insanlar sindirebiliyor. Size zaten evlenip ayrılmış olmanızla değil, kendinizle değer biçen biri gelsin ki bu sefer mutlu olun di mi :KK66: Güzel dileklerimi sunarım , her şey gönlnüzce olur umarım.

iyi geceler bayanlar...
uzun suredir aktif degildim... acıkcası moral olarak da pek iyi degilim... cok calkantılı bi ruh halindeyim... evet, boşandım... hic bi pişmanlıgım yok, ama sanırım boanma sonrası travmasını yasıyorum... her gun baska bi dusunce kemiriyo beynimi... aklımda evlilik filan yok, yanlıs anlasılmasın... ama bazen de umi ediyorum, hani o yasayamadıgım heyecanları belki yasayabilirim bi gun diye... sonra da kendim kızıyorum, artk bekar bi genc kız degilsin, ne sıfırdan yasaması diyorum... ve cok uzuluyorum... daha genc kızlıktan evlilige gecişi algılayamadan, bosanmıs bi insan oldum cıktım... ve size sacma gelebilir ama lütfen rencide edici seyler cıkmasın, zaten iyi degilim... diyorum ki içimden, ya evlenirsem de Allah korusun husran olursa? veya evlendigim kişi ilk evliliğimi basıma kakarsa?veya bi evladım olsa ona ne zaman nasıl söylerim önceden evli oldugumu? bu bi ayıp degil eet... ne bileym, cok yıpratıyor beni bunlar... sizlerden, ozellikle yasamıs olanlardan fikir rica ediyorum... ikinci kez evlenenler neler yasadı, bi erkekle BİR olabilmek gercekten mumkun mu? ne bileyim, aynı heyecanlar yasanır mı bi daha, yoksa ben hakkımı kayıp mı ettim? lütfen bir şeyler karalayın... sevgiler
edit: KAKINÇ yerine kakıç yazmışım, afedersiniz
Neden hakkını kaybedesin canım? bu ne saçma bir karamsarlık.:KK50:

İnsanların başına Allah korusun her şey gelebilir ki siz bir evlilik yapmışsınız olmamış ayrılmışsınız ki bunu bende yaşadım. evlendiğiniz adama asla bunun ezikliğini yaşamayın kardeşim bir kere oturur konuşur ve mevzuyu sonlandırısınız biter. Yani evliğiniz boyunca ne demek başınıza kakınç yapmak? Ama siz de bunu böyle bir hataymış gibi ebedi bir kusurmuş gibi kabullerseniz karşı tarfa böyle lanse ederseniz tabii ki olmaz. ( ben gerçi bunları şuanda sıkıntınzıdan yazdığınzıı normalde böyle gereksiz davranışlara girmeyeceğinizi düşünüyorum) İyi biliyorum ki acılı zamnanında insanın aklına olmadık acılı senaryolar geliyor, geleceğine bak, önüne bak ve bu düşüncelere dalıp kendine zulüm etme. Zaten bir boşanma zulmü görmüşsün bir bir zulümde sen kendine yapma. Allaha emanet ol ve dik dur eskisinden daha güçlü ol. Diliyorum ki umduğundan ve beklediğinden çok çok daha iyi bir evlilik yapar da yaşamak istediklerini doya doya yaşarsın:KK15:

Rabbim size de hayirli iki dünya saadeti yasatacak es nasip etsin ve heo huzurlu saglikli mutlu yasayin insallah

Allah razı olsun çok sevindim:) Rabbim hepimizise sadeti dareyn nasip etsin. İkinci evliliklerini yapacaklara kadir kıymet bilecek eş nasip etsin. Hayırlı geceler dilerim.

Estağfurullah. Ben herkesin mutlu olmasini isterim. Rabbim herkese huzurlu yuvalar nasip etsin.
Bana ettigin dualar icin de cok teşekkür ederim.
Allah insanlari bazen esle bazen evlatla bazen de malla mulkle sinar. Ilk evliligin senin imtihanindi. Bitti gitti.
insallah insallah Rabbim hic kimseyi esi ve evladiyla sinamaz.
Bu dünyanın en aci seyidir.
ve her yatip, kalkip, "Allahim eslerimizi ve evlatlarimizi bize göz aydınlığı kıl, bizi cehennem azabindan koru" de.
ve kendin için hayırlı bir eş iste. Dünya ve ahiretin için hayirli olan bir eş iste.
Allah kulunun istemesini cok arzular.
Kul istesin ki Allah da versin.
Cekincen de olmasin.
Sirtini Rabbine daya ve O'ndan gelecek en hayirlisini bekle.
Rabbim dualari geri cevirmez canim.

:KK19:

Merhaba masal denizindeki küçük sal :KK66:

Neden tekrar evlenmeyesin? Neden arzuladigin aşkı, heyecani yasamayasin? Neden mutlu olamayasin?
Mutluluk tabiki de senin hakkin.
Ve evlenmekte öyle.
Sen bir yandan avantajlisin çünkü ince eleyip sık dokuyacaksin.
Eminim ki seni de el üstünde tutacak ve sana her zaman destek olup cani gonulden sevecek biri cikacak.

Ve bu gece de iyi bir duam ki insallah sen ve Cui Bono Cui Bono icin dunyanin en iyisi, en sereflisi ve sizi cok cok sevip el üstünde tutacak birisi cikar karsiniza.. Ve ayrica @matmazeldepresif 'in de çıkar inşallah o da en güzel duygularini yaşar.
Hep mutlu olun canlarim, hep mutlu olun...
canim arkadasim benim, sen ne guzel yurekli bi insansin, Allah razi olsun, burda bile beni hatirlamissin hemen.. cok duygulandim.. dualarina da, hayirlisi ile amin.. Rabbim seni de sevdiklerinle iki cihanda mutlu kilsin.. seni seviyorum :KK60:

Ben normal bir evlilikte ne yasaniyorsa, ikinci evliligimde yasadim.
Yalniz suan yasadigim evlilik anormal geliyor ilk evliligimde yasadiklarimdan dolayi.
Ula bu adam deli mi diyorum. Niye bu kadar hoşgörülü? Niye arabada beklettim diye kizmiyor? Niye böyle niye şöyle vs..
Aslinda olmasi gerektigi gibi adamcagiz.
adenim kafamiz beynimiz ne hale gelmis demek :KK53:

kakinc kelimesine takilan bayanlar icin ozellikle zahmet edip baktim, sozlukte geciyor bu kelime, uzulmeyin ;) (konu sahibinin en buyuk kusurunu yakaladiniz, tebrikler :KK53:)
masaldenizi, ben de zaman zaman seninle ayni duygulari paylasiyorum, yeniden 'guvenmek', 'aile olabilmek', ayni heyecanlar cok zor geliyor.. konunu ve degerli arkadaslarin yorumlarini ilgiyle takip edecegim..
Rabbim yardimcimiz olsun..
sevgiyle kal..

Eklentiler

• SC20150113-015819.webp
    SC20150113-015819.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 154
Yeniden aşık olman evlenmen tabi ki mümkün, hatta bu sefer seçimini daha dikkatli yapacağın için, ilki gibi hayal kırıklığı yaşamazsın.
Yaşayada bilirsin, 3-4 defa evlenip boşananlar var, gayet hayata bıraktıkları yerden devam ediyorlar.
Evleneceğin insan daha önce evlenip boşandığını bilerek seninle evleneceğine göre, başına kakacağı bi durum olmayacaktır, çocuğuna da anlayacağı yaşa geldiğinde açıklarsın, bunları düşünmen için henüz erken. Kendini bu şekilde bunaltma.
dovulmeden aglamak dmi bizimkisi : )

dediginiz gibi bakis acisi meselesi bu..
olumsuzluga kapilmayin
herseyin bir hayiri vardir
karsiniza öyle biri cikar ki evlenmis bosanmis oldugunuzu bile unutturur size..

Back
X