Yeniden evlenmek

Ben sizi maalesef anlayamıyorum kızkardeşimde boşanır boşanmaz evlenmeye takmıştı tıpkı sizin gibi yani bunun altında eski eşe ve ailesine verilmek istenen bir mesaj mı var" bak senden ayrıldım Nasılda hemen evlendim gördün mü işte böyle bulunmaz Hint kumaşıydım sen anlamadın" gibi...... Yapmayın lütfen bir düzen kurun evladınıza sarılın biraz zaman geçsin eğer o kîşi doğru insansa sizi bekler saygı gösterir ben şahsen boşansam ya da eşim vefa etse dul kalsam asla evlenmezdim benim gözümde hepsi aynı erkeklerin ...... Ne kadar incelik gösterselerde ham maddeleri odun ve mutlaka dönüyorlar özlerine tecrübemle sabittir gerek ben gerek yakınlarım yada burdaki hatunlar yaşanan hep aynı yalan mı?

Çok acele hareket ediyorsunuz

Tabi ki boşanmanın ardından bir hayatınız ve yeni bir evliliğiniz olabilir, ancak şu an ortada bir ilişki yok demişsiniz, biraz görüşün, çocuğu kabul ediyorum demek o kadar basit değil. Çocuğunuzla olan iletişimini, ailenin davranışlarını ve birlikte olacağınız kişinin tavrını görün.

Çocuk sahibi olmayan insanların, çocuklu insanları anlaması kolay bir şey değil hele ailesi bu işe tepkiliyse zamanla hiç düşünmediğiniz sorunlar çıkabilir ortaya, evladınız zarar görebilir.

Çok iyi gözlemlemeden böyle bir işe adım atmayın derim. Sizin yeni bir hayatınız tabi olacak ama artık yalnız değilsiniz çocuğunuzu düşünmeniz gerek

ah canım bir dertte bende var hadi seninki bekarda olumsuz bakılıyo benimkide evlenmiş boşanmış ama çocuğu yok ben çocukluyum diye kabul edilmeme dururum var gerçi daha aileyle daha konuşulmamış bile sanada tavsiyem kendini dinle biraz aceleye gerek yok boşluk zamanların bunu iyi bilirim...

Acele etmesine neden olarak ben mutlu olmak istemesini görüyorum
Herkesin başına gelebilir arkadaşlar sert çıkmamak lazım hassas bi konu...

bence çok acele alınmış bir karar olur
boşanalı çok geçmemiş ayrıca boşanma süreci,mutsuz bir evlilik...
Ben kafanızı bir müddet dinlemenizi tavsiye ederim
Bu süre zarfında da çocuğunuza daha fazla vakit ayırmalısınız muhtemelen evliliğinizde yaşadığınız sorunların çocuğunuzun psikolojisini etkilemiştir.
Ben olsam bu durumda napardım diye düşündüm bir an herhalde uzun yıllar evliliğe kapılarımı kapatırdım

yeni boşanmışşın....duygusal boşluktan dolayı sakın yanlış karar verme....evliliklerde bence ne kadar denklik olursa o kadar uyumlu olunuyo....ben de boşandım şimdi 2. evlilkiğimi yaptım ...eşim de boşanmış ve ikimizin de cocuğu yok...allaha şükür cok ii anlaşıyourz...daha önce karsıma hiç evlenmemişler de cıktı...hepsi de sorun değil dedi ama onların beni yeterince anlayamacağını düşündüm...çünkü tecrübe yok....sen eğer seni ailesi istemiyosa yavrunla birlikte sürekli istenmeyen kişiler olacaksınız....iii düşün...bazıları batan herseye tamam deyip sonradan cıkan problerde sorun cıkarıyolar...acele etme...

Istenmeyen gelin olmak zor.ama zamanla eminimki tanıdıkça bana alışacaklar

walla istenmiyorsan başında sonuna kadar böle devam ediyor ben yaşadım eşimde evlenip ayrılmıştı benim gibi ama eşimin ailesi istememiş tabi benim sonra kulağıma geldi şimdi halende öle boşa hayller kurma kırılma ama dediklerime bence evlenme kafa dinle hem neden ayrıldın merak ettim eğer ailen sana sahip çıkıyorsa ne yazıkki benim öle bi şansım yoktu eğer olsaydı kimse ile evlenmezdim benim san diyeceğim hemen evlenme az nefes al

hakkınızda hayırlısı olsun ama kendinizi ve çocuğuunuzu şimdiden ikinciş el gibi görüyorsunuz...ne demek çocuğu kabullenmemek..aslında öyle bir tavır sergilemelisniz ki,karşıdaki kişi çocuğuna iyi baba olmak için canını dişine takıp sizi ikna etmwli..benim çocuğumu kimse fazlalık gibi göremez...o benim parçam..bütünüm..lütfen işin başında ezdirmeyin kendinizi..

Olur olur hersey plur bizimde oyleydi durum yaklasik uc ay direndiler tam olarak noldu bilmiyorum esim yansitmadi,ama ikna oldulat simdi uc evlatlari var erkek hepsi bende tek kiz olarak prenses muamelesi goruyorum zamanla hersey olur hem arladasin bi sinav vermis olcak ikna edebilmek iyi bi kabiliyet

Buarada ailesini ikna edemiyosa evlenmezdim onada soyledim yapabiliyosam ikna et yada ayrilalim acelem yok demistim

Maşallah ne kolay toparlanmissiniz boşanma sonrasi. Boşanmalarin hep zor ve sancili geçtini düşünürdüm.

Daha önce hiç evlilik yapmamiş biri ile evlenmek sorun değil bence. O sizi kabul ediyorsa ailesine laf düşmez.

Yanliz 2 yaşinda bir yavru söz konusu. Siz gerçekten babalik duygusunun ne olduğunu bilmeyen bir adam sizin evladiniza babalik yapabileceğini düşünüyor olamasiniz. Yeri geliyor adamlar kendi çocuklari ile yeterince ilgilenmiyorken bir kalemde silebiliyorken, daha önce babalik ne olduğunu bilmeyen bir adam nekadar babalik yapabilir. Hiç inandirici değil.

Kimse kimsenin çocuğuna kendi anne-babasi dişinda iyi bir anne veya baba olamaz. İstinalar vardir ama benim fikrim bu yönde.

Kaldiki çocuğunuz büyüdü zaman neden üvey baba getirdin benimkinin nesi vardi derse ne diyeceksiniz. Hadi diyelim kabul etti çok iyi anlaştilar. Özellikle ergenlik döneminde çocuklar çok hirçin olabiliyorlar malum, en ufak bir anlaşmamazlikta sen kimsinki benim babam değilsin kim oluyorsunda karişiyorsun diye tepki gösterdiğinde sizce üvey babanin durumu ve tepkisi nasil olur.

Ortada çocuk olmasa evlenin tabii derdim ama siz Anne olarak bence oğlunuzu düşünmeniz gerekiyor önce. Daha 2 yaşinda bu adamda kim nerden cikti babam nerde diye düşünücektir mutlaka.

ben konu sahibinin eski konularını okumadım, gerek de görmedim. herkes kendi yaşadığını kendi bilir, herkesin farklı konulara farklı boyutlarda hassasiyeti vardır. ben kendi boşanma hikayemi birçok kişiye anlattım, kimi ne çok çekmişsin dedi, kimi boşanmak için sebep göremediğini...

konu sahibi (konu başlığında yeniden evlenmek olarak yazsa da) yeni bir ilişkiye başlamakla ilgili tedirginlik yaşıyor. ben de duygusal boşluk nedeniyle yeni bir ilişkiye sıcak baktığını düşünüyorum ama işin aslını yine konu sahibi bilir. kimi ayrılık acısını yıllarca yaşar, kimi 1 ayda özümser herşeyi.

naçizane bir önerim var . evlenmek kolay boşanmak çokkkk zor. konu sahibi aynı süreci tekrar yaşamak istemiyorsanız lütfen kılı kırk yararak gözlemleyin müstakbel eşinizi.

bir de boşanmaktan sonra yas tutulması gerektiği yönündeki düşünce bana uygun gelmedi. boşanma kararı emin bir şekilde alınırsa, bitmekte olan ilişkiye yeterli zaman ve emek verilmiş olmasına rağmen o ilişki işkenceye dönmüşse; boşanma süreci çok kısa süreli bir acı döneminden sonra mutluluk bile vermeye başlar bence

ben birlikte olduğum insandan eminsem kimseyi umursamam evlenirim.evlenip boşanmış olmayı da karşımdaki insan sorun etmiyorsa ben hiç etmem.

Evlenmenize engel yok tabi ki,
ancak boşanmanız henüz çok yeni.
Önce bir kendinize gelin, kendinizi toparlayın ,
ondan sonra düşünebilirsiniz.

Derseniz ki ben zaten kendimdeyim boşanmak beni etkilemedi,
o zaman görüşürsünüz neden olmasın?

arkadaşım eski konularını biliyorum senin.kusura bakma hiç iyiye gitmiyorsun.

yaşadıklarını,ruh durumunu kendinde kabul ediyorsun zaten..

eski kocan az etmedi sana ama sende kendine çok ettin ve de ediyorsun.

sen eski kocana hınç dolusun.hala ona ders vermek ,canını acıtmak istiyorsun.

ki bir an evvel içinin yandığını ,pişmanlıktan kıvrandığını görmek istiyorum diyerek itiraf ettin zaten.

senammın dediği doğru.sen eski eşine seni sildim attım bak alternatifin var mesajı vermek için bu adamı kullanıyorsun.

ya farkında değilsin ya da kendine bile itiraf etmeye utanıyorsun.

keskin sirke küpüne zarar,hırsını kesin bıçak gibi bilemişin.

kaldı ki adamın niyetini bilmiyorsun bile.belki dul kadın kolay olur mantığıyla takılan birisi.

böyleleri seninle ciddiyim diyerek duvarlarını aşar istediğini yaptırır.

daha ailesi istemiyor en azından şimdilik,sen gelin olmaktan bahsediyorsun.

adam ailem istemiyor üzgünüm derse iyice çökeceksin sen.

burada yazılanlar dışarıdan bakan objektif düşünen insanların sözleri..

aklın yolu bir bak..aşağı yukarı aynı şeyleri söylüyoruz.kulak ardı etme bunları..

Herşey için çok erken değil mi ??

Etrafında çok kişi olacaktır elbette bir gün biriyle yeniden bir yuva kuracaksın fakat biraz kendini dinlesen, hayatına yaşantına bir yön versen daha sonra karşına çıkan kişilere şans vermelimiyim diye düşünmeye başlasan daha iyi olur sanki...
yinede senin kararın ama yavrunu da düşünmek zorundasın...

senin şuan kendin için vereceğin her türlü karar yavrununda hayatını tamamen etkileyecektir..

her ne kadar küçük olsada senin için bence herşeyin farkında...

boşanmış olmam sorun.

önüne gelenle yatıp bekar kalsan sorun olmayacaktı. niye legal yolu seçip evlendin bi yuva kurmak namusunla tek eşli olmak istedin ki, diğer yolu seçip daha mutlu olurdun bu devirde (!) boşanmış damgan olmazdı.(!!!)

1 sene geçmesi tabii ki gerekmiyor
hamile olmadığınıza dair belge aldıktan sonra 2 gün sonra bile evlenebilirsiniz

1 sene geçmesi tabii ki gerekmiyor
hamile olmadığınıza dair belge aldıktan sonra 2 gün sonra bile evlenebilirsiniz

Normal koşullarda 1 sene geçmesi gerekiyor.
Ancak tercihen beklemek istenmiyorsa şayet gebe olunmadığına dair bir rapor alınabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…