Arkadaslar boşandım ve 2 yasınd bir oğlum var.hiç evlenmemiş biriyle hayat kurmak ne kadar doğru sizce
.bana bu konuda akıl verin lütfen.seviyorsak birbirimizi oğluma iyi bir baba gibi olcağına inannıyorsam fakat ailesi beni kabul etmiyorsa napardınız.
valla bravo 10 yıl oldu hala cesaret edemiyorum
valla bravo 10 yıl oldu hala cesaret edemiyorum
benim eşim dul hatta bir çocugu oldu halde benim dul ve çocuklu oldugum için ailesi kabul etmedi halende istemiyolar eşim naptı etti aldı bende senin gibi erken davrandım bir psikolojiden çıkmadan digerine atladım şimdide afallıyorum zor durum hele biraz çocugunla hasret gider şimdi cnm cicim herşeye tamam sonra erkek milleti degişiyo arkadaşımm tabi anlında ne yazılıysa onu yasarsında kaderide elinle yönetmek senin elinde
hayat ıste herkeze baska baska seyler yasatıyor
benım esım ıse bekar hatta daha once cıddı hıc bır ılıskısı olmamasına ragmen benıde aıle kabul ettı , oglumun dogum gunu ıcın hem maddı hem manevı yardım bıle ettıler tabıkı dogum gunundede oradalardı bakıs acısı sanıyorum trakyalı benımkıler
halbukı sız evladınızdan ayrısınız bu cok acımasızca bırsey, konu sahıbı ne yapar bılmıyorum ben baska bır arkadasa daha soylemıtım evlılık hayatını bılen bır kısıyle evlenmeyı dogru bulmuyorum dıye
neyse konu sahıbı kendı bılırde cocugunu bırakmasın ne olursa olsun
bunun şehirle alakası yok be arkadaşım beyinle alakası var :))) kendini begenik küçük dagları ben yarattım havası olursa böle sorunlar çıkabiliyorr benim çocugum yanımda olmadıgı halde neler çektim şimdi kendi çocukları sorun yaratıyolar
bılıyorum bılıyorum ben sadece sehır ıcın ornek verdım kendı cocukları sorun yaratıyor derken ne oluyor sımdı?
bakarım bakmam mevzusu annede velayet eşim benim şuanki bebegimle ilgileniyo die kıskanılıp çocugu kullanmaları neymişte eşim çocuguyla ilgilenmiyomuş napsın bir baba altınımı degişsin bazınımı beslesin işi bırakıp basından ayrılmasınmı maddi açıdan yardımcı oluyo zatenn eski eş kıskanıo göndermeler yapıyo aman aman sorun bitmez3 4 yıl sonra velayeti vercekmiş bilmem ne laf kalabalıgı
3-4 sene sonra cocugu sızemı verceklermıs versınler
bır arkadasın daha konusu var oda kocası ıstemedıgı ıcın kendı evladını goremıyor fakat oglunun eskı evlılıgınden olan cocukla aynı ev de yasıyorlar:S
sızın eskı esınızı cocugu gosterıyormu oglunuzu?
hakkınızda hayırlısı olsun ama kendinizi ve çocuğuunuzu şimdiden ikinciş el gibi görüyorsunuz...ne demek çocuğu kabullenmemek..aslında öyle bir tavır sergilemelisniz ki,karşıdaki kişi çocuğuna iyi baba olmak için canını dişine takıp sizi ikna etmwli..benim çocuğumu kimse fazlalık gibi göremez...o benim parçam..bütünüm..lütfen işin başında ezdirmeyin kendinizi..
benim ablam 2. evliliğini hiç evlenmemiş biriyle yaptı. ilk eşinden 4 sene önce boşanmişti. evlenmeyi de düşünmüyordu aslında birden gelişti. eniştemin ailesi hiç sorun etmedi ablamın daha önce evlilik yapmiş olmasını. çoook mutlu şuan. bi de bebek bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?