Yeniden hamileyim ama Üzgünüm

Çok sevindim sizin adınıza Allah bağışlasın yavrularınızı darısı başıma inşallah aslında çok zordur Da dediğiniz gibi ben de zorluğunu seviyorum o yüzden bize çok zor gelmiyor olabilir

Çok sevindim sizin adınıza Allah bağışlasın yavrularınızı darısı başıma inşallah aslında çok zordur Da dediğiniz gibi ben de zorluğunu seviyorum o yüzden bize çok zor gelmiyor olabilir
Sağolun,sizin yavrularınızı da Allah bağışlasın.Benim en yoğun zamanlarımda,hastane kapılarında çocuğunun tedavisi için bekleşen ana babalar geldi aklıma,ben sağlıklı ve neşeli çocuklarımın peşinden koşturuyordum en azından...O küçüklüklerini özlüyorum bazen,hele banyodan sonra uyuttuğumda ki tatlı hallerini,yataktan yatağa birbirlerine laf atmalarını

Maşallah maşallah

Herkes bu kadar kolay hamile kalamıyor maalesef. Olanlar da böle yakınıyor. Gün gelip buyuduklerınde iyi ki olmuş dersiniz. Biz de olması için uğraşıyoruz.. hayat ne garip

Keşke benimde bebeğim olsa da peş peşe olsa isterse 1 yaş olsun hiç sorun olmaz bence Şükretmeniz lazim çok fazla beklemeden hamile kalmissiniz. Ne güzel işte arkadas gibi olacak cocuklariniz.

Bende deli gibi hamile kalmak istiyordum olmuyodu.. artik bu ay son bi daha denemiycem dedigim ay hamile oldugumu ogrendim..kendimi herhalde baska planlara alistirmistimki.. aglamaktan geberdim hamile oldugumu ogrenince..oyle bi duygu karmasasi yasadimki,. Dudunuyorumda isterken bole olabiliyosan, kazara hamile kalmak zorbir psikolojiyide beraberinde getirebilir..simdi haftalar gecmis uzerinden..zor bi gebelik geciriyorum ve 5 hafta kaldi.. hic dogum yasamamis gibi korkuyorum dogumdan..sonrasindan..hersey dusunduruyor..sonrada saglikli olalimda gerisi onemsiz diyorum..

aynen öyle en acısı da ne biliyor musunuz. .
başkasının niye oldu diye ağladığı bişeye benim neden bitane bile yok diye ağlamak. .
hayat işte böyle başkaları nimeti göremez farkında olamaz.. insanların günü birlik yaşamı benim en büyük hayalim. ..
doktor görmek bile istemiyorum o kadar yoruldum ki.. herşeyi geçtim yaşım geçiyor bigün umutlarım iyice tükenecek diye korkuyorum. ..
insan içine çıkamaz oldum her gören soruyor o anda yer yarilsada içine girsem diyorum içimden. .her girdiğim ortam doğum hikayeleri bitmeyen çocuk Sohbetleri. . kalbim çok acıyor bunu sadece ve sadece yaşayan anlar. ..
sizin ne sorununuz var? ???
biz sorunları aştık şuan sebebsiz infertilite...

"Her nasip vaktine gebedir" arkadaşım. Üzülme elbet meleğinin zamanı vardır annesine gelmek için. Sebepsiz infertilite olan kişiler er yada geç hamile kalıyorlar ve hiç beklemedikleri zamanda. Sende inşallah kısa zamanda bu mucizeyi yaşarsın. Kimin ne sorduğunu umursama ve bunlar için kendine zulüm etme sakın. Dünya'da herkesin sınavı başka başka. Kimisi çocukla, kimisi parayla, kimisi aile ile vs vs herkes bir mücadele veriyor.
Dilerim Rabbim sayımızı eksilmeden, hayırlısı ile arttırsın, başka sınavlar yokluklar göstermesin.

Allah evinin her köşesini çocuk cıvıltılarıyla doldursun canım,evlat sevgisini ,varlığını doya doya yaşatsın.Belirli bir sebebi yoksa.beklemediğin anda güzel haberi alırsın inşallah.Burada pek çok arkadaş yazdı,artık üzerinde durmayı bıraktım,hamile olduğumu öğrendim diye.
Tabi söylemesi bize kolay.Bebeğin çabucak gelsin kollarına inşallah...

Dr kanallarımın dar olduğunu söyledi laparoskopi istedi ama ben hemen laparoskopi istemiyorum köy ebeleri oluyor ya ona gittim geçen ay göbek ve rahim kayması var dedi benimde şüphe ettiğim bişeydi zaten..
Yerine getirdim dedi..
Ilk ay olmayabilir adet olunca gel genelde ikinci ayda oluyor dedi..
Bugün adet oldum bitince yine gidecem canım..
Senin gibi sebepsiz olab bi akrabamda bu ebe sayesinde hamile kaldı hatta geçen ay ikinciyi doğurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…