- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bide şöyle düşün kızım tüp bebek şuan 20aylik doğumdan uç ay sonra korunmayı bıraktım ama olmuyor üzülüyorum kızım teknik büyüyecek diye yaşımda 31Merhabalar kızlar.
18 aylik bir oglum var ve eşimle 2. Cocugumuz olsun istedik. 2 çocuk arasında 2 yas olsun birlikte büyüsün ler istiyorduk. 3 ay korunmladik ve ben bu ay hamile olduğumu Ogrendim. Bebebegim nisanda doğacak oğlum o zamanlar 2 yaşını 2 ay geçmiş olacak. Tam istediğimiz gibi ama gelin görün ki ben bu kadar istememe rağmen çok mutsuzum. Keşke oğlum biraz daha büyüsyedi diyorum şimdi. Üzerimde sorumluluk artacak diye çok üzülüyorum kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. Oysaki bütün bunları kabul ederek kardeşi olsun çok istiyordum. Neden böyle mutsuzum şimdi bilmiyorum. Doktorum hamilelik hormonları olabilir dedi ama inanin ben çok Üzgünüm
Ben bu kadar bebek özlemiyle tutusurken bdv de böyle konularla karşılaşmak da imtihan sanki... neye üzülüyosunuz Allah aşkına yaa korunmamissiniz istemişsiniz Rabbim bekletmeden göndermiş mucizenizi sukredeceginize gelmiş buraya üzgünüm diye konu açıyorsunuz. ALLAH başka dert vermesin ne diyimMerhabalar kızlar.
18 aylik bir oglum var ve eşimle 2. Cocugumuz olsun istedik. 2 çocuk arasında 2 yas olsun birlikte büyüsün ler istiyorduk. 3 ay korunmladik ve ben bu ay hamile olduğumu Ogrendim. Bebebegim nisanda doğacak oğlum o zamanlar 2 yaşını 2 ay geçmiş olacak. Tam istediğimiz gibi ama gelin görün ki ben bu kadar istememe rağmen çok mutsuzum. Keşke oğlum biraz daha büyüsyedi diyorum şimdi. Üzerimde sorumluluk artacak diye çok üzülüyorum kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. Oysaki bütün bunları kabul ederek kardeşi olsun çok istiyordum. Neden böyle mutsuzum şimdi bilmiyorum. Doktorum hamilelik hormonları olabilir dedi ama inanin ben çok Üzgünüm
Üzülmeyin çok ideal çocuklarınızın arası benimde çocuklarımın arasında 2.7 ay var gayet güzel iyiki öyle olmuş çok iyi anlaşıyorlar 11 ve 9 yaşındaki şimdi banada bunca seneden sonra çocuk yapmak aynı psikolojiyi yarattı kendim estedim evde çocuk sesi olsun oyalanıyor severiz diye hamile kaldıktan sonra pişman oldum resmen hormonlardan sanırım inşallah bu duyguyu atarım üzerimden hoş atmasam nolcksa geri dönüşümü var :) buradaki herkese tavsiyem üçüncü çocuğu düşünürseniz de aralarını fazla acmayinMerhabalar kızlar.
Hayırlı olsun ne güzel birbirleriyle arkadaş gibi büyüyüp destekçi olacaklar bence sevinin bile bunun için Allah izin verirse bende öyle istiyorum inşAllah bana da nasip olursaMerhabalar kızlar.
Benimde kizimin abileriyle arasi biri 15 biri 19 goren buyuk cesaret diyor evet 20 li yaslara gore zor bakimi ama cok seviliyor .Ayni seyleri bende hamileyken dusundum, ya istedigim gibi bakamazsam bebegime ama Allah yardim ediyor.Simdi 16 aylik oldu bile cok sukur.Üzülmeyin çok ideal çocuklarınızın arası benimde çocuklarımın arasında 2.7 ay var gayet güzel iyiki öyle olmuş çok iyi anlaşıyorlar 11 ve 9 yaşındaki şimdi banada bunca seneden sonra çocuk yapmak aynı psikolojiyi yarattı kendim estedim evde çocuk sesi olsun oyalanıyor severiz diye hamile kaldıktan sonra pişman oldum resmen hormonlardan sanırım inşallah bu duyguyu atarım üzerimden hoş atmasam nolcksa geri dönüşümü var :) buradaki herkese tavsiyem üçüncü çocuğu düşünürseniz de aralarını fazla acmayin
Biraz zor olucak ama birbirlerine arkadas olucaklar .Benim kizimin abileriyle arasi cok fazla biri 15 biri 18 o yuzden pek ilgilenmiyorlar.Sadece seviyorlar ama kizim kendine oyun arkadasi istiyor.Oyun arkadasida ben oluyorum mecburen istemissiniz ve hemen olmus cok sukur hic olmayabilirdi.Benim kiz kardesimin 1 tane oldu su an 12 yasinda cocugu ve istedigi halde hamile kalamiyor.Her seye ragmen dogduktan sonra iyikide rabbim vermis diyorsunuz.Kolayliginida veriyor.Merhabalar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?