Yeniden hamileyim ama Üzgünüm

Bende ilk basta benzer duygular yasadim bende isteyerek kaldim. Bizimkilerim arasi 3.5 filan olacak. Bide ikiz karnımdakiler. Bende kizimi ihmal etmekten korkmiirum. Annemler bana kizmisti doğurdugunun seninde karnindakiler elin mi diye...
Cidden zamanla geçti.

cevreden bu küçük daha nıye doğuruyon nıdaları mı yükseldı?ınsanın korunmayı bıraktığı kısa süre ıçınde hamıle kalabılmesı de bır nımet.forumda bırıncıyı yaptım ıkıncı bır türlü yapamıyorum dıyen bayanlarda çok.zaten gelesı varmış gelmış.ne zaman geleceğıde nasıp kendınızı uzup korkmayın.

2 aylık bebeğim 28 aylık kızım. Herşey çok zor ilerliyor ama bugünler geçecek biliyorum. Onlar için değeriz artık hamilesin ve yapılacak hiç birşey Yok . Hamilelikte boş zamanlarda dinlenmeye gayret et ve psikolojini Doğumdan önce düzeltmeye çalış.

Tamamen hamilelik psikolojisi canim. Hatta lohusaliga kadar uzayacak bu.
Malesef ne denli tecrubeli olursak olalim bisekilde hepimiz yasiyoruz.

Allah bağışlasın ins bende öyle olurum

Bende 4 yıldır bekliyorum ve en kötüsüde her ay hiç bıkmadan usanmadan acaba bu ay oldu mu diye binbir umutla beklemek sonuç hüsran oluncada herkesten habersiz bir köşeye çekilip sessizce ağlamak sonra gözyaşlarını silip hiçbir şey olmamış gibi insanların arasında çok mutluymuş gibi görünmek...
Hergün internetten bebek kıyafetleri olan sayfaları takip edip ağlaya ağlaya onlara bakmak..
Her gece eşinle çocuğumuz olursa odası şöyle olsun böyle olsun diye hayal kurmak..
Dr dr gezip her ay hüsran...
Ve artık son çare köy ebelerine gitmek ve dua ederek beklemek

Rabbim size de hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin inşallah . Hepimizin imtihani var.Kimi bebegi olmadigi icin ,kimide olan bebegi icin imtihan oluyor.Hepimiz icin hayirlisi olsun.

Rabbim size de hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin inşallah . Hepimizin imtihani var.Kimi bebegi olmadigi icin ,kimide olan bebegi icin imtihan oluyor.Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Sağol canım Allah razı olsun..
Ben ve benim gibi olanlarla da işte birinciyi bi yapabilsekte ikinciyi üçüncüyü sıralicaz diye hayal kurarız..
Allah kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım...

Benimkilerin arasıda tam 27 ay olacak
Düşündükçe bende strese giriyorum bu yüzden artık düşünmemeye karar verdim
Ne demişler, sonunu düşünen kahraman anne olamaz

Birde sizin gibi bir kac sene bebegi olmayan bir tanidigima rabbim sana
Birincide olsun ikincide hatta ikiz olsun insallah.Zor olur ama ,bakarsiniz hemde cok guzel bakarsiniz bu hasretle, rabbim en kisa zamanda dualarinizi kabul etsin.

Birde sizin gibi bir kac sene bebegi olmayan bir tanidigima rabbim sana

Birincide olsun ikincide hatta ikiz olsun insallah.Zor olur ama ,bakarsiniz hemde cok guzel bakarsiniz bu hasretle, rabbim en kisa zamanda dualarinizi kabul etsin.
Sağol canım Allah razı olsun seninde bebeğine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin Allah'ım amin..
Bizim ailede ikiz doğuran çok zaten canım eşimde bana hep bizim ikiz olacak der...
Çok güzel bakarım tabiki..
Eşim benden daha iyi bakar benden çok o istiyor..
Yeter ki Allah hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım..

Herşey tam isteidğin giib olmuş , şükret ve sağlık lı olması için dua et

içinizi rahat tutun ; çok güzel olacak birkaç yıl sonra , arkadaş olurlar beraber

daha 5 ay oncesıne kadar acaba cocugum olsa markete nasıl giderım ? acaba gezebılırmıyım o varkende ? pekı hastaneye tek basıma goturcek olsam nasıl goturucem hem cocuk hem cantalar vs ? dedım dedım dedımmm veee ertesı ay hamıle oldugumu ogrendım işin bomba kısmı tek cocuk tedırnlikleri korkuları yasarken ikiz gebelık oldugunu ogrendım sen misin tek cocuk ıcın kuruntu yapan korku yasayan valla cok iyi ders oldu bana suan nasılmı hıssedıyorum ! daha guclu daha cesur... cunku aynı anda idare etmem buyutmem gereken iki bebik gelıyo.. bosuna endıselenmeyın yaparsınız

Ben de iki çocuk arasında 4 yaş olması taraftarıyım. İlk çocuğa tuvalet eğitimi gibi daha temel ihtiyaçları karşılamasını öğretmemişken diğer bebeğimin bebek bezini değiştirmeyi düşünmek bile istemiyorum. Ayrıca ilk çocuğum bazı konularda bana yardımcı da olabilir. Siz cidden de çocukları beraber büyütücem diye kendinizi çok zorlayacaksınız. Ama olan olmuş üzülmenin kimseye faydası Yok tam tersi bebek istenmiyorum psikolojisine girer anne karnında. Artık geçmiş ola.

Bence bi kaç sene tek çocuklu birine göre çok daha zorluk çekersiniz ama ondan sonra tek.çocuklu birine göre daha rahat olursunuz. İkisi birlikte oynar size sıkıntı vermezler . Üç yakın arkadaşım vardı. Birinin 3, diğerinin 2 ve öbürünun 1 çocuğu vardı. Tek çocuğu olan hep.çocuğuyla ilgilenmek zorunda kalırdı. Çünkü çocuğun canı sıkılırdı. En rahatı da üç çocuğu olandı. Odalarında üç kardeş oynarlardi ve daha mutlu çocuklardı. Şimdi hamilelik depresyonudur. Ferah ol. İlerde mutlu ve sana yük olmayan çocuklar olacaklar

Bende o zoru olanlardanımİlk iki çocuğumun arası 18 ay,doktoruma gittiğimde inanmak istemedi,acele etmişsin demişti.Bende demiştim doktor bey,önümdeki bir kaç yıla bir bebek daha sığdırmalıyım,3 çocuğum olsun istiyorum.Ama yinede isteyen ben olduğum halde ilk sonucu alınca bocalamıştım doğrusu.

Ben de aynı mantıkla düşündüm 3-4 çocuk istiyordum ee siz ne yaptınız üçüncüden vaz mı geçtiniz yoksa düşünüyor musunuz Hale'n daha benimkiler arasında 18 de değil 16 ay 20 gün olacak inşallah

Oldu da büyüdü bile...Evliliğimin 5ci yıldönümünde 3cüye hamileydim.Ama şükür Allaha,ben neden bilmem zorlanmadım,ya da zorluğunu bile sevdim,öyle diyeyim.Evimize kesintisiz 8 yıl bez alındı
Ama birbirlerine çok güzel arkadaş oldular,iyi ki de öyle yapmışım...Şimdi küçüğüde okula gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…