Allah bağışlasın ins bende öyle olurumBenimde kizimin abileriyle arasi biri 15 biri 19 goren buyuk cesaret diyor evet 20 li yaslara gore zor bakimi ama cok seviliyor .Ayni seyleri bende hamileyken dusundum, ya istedigim gibi bakamazsam bebegime ama Allah yardim ediyor.Simdi 16 aylik oldu bile cok sukur.
Kolay taraflarida var , zor taraflarida , her seye ragmen cok ama cok seviliyor .Sagliklari yerinde olsun yeterki .Allah bağışlasın ins bende öyle olurum
Bende 4 yıldır bekliyorum ve en kötüsüde her ay hiç bıkmadan usanmadan acaba bu ay oldu mu diye binbir umutla beklemek sonuç hüsran oluncada herkesten habersiz bir köşeye çekilip sessizce ağlamak sonra gözyaşlarını silip hiçbir şey olmamış gibi insanların arasında çok mutluymuş gibi görünmek...hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. .. bide empati yapıp düşünün lütfen benim yerime koyun kendinizi. ..
3 yıldır doktor doktor geziyoruz 32 yaşındayım bikere bile hamile kalamadim. .
ne kadar sanslisiniz bi bilseniz...
şuan karninizdaki bu dünyadaki en büyük nimet bi damladan insan doğacak bu mucize için ben neler çekiyorum bi bilseniz... lütfen ama lütfen farkına varın bunun anne olmak için herseyini feda eden arkadaşlarım var bu grupta empati yapın..
Rabbim size de hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin inşallah . Hepimizin imtihani var.Kimi bebegi olmadigi icin ,kimide olan bebegi icin imtihan oluyor.Hepimiz icin hayirlisi olsun.Bende 4 yıldır bekliyorum ve en kötüsüde her ay hiç bıkmadan usanmadan acaba bu ay oldu mu diye binbir umutla beklemek sonuç hüsran oluncada herkesten habersiz bir köşeye çekilip sessizce ağlamak sonra gözyaşlarını silip hiçbir şey olmamış gibi insanların arasında çok mutluymuş gibi görünmek...
Hergün internetten bebek kıyafetleri olan sayfaları takip edip ağlaya ağlaya onlara bakmak..
Her gece eşinle çocuğumuz olursa odası şöyle olsun böyle olsun diye hayal kurmak..
Dr dr gezip her ay hüsran...
Ve artık son çare köy ebelerine gitmek ve dua ederek beklemek
Sağol canım Allah razı olsun..Rabbim size de hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin inşallah . Hepimizin imtihani var.Kimi bebegi olmadigi icin ,kimide olan bebegi icin imtihan oluyor.Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Birde sizin gibi bir kac sene bebegi olmayan bir tanidigima rabbim sanaBende 4 yıldır bekliyorum ve en kötüsüde her ay hiç bıkmadan usanmadan acaba bu ay oldu mu diye binbir umutla beklemek sonuç hüsran oluncada herkesten habersiz bir köşeye çekilip sessizce ağlamak sonra gözyaşlarını silip hiçbir şey olmamış gibi insanların arasında çok mutluymuş gibi görünmek...
Hergün internetten bebek kıyafetleri olan sayfaları takip edip ağlaya ağlaya onlara bakmak..
Her gece eşinle çocuğumuz olursa odası şöyle olsun böyle olsun diye hayal kurmak..
Dr dr gezip her ay hüsran...
Ve artık son çare köy ebelerine gitmek ve dua ederek beklemek
Birincide olsun ikincide hatta ikiz olsun insallah.Zor olur ama ,bakarsiniz hemde cok guzel bakarsiniz bu hasretle, rabbim en kisa zamanda dualarinizi kabul etsin.Sağol canım Allah razı olsun..
Ben ve benim gibi olanlarla da işte birinciyi bi yapabilsekte ikinciyi üçüncüyü sıralicaz diye hayal kurarız..
Allah kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım...
Sağol canım Allah razı olsun seninde bebeğine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin Allah'ım amin..Birde sizin gibi bir kac sene bebegi olmayan bir tanidigima rabbim sana
Birincide olsun ikincide hatta ikiz olsun insallah.Zor olur ama ,bakarsiniz hemde cok guzel bakarsiniz bu hasretle, rabbim en kisa zamanda dualarinizi kabul etsin.
Herşey tam isteidğin giib olmuş , şükret ve sağlık lı olması için dua etAnnem var yanımda o gelecek. Ben de ona odaklanıyorum ama bazen içim sıkılıyor erken davrandım diyorum. Beni en çok şaşırtan çok istediğim bir şey konusunda fikrim tam zıttına dönmesi. Doktor 12 haftaya kadar hormonların etkisi böyle düşündürün. Bakalım ben de geçmesini bekliyorum
Merhabalar kızlar.
18 aylik bir oglum var ve eşimle 2. Cocugumuz olsun istedik. 2 çocuk arasında 2 yas olsun birlikte büyüsün ler istiyorduk. 3 ay korunmladik ve ben bu ay hamile olduğumu Ogrendim. Bebebegim nisanda doğacak oğlum o zamanlar 2 yaşını 2 ay geçmiş olacak. Tam istediğimiz gibi ama gelin görün ki ben bu kadar istememe rağmen çok mutsuzum. Keşke oğlum biraz daha büyüsyedi diyorum şimdi. Üzerimde sorumluluk artacak diye çok üzülüyorum kaldırabilir miyim diye düşünüyorum. Oysaki bütün bunları kabul ederek kardeşi olsun çok istiyordum. Neden böyle mutsuzum şimdi bilmiyorum. Doktorum hamilelik hormonları olabilir dedi ama inanin ben çok Üzgünüm
Merhaba kızım 8 aylıkken isteyerek hamile kaldım (aklımdan zorum var evet) Allah'ın izniyle Doğuma 1 ay 10 gün filan kaldı
Rabbim nasip etmişse bize de bol bol şükretmek düşerAllah eksikliklerini göstermesin
Ben de aynı mantıkla düşündüm 3-4 çocuk istiyordum ee siz ne yaptınız üçüncüden vaz mı geçtiniz yoksa düşünüyor musunuz Hale'n daha benimkiler arasında 18 de değil 16 ay 20 gün olacak inşallahBende o zoru olanlardanım İlk iki çocuğumun arası 18 ay,doktoruma gittiğimde inanmak istemedi,acele etmişsin demişti.Bende demiştim doktor bey,önümdeki bir kaç yıla bir bebek daha sığdırmalıyım,3 çocuğum olsun istiyorum.Ama yinede isteyen ben olduğum halde ilk sonucu alınca bocalamıştım doğrusu.
Oldu da büyüdü bile...Evliliğimin 5ci yıldönümünde 3cüye hamileydim.Ama şükür Allaha,ben neden bilmem zorlanmadım,ya da zorluğunu bile sevdim,öyle diyeyim.Evimize kesintisiz 8 yıl bez alındıBen de aynı mantıkla düşündüm 3-4 çocuk istiyordum ee siz ne yaptınız üçüncüden vaz mı geçtiniz yoksa düşünüyor musunuz Hale'n daha benimkiler arasında 18 de değil 16 ay 20 gün olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?