Yeniden sevemez mi?

Papatyasoleni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
1
0
1
30
Selam arkadaslar , 7 aylik bir iliskim bitti kendisi beni cok seviyordu ilk defa oyle sevildim ilk defa oyle deger gordum ama benim sorunlarim vardi onunla paylasmak yerine ona kotu davrandim ilgisiz davrandim o sevgiyi bitirdim onda aramiz duzelmisti ama o benden uzaklasti kac defa denedik eskisi gibi olamiyor diye ayrildi benden ama beni icinde bitiremedigini de soyluyor ben onu cok seviyorum bunu da cok iyi biliyor ama umudum yok yoruldum bizden diyor bugun telefonumda eski konusmalarimizi buldum ekran goruntusu olarak ona attim etkisi olur mu ki? Beni yeniden oyle sevmesi imkansiz mi? :KK42:

Selam arkadaslar , 7 aylik bir iliskim bitti kendisi beni cok seviyordu ilk defa oyle sevildim ilk defa oyle deger gordum ama benim sorunlarim vardi onunla paylasmak yerine ona kotu davrandim ilgisiz davrandim o sevgiyi bitirdim onda aramiz duzelmisti ama o benden uzaklasti kac defa denedik eskisi gibi olamiyor diye ayrildi benden ama beni icinde bitiremedigini de soyluyor ben onu cok seviyorum bunu da cok iyi biliyor ama umudum yok yoruldum bizden diyor bugun telefonumda eski konusmalarimizi buldum ekran goruntusu olarak ona attim etkisi olur mu ki? Beni yeniden oyle sevmesi imkansiz mi? :KK42:

Bana göre zor ama imkansiz degil. Yaptiklarinizi tam olarak bilmiyorum ama muhtemelen incitici ve yarayalayici seyler bunlar. Hemen eskisi gibi olmasiniz. Karsinizdaki insanin güveni kirilmis olabilir, sevgisi degil ama saygisi azalmis olabilir. Sizi seviyor diye her hatanizi kabullenecek degil ve unutmaiyn ki bir beraberlik zorluklari beraber asmak icin vardir hayati birbirine zor etmek icin degil. Ekran görüntüsü falan pek fayda etmez. Bence arayin ve yüzyüze konusmak istediginizi söyleyin. Önce özür dileyin ve sebeblerinizi falan söyleyin iste. Onu sevdiginizi, deger verdiginizi hissetirin. Zamanla düzelebilir. yeterki ayni hatalari yapmayin

Back