Yeniden sevmek, aşık olmak mümkün mü?

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Bir sene öncesine kadar hayatımda biri vardı. İlk aşk, ilk sevda, tüm ilklerin sahibiydi hayatımda. Sanıyordum ki evleniriz, öyle diyordu. Sanıyordum ki birlikte yaşlanırız, yine öyle diyordu. Yine sanıyordum ki asla ayrılmayız, bunu da o diyordu.

Üç sene kadar sürdü. Böyle sanarak, inanarak sürdü. Tabi terk edildim. Artık sevmiyormuş çünkü.ben hala ilk günkü gibi aşıkken o sevemiyormuş artık. Tabi kabullenmem uzun sürdü.hatta bunun için baya bir bedel ödedim.aşağılanmalar, hakaretler,bırak peşimi, sana acıyorum gibi sözler duymak, onun başkasını sevmesi ve sonra psikiyatri kapıları,antidepresanlar... Hala daha süren kalp ağrıları.

Oldukça duygusalım. Ve sanırım korkuyorum. Merak ediyorum arkadaşlar. Hiç çok sevip, severken terk edilip, en güvendiğiniz kaderiniz sandığınız biri tarafından yarı yolda bırakılıp da yeniden başka birini sevdiniz güvenebildiniz mi?iyi ki dediniz mi? 1 yıl olmasına rağmen ben hala anılarla boğuşuyorum. Nasıl unutavağım bunları diyorum. Bu 3 yılı, bu ilk aşkı, ilk yarayı nasıl unutacağım? Sevememekten ve bir ömür gidenin yasını tutmaltan, gözyaşı dökmekten korkuyorum. Hani hep geçer denilir ya?sahiden geçiyor mu?

Bir sene öncesine kadar hayatımda biri vardı. İlk aşk, ilk sevda, tüm ilklerin sahibiydi hayatımda. Sanıyordum ki evleniriz, öyle diyordu. Sanıyordum ki birlikte yaşlanırız, yine öyle diyordu. Yine sanıyordum ki asla ayrılmayız, bunu da o diyordu.

Üç sene kadar sürdü. Böyle sanarak, inanarak sürdü. Tabi terk edildim. Artık sevmiyormuş çünkü.ben hala ilk günkü gibi aşıkken o sevemiyormuş artık. Tabi kabullenmem uzun sürdü.hatta bunun için baya bir bedel ödedim.aşağılanmalar, hakaretler,bırak peşimi, sana acıyorum gibi sözler duymak, onun başkasını sevmesi ve sonra psikiyatri kapıları,antidepresanlar... Hala daha süren kalp ağrıları.

Oldukça duygusalım. Ve sanırım korkuyorum. Merak ediyorum arkadaşlar. Hiç çok sevip, severken terk edilip, en güvendiğiniz kaderiniz sandığınız biri tarafından yarı yolda bırakılıp da yeniden başka birini sevdiniz güvenebildiniz mi?iyi ki dediniz mi? 1 yıl olmasına rağmen ben hala anılarla boğuşuyorum. Nasıl unutavağım bunları diyorum. Bu 3 yılı, bu ilk aşkı, ilk yarayı nasıl unutacağım? Sevememekten ve bir ömür gidenin yasını tutmaltan, gözyaşı dökmekten korkuyorum. Hani hep geçer denilir ya?sahiden geçiyor mu?
Elbette geçiyor. Zaman herşeyin ilacı. Ben de umudumu kesmişken öyle biri cıktıki karsıma iyi ki dedim iyi ki şimdiye kadarki ayrılıklar yaşanmış. Ve o gelmiş. Umarım siz de en kısa zamanda sizi hak eden birini bulursunuz.

Neden gecmesin?Insanlar evleniyot deli gibi severek yillarca ayni yastiga bas koyuyorlar bir cok anı biriktiriyorlar sonra ayriliyorlar.Ve birdaha sevip yeniden evleniyorlar..boyle milyonlarca insan var.Umutsuz olmayin..

Elbette geçiyor. İyiki kurtulmuşum ondan diyorsunuz sonra. Klişe gelebilir ama zaman her şeyin ilacı evet. Bir gün gelecek ve yeniden seveceksiniz.

Neden gecmesin öyle biri çıkar ki karşına sukredersin kimbilir

Gün gelicek açtığın bu başlığı göreceksin. Ve çok güleceksin.

Bu konulara hep yaptığım yorumu yapıyorum yine ...
Zaman.......

Eğer insan ilkiyle(ilk sevgilisi,ilk aşkı) güzel anılar biriktirip her şey çok güzel gittiyse ve bir şekilde bittiyse unutamıyor, yüreğinde hep bir yeri oluyor hep gülümseyerek hatırlıyor. Ve diğer ilişkilerinde hep o kişiyle yenisini kıyaslıyor istemeden.. Ama ilişkide hakaretler, bir sürü kötü anılar, kavgalar olduysa tabi ki zamanla unutuluyor. Bu hayatta ne olacağı hiç belli olmaz, bir bakarsın öncekide neymiş dersin öyle huzurlu olursun.. sadece zaman....

Ben varım... 5 sene tutkulu bir aşk asiri romantik bir sevgili.. yuzk falan takmalar onun icin herseyi yapmalar ve kapaniş... herseyin sonu birdaha sevemeyecek asik olamayack kimsenin elini tutamayacak kimsenin gozlerinin icine bakamaayacak olmak... sonra mi ? 2 ay sonra esimle tanistim 5 ay sonra nişan 1 sene sonra dugun ve unutuş...

Iyi ki diyorum sizde diyeceksiniz.

Cunku bu hayat bir baskasinin arkasindan koşmak icin , uzulmek icin , aci cekmek icin cok kisa... Zamaniniza yazik cunku zaman aslinda bir pirlantadan , elmastan daha cok degerli...

Ben varım... 5 sene tutkulu bir aşk asiri romantik bir sevgili.. yuzk falan takmalar onun icin herseyi yapmalar ve kapaniş... herseyin sonu birdaha sevemeyecek asik olamayack kimsenin elini tutamayacak kimsenin gozlerinin icine bakamaayacak olmak... sonra mi ? 2 ay sonra esimle tanistim 5 ay sonra nişan 1 sene sonra dugun ve unutuş...

Iyi ki diyorum sizde diyeceksiniz.

Cunku bu hayat bir baskasinin arkasindan koşmak icin , uzulmek icin , aci cekmek icin cok kisa... Zamaniniza yazik cunku zaman aslinda bir pirlantadan , elmastan daha cok degerli...
2 ay çok iyi bir zaman.ben bir yıl oldu hala umutsuz vaka

2 ay çok iyi bir zaman.ben bir yıl oldu hala umutsuz vaka

Bu işin benim tarafimdan olan kısmı diger kısmına geliyorum yani eski erkek arkadasıma... o hala mutsuz perişan ve hala aşık çaresiz üzgün kizlara guvenini kaybetmiş evlenmekten ve guvenmekten cok korkuyor... bu da beni cok uzuyor cunku ben hayatima bakiyorm ama bazen aklima geliyor mesela şuan o kadar uzulyyorm ki hayatina hic girmemeyi isterdim. Sende oyle ol... mutlu ol bunun icin cabala insanlra sans ver. Kimin senin kaderin oldugunu bilemezsin...

Ben 6 ay icin 2 sene yas tuttum. Ama geciyor. Canin olan birgun el oluyor. Intihar bile ettim simdi ise kendime hayret ediyorum degmedi.

Back
X