sevgilin dengesiz birine benziyor. Simdi ayrilinca kendine zarar vermeyi ima ediyor sonra da size zarar vermekle tehdit eder. Bence ayrilmalisin.
5 senede bir çiçek.
Ev al eşya al olmadı nüfusuna al bu adamı geçimini sen sağla.
Hiç sevmem böyle tipleri.Yarın bugün evine bakmaz,sen çalış getir der.5 sene nasıl dayandım arkadaşım.Soğumadın mı hiç bu hareketlerinden.
Bunun maddiyatla ne alakası var,hep vermişsin sen.Ama maddiyatçı değilim beklemem demişsin,oda oh rahat devam.
Ayrılman hayrına olur.Bırak ölüyormuş felan yalan.O tiplerin canları kıymetlidir bilirim.Bir şeycik olmaz.Duygu sömürüsü,bulmuş tabi senin gibisini bir daha mumla arasa bulamaz.
Kaç kurtul bırak.Ölüyor mu kalıyor mu keyfi bilir fakat bi halt olmaz
tamamen bitir, sana hayır gelmemiş bu ilişkiden ve belli ki gelmeyecek de...
sen kendin kesin resti çekersen, ona da kabullenmekten başka yapacak bir şey kalmaz. sen dış görünüşte her şeyi bitir de, içinde sonradan bitirirsin artık. Dua et en hayırlı kişinın bir an önce karşına çıkması için...
direk bitir gitsin düşünme bile, intiharmış etsin ediyorsa..acıma acınacak hale gelirsin demişler..
merhaba bayanlar..
söze nereden,nasıl başlayacağımı bilmiyorum..Hayatımda 5 yılı aşkın süredir biri var.Bir dargın bir barışık yürüttük işte..
İlk yıllar hep ben peşinden koştum,sevdim ve bekledim..Tam umudu kesmişken o geldi bu defa ..
Çok kavga etmemize rağmen,çok da güzel şeyler yaşadık ama artık gerçekten yoruldum..
Neden mi ? Çünkü çok farklı insanlarız .. O tam bir doğu kültürüyle yetişmiş ,bense ondan çok farklı.
Artık diksiyonu bile beni rahatsız etmeye başladı.. Doğuluları küçümsemek değil niyetim yanlış anlaşılmasın lütfen..
Geleceğe dair hiç bir adım yok..İnşaatta çalışıyor,aldığı parayı har vurup harman savuruyor.
Bana gelincede eğer senin yaşadığın şehirde yaşamak istiyorsan ev al oluyor.Çeyizine tabak çanak alacağına tv,ç.makinesi vs.. al diyor.
5 yıldır bana 1 defa hediye aldı biliyor musunuz ? Bir defa da çiçek..
Maddiyata önem vermem fakat benim onu hediyelere boğduğum dönem de o bana tek zerre bir şey almadı..
5 yılın verdiği samimiyetle saygı diye bir şey bırakmadı ..
Örn ;''ağzına tükürürüm senin'',''ağzını burnunu dağıtırım senin'',sinirlendiği kavga anlarında ''sen kim oluyorsun oğlum'' vs..
sıfırdan başlamak istiyorum kızlar..Aşkı da, sevgiyi de , saygıyı da yeniden bulmak ve sıfırdan aşkı tatmak istiyorum..
Birini bulduğum veya başkasını da sevdiğim de yok..Bir başkası için birini silmek bana göre bir davranış değil..
Hani olur da böyle düşünenler olursa bilsinler..
Ayrılmayı denedim fakat tam konuşmam bitiyor,tamam ayrıldık diyorum..Bana bir şey olursa üzülme,bu evden cenaze çıkacak vs diyor korkuyorum..
Tam 2 defa böyle yaptı..Şaşırdım kaldım ..
Artık sesini bile duymak istemiyorum.. Son kavgamızda o kadar ki soğuttu beni..
Ne yapmalıyım kızlar.. İnanın bu çelişki bana kafayı yedirecek ...:2:
canım çok soğudum.. kaç defa ayrıldım... ailesini işin içine kattı arattırdı. numaramı bile değiştirdim bu defa annemden aramaya başladı..
evet 5 yılda 1 çiçek,1 kolye ve bir bileklik.. altın veya gümüş de değil..
bana verdiği değer aslında 2 liralık teneke kadar ama iş ayrılmaya gelince ölürüm biterim..
öyle durduk ayrılıktan söz etsem yine başlar tehditlere..
bir hatasını yakaladığımda hadi canım byee bu kaçıncı diyicem..
en azından ailesi bilir oğullarının ne halt olduğunu ama öyle bir aldatma vs yok.
karakterini söylesem ablası her erkek böyle diyor.evlenince düzelir vs..
Hiçbir şey yapamaz,ayrıl gitsin.
Havlayan köpek ısırmaz derler,polise vereceğim savcıya vereceğim dedin mi bak arıyor mu ?
Hee baktın arıyor.O zaman icraata dökersin.
Evlenince falan düzelmez,yazık etme kendine.
Evlenince düzelir mi evlenince ne değişiyormuşta düzeliyormuş yok öyle bir şey.
Hiç hata felan bekleme tehdit etsin dursun ayrıl.
Hiç mutlu olamazsın bu adamla.
Ararsalar arasınlar ya bitti de kararlı ol. Bugun iki manyak adam reddedildiği kızlara kursun sikti. Vallaha korkuyorum ben bu manyak heriflerden. Bi an once basın tekmeyi gitsin. Eğer sizi tehdit ediyosa da dogru polise... Yok kendimi oldurucem diyosa hic korkma kendi hayatı kendisi bilir sana bise yapmasından iyidir. Bugun asırı bozuldu psikolojim ya önüne gelen karşılık bulamadığı kıza silah çekiyo nedir bizim çektiğimiz.
offf 5 sene .. sen böyle bir insanla 5 seneni en güzel çaglarını maffetmişin be canım kendimi senin yerine koydum da allah yardımcın olsun eger inan ki ilerde böyle bir insanla evlenirsen neler neler olacak düşündün mü hiç ya tamam hani erkek dediğin sert olur sözünü geçirir ama gerektiğinde en romantik en duygusal olmalıdır sevdigini mutlu etmeyi kırdıgı zamanlarda özür dilemeyi hediyeler almayıda bilmelidir ne demek senin agzını burnunu dagıtırım ya ne demek sen böyle bir psikopatla 5 sene nasıl geçirdin o degilde sana zarar vermese korkutum ben biran önce yakanı kurtar biran önce canm bak hiç birşey için geç degildir sonra cok pişman olursun ve eminm karşına daha iyi biride çıkacaktıryeniden seversin hiç hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?