- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- Konu Sahibi mavusbebek
Kizlar oglum 26 aylik bugun tuvalet egitimine basladik daha once 23aylik gibiyken basladik bir ay surdu biraz ilerleme kaydetti ama artik ikimizde bu isden sıkıĺınca ara verdik bugun geri basladik bugun sadece iki defa altina kacirdi birinde ben wcdeydim ciktigimda yapmisdi ikinciside aksam cay icecegimiz zaman oncesinde defalarca oturttum ama yapmamisdi en son masada birakmis bugun iki defada kaka yapti onuda lazimliga yapti ilk gun icin iyi gibi geldi bana ama bilmiyotum butun gun konustum oglum cis gelince anne cis geldi diyceksin tamammi diyorum anne cis geldi diyor cok zeki bir cocuk masallah hersryi cok cabuk ogreniyor konusmasi falanda gayet guzel her dedigimizi anliyor cevap veriyor amlatiyor dua edin kizlar bu wc isinide cabuk ogrensin yaklasik iki hafta sonra memlekete gidecem herkez daha ogrenmedi mi diye sorup duruyo sanki kendileri cok erken ogretmisler gibi baslarda geldikten sonra ogreteyim dedim ama ben bugun basladim ve esimde bugun bizi on bes gun sonra gondermeye karar verdigini soyledi hrgun buraya neler yaptigimizi yazmaya calisicam insallah bunuda kolay atlatiriz