Yeniden üniversite okumak yetenek sınavları

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba hanımlar,
Benim yaş 29 öğretmenlik mezunuyum hatrı sayılır bir puan aldım atamam olur mu bilemem
Şöyle ki müzik öğretmenliği hayalim lise 1 den beri vardı ama yanlış yönlendirmeler diywlim öylece kaldı şimdi gitar kursuna gidiyorum hocamla konultum yetenek sınavlarına girmek senelerdir aklımdaydı hocam yapabilecegimi söylüyor ekstra hazırlayacak beni
Ama bulunduğum şehirde bölüm var yakın bir şehirde ise öğretmenliği var ben bölüm dersleri daha komplike olır diye düşümdüm ve muaf ders fazla olmayacak baktım derslerine ben diyorum ki öğretmenlik okursam daha önce aldığım dersleri saydırıp kısa zamanda bitebilir birde müzik bölümünde yaş sınırı var mı bilenler yazarsa çok sevinirim
Bu araştırma aşaması zaten kazanabilmek çok önemli ben bilgi almak istiyorum teşekkürler

Su anki bransiniz ne? Muzik ogretmenligi okuyumca atanabileceginizi dusunuyo musunuz? Okul bittiginde 33 34 yasinda olacaksiniz. Bence once atanip sonrasinda ikinci ogretim felan okumaya calisin. Sonrasinda brans degisikligi daha kolay olur diye dusunuyorum.

Su anki bransiniz ne? Muzik ogretmenligi okuyumca atanabileceginizi dusunuyo musunuz? Okul bittiginde 33 34 yasinda olacaksiniz. Bence once atanip sonrasinda ikinci ogretim felan okumaya calisin. Sonrasinda brans degisikligi daha kolay olur diye dusunuyorum.
Branşım lise branşı okudupum sürece bir yandn da şimdi olduğu gibi kpss ye çalılcagım okurken zaten atanma ihtimalim var ben o kısmı değilde bölüm mü öğretmenlik mi diye düşünüyorum daha çok bu bölüm yıllardır hayalim şimdi iyi bir hoca bulmuşken istiyorum yapmayı konuya daha çok burdan bakalım işin içine atama vs girince konu sapar

Bolum derken fen edebiyat gibi mi yani.l? Aslinda formasyon aldiginiz icin cok farketmez heralde. Aldiginiz formasyon gecerli sayilir bence. Bunu bi arastirmak lazim.

Bolum derken fen edebiyat gibi mi yani.l? Aslinda formasyon aldiginiz icin cok farketmez heralde. Aldiginiz formasyon gecerli sayilir bence. Bunu bi arastirmak lazim.
Formasyon geçerli evet ama bölümde muaf olacagım ders yok gibi öğretmenlik okursam eğer eğitim derslerinden muaf olup okulu 3 sene de bitirme şansım olacak

Formasyon geçerli evet ama bölümde muaf olacagım ders yok gibi öğretmenlik okursam eğer eğitim derslerinden muaf olup okulu 3 sene de bitirme şansım olacak

Ogretmenlik daha iyi o zaman. Zaten bolum biraz daha zor olur diye tahmin ediyorum. Ogretmenlikte yas siniri oldugunu pek sanmiyorum.

Ogretmenlik daha iyi o zaman. Zaten bolum biraz daha zor olur diye tahmin ediyorum. Ogretmenlikte yas siniri oldugunu pek sanmiyorum.
Evet öğretmenlik de yokmuş yaş sınırı işin kötüsü bulunduğum şehirde bölüm var ama 1 saatlik mesafe de öğret.olan şehir için hazırlanmam gerekiyor git gel nasıl olur hiç bişmiyorum ama hayalim de cezbediyor beni

Yok mu müzik bölümü mezunu arkadaşlar bende bölüm okudum ve öğret göre daha ağırdı dersleri muaf olma dururum içinde yine öğret.daha iyi olacak

Back
X