Bayılıyorum böle güçlü insanlara bende böle olabilmeyi çok isterdim umarım hayatın ikinci yarısı illinden daha iyi gecer.bebegimle huzuriu kendimize ait bir yaşam yeter bana
Güçlü olmasaydın boşanmaya cesaret edemezdin bence. Bende yeni dava açtım ve iki çocuğum var biri 2 yaşında biri 2 aylık. Zaten mutsuz olduğumuz için bosanmak istiyoruz değil mi? Diğer bir deyişle mutlu olmak için yani sağlıklı çocuklarımız var kendi sağlığımiz da yerinde olsun da ne dem baki ne gam. Elbette üzülecez kırılacaz ömür boyu mutlu geçmiyor kimsenin hayatı bunun bekar evli boşanmış olmakla da ilgisi yok hayat bu böyle düşün
Güçlü olmasaydın boşanmaya cesaret edemezdin bence. Bende yeni dava açtım ve iki çocuğum var biri 2 yaşında biri 2 aylık. Zaten mutsuz olduğumuz için bosanmak istiyoruz değil mi? Diğer bir deyişle mutlu olmak için yani sağlıklı çocuklarımız var kendi sağlığımiz da yerinde olsun da ne dem baki ne gam. Elbette üzülecez kırılacaz ömür boyu mutlu geçmiyor kimsenin hayatı bunun bekar evli boşanmış olmakla da ilgisi yok hayat bu böyle düşün
Asla pişmam değilim aldatma yoktu ama psikolojik siddet vardı yrni hayat kaygısı bnmki biran önce kendi hayatımı kurayım istyrm bunun için çabalayımca sanki boşunaymış olmıyacakmış gibi geliyo
Ya o kadar igrenc bir zamanda boşandık ki haklisin aslında.Spora gideyim desen salonlar kapalı kursa yazılayım desen salgın var arkadaşlarla görüşeyim kafa dağıtayım desen o da yok.Hatta ise girip çalışayım desen onlar bile kapalı.Olabildiğince yalnız kalma yine de çocuğunla olsun bol bol vakit geçir
Merhaba kadınlar kulübü sakinleri. Geçen içinde bulunduğum sıkıntılı durumu sizinle paylaşmıştım boşanmak üzereyim. Simdi sizden tekrar akıl almak istiyorum. Benim bulundugum durumu yaşamış, yaşamakta olan ya da yakınlarında sahit olanlar... Sizler nasıl toparlandınız, nasıl yeni bi yaşama motive oldunuz bu halde hangi yolları izlediniz. Kısacası iyi kötü tecrübelerinize ihtiyacım var. Çünkü ne zaman mutlu olmaya kalksam kendim için adım atsam içimden bi ses dur nasıl gülebiliyosun üzülmen lazım diyo ya da nası olsa başarısız olacaksın bosuna uğraşma olmayacak zaten...Ailem beni hep motive ediyor sağolsunlar ama ben hep mutsuz olacakmışım herşey bitmiş tüm trenleri kaçırmışım gibi hissediyorum. Güzel yorumlarınız için şimdiden teşşekkür.
Aileniz arkanızda ne güzel.. En kısa zamanda atlatırsınız inşallah.. İlk başlarda zorlanırsınız ama sonradan İnsan toparlanıyor.. Ve sonun da şükür ediyor
Tesekkur ederim, es kisisi anlasmaliya tamam dedi ama bu kez de ben Adliye'ye gitmeye endise duyuyorum. Cekismelinin celseleri cok uzun suruyor. Hayirlisi olsun insaAllah hepimiz icin..
Tesekkur ederim, es kisisi anlasmaliya tamam dedi ama bu kez de ben Adliye'ye gitmeye endise duyuyorum. Cekismelinin celseleri cok uzun suruyor. Hayirlisi olsun insaAllah hepimiz icin..
Amin ya çekişmeli olmasım diye elimden geleni yaptım ben ama o kadar saçma bi bahane sunuyo ki anlatamam siz katıldınız mı eşiniz katılıyor mu davalara
Ya o kadar igrenc bir zamanda boşandık ki haklisin aslında.Spora gideyim desen salonlar kapalı kursa yazılayım desen salgın var arkadaşlarla görüşeyim kafa dağıtayım desen o da yok.Hatta ise girip çalışayım desen onlar bile kapalı.Olabildiğince yalnız kalma yine de çocuğunla olsun bol bol vakit geçir
Amin ya çekişmeli olmasım diye elimden geleni yaptım ben ama o kadar saçma bi bahane sunuyo ki anlatamam siz katıldınız mı eşiniz katılıyor mu davalara