Yeniden...

Pinkrose14141

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
576
244
103
Merhaba hanımlar değerli yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Öncelikle eski konumu hatırlayanlarınız varsa görücü gelmişti sizden de tepki verenler vardı haklıydınız karar verdim bir daha böyle birşeyi kabul edemem.
Neyse konuya geleyim. Öğretmenim ve okulda beğendiğim bir öğretmen var yeni atandı. Şöyle diyeyim soğuk duran biri değilim güleryüzlüyümdür. Bir iki kere sohbet ettik hatta okulla ilgili.. Tabi normal iş arkadaşıyız da ben özel bir ilgisi varsa bunu nasıl anlayabilirim. Ya da yapabileceğim birşey var mı? Diğer öğretmenlerin de anlamasını istemem tabi ki bu aşamada
Bu işlerden iyi anlayan cinfikirli hanımlar yardımınızı bekliyorum bir el atın lütfen

Sadece sohbet mi ettiniz? Gün içinde bir çok erkekle sohbet ediyoruz. Bahsettiğiniz durumda sizden hoşlandığına dair hiçbir ipucu yok. Hemen kaptırmayın kendinizi. Şu an yalnızsınız anlıyorum ama doğru insanı bekleyin. Vakti gelince zaten o sizi bulur.

Yeni atanmış daha bekleyin size ilgisi varsa anlarsınız belli eder bir şekilde zamanla, size tek tavsiyem ilk adımı siz atmayın erkekler zor kadınları seviyor, ben bu işlerin taktikle olucağına sanmıyorum kısmet bu işler güler yüzlü hoş sohbetli olun yeter gerisi gelir nasılsa.

Hoşlanıyor demedim ki nasıl anlarım dedim.

İlgisi Var demedim ama, olursa nasıl anlarım dedim nasıl yaklaşmalıyım dedim iyi okursanız

Ilgisi olursa erkekler belli eder merak etme. Onlar duz mantik cunku. Direk belli eder, bizim gibi kapali kutu degil onlar. Kendisi soyler zaten.

Benim okulumda da ücretli bor öğretmen geldi çok tatlı masum ama baktım çocuk daha heyacanı. yurusem mi dedim boş ver gülüm dedim kendime olursa kendiliğinden olsun bir de çocuksu olmasın az olgun karizmatik olsun diye vazgeçtim.

heyecanı başka yerde aramaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…