Çocuk Hastalıkları yenidogan anne sutu sariligi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

burningaura

herşey çok güzel olacak!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.673
22
683
43
Manisa
Merhaba arkadaşlar .kızımda beşinci gün sarılık başladı değer 14 ile.bol bol emzirdim Ama 15.7 olunca bir gün fototerapi aldı ve 11.1 e düştü.yine sık sık emzirdim.kilo alımı iyi ve kaka yapmasında sıkıntı yok.bu birkaç gün içinde yine rengi sarardı.tekrar götürdük 10 degerinde.rengi geç düzelir dediler.tetkikler yapıldı sıkıntı çıkmadı.anne sutune bağlı olabilir dedi doktor uzamış sarılık dedi.pazartesi İdrar tahlili ve kültüre de bakilcak.çok uzuyorum halsizlestikce.benzer durum yaşayanlar var mi?

çok sık görülen bir durum anne sarılığı, ilk oğlumda da 16'ya çıkmıştı

bol bol emzirin ve her emzirmeden sonra 2 çay kaşığı kaynamış su verin (doktorumuzun tavsiyesiydi) , üzmeyin kendinizi çoğu bebek geçiriyor

geçmiş olsun

Benim kızımda da vardı. Değeri 13 e çıktı doktorumuz uzayan sarılık olduğunu söyledi 45 gün sürdü şimdi 2 aylık hiç bişeyimiz yok şükür. Sende korkma canım zamanla düzelir uyusa bile sık sık uyandır emzir

Anladım canım zamanla aliscam sanırım.bol emzirme dışında yapilcak bişey yok.emmesi güzel Allahtan.hangi zamanlar tahlil yapıldı sizin

Doğduktan 2 gün sonra yapıldı 20 gün sonra yapıldı 1 aylıklen yapıldı bi de 40 günlükken yapıldı. Bugün de kontrole gittik tamamen geçmiş artık

Bnm kzmda premuture dogdu 35 haftalik ken suan iki qylik sariligi 12 de mama veryrm dussun diye braz duzeldi gibi tahlil yaptrcm yne bnde cok uzulutom kilo alamiyo sarilik yuzundn

Back
X