Yenidogan bebegimi koruyamiyorum

Madem esinizle anlasmistiniz neden misafir kabul ettiniz ki? İceri alirsaniz her seyi de yaparlar. Esinize soyleyin,kapiya yazi assin. Korona sonrasi bekleriz su anda anne ve bebegin sagligi icin kimseyi kabul edemiyoruz diye

Siz bebeğinizi soluklanmak için eltinize bırakıp gidersiniz demek. Hmm biz de inandık
Demek ki eltiniz çoğunu size bırakmak istese yerinde bulamayacak bende buna inanmak istemiyorum. Ayrıca benim fikrim size uymak zorunda değil konu sahibine tavsiye verin siz.

Demek ki eltiniz çoğunu size bırakmak istese yerinde bulamayacak bende buna inanmak istemiyorum. Ayrıca benim fikrim size uymak zorunda değil konu sahibine tavsiye verin siz.
Şu virüs ortamında kimseye vermem. Hele de çoluk çocuk mıncırsınlar diye elti de olsa vermem. Elti olsam başkasının çocuğunu da almam. Niye sorumluluk alayım? Ya evdeki çocuklar annenin bir anlık dalgınlığı ile bir şey yapsalar çocuğa.

Daha bebeğim 1 haftalık bile değilken geldi yine tepemize emzirme muhabbeti başlattı. Odada süt sağıyorum başımda konuşuyor odadan çık dedim. Çıktı içeri geçti, çocuğun altını açıcam tutuyo kendine çeviriyo ben tekrar kendime çeviriyorum. Sen bunu aç bırak meme tutar demeye başladı, doktorlar aç bırakma dedi doktorlardan çok mu biliyosun benim çocuğum tutmazsa tutmaz kimseyi ilgilendirmez dedim aldım çocuğu gittim içeri odaya eşim çok kızdı çocuk bizim sen ne karışıyosun sanane dedi, gidiyorum ben dedi çıktı gitti 1 hafta oldu yine çıktı geldi yüzsüz yüzsüz.

Benimki kırk yılda bir bizde kaldı

Çocuğun altını değiştiriyordum koşmuş gelmiş

Düşürürsün diye geldim dedi

Çocuk 9-10 aylık yenidoğan da değil

Dedim kaç aydır düşürmüyorum şimdi sen varsın diye mi düşüreceğim

Bu masada bırakır bezi atmaya gidersin düşer dedi ben de senin aklın eriyor da benimki ermiyor mu çocuk orada bırakılır mı bu yatağı neden yapmışlar dedim hıhh dedi gitti

Çünkü o hayatında alt açma masası görmediği için çocuk oradan düşer ona göre kendi bırakacak demek ki çocuğu orada

Çözüm susmamak

Canim cocuguna sen sahip cikmazsan kimse cikmaz. Sen onun annesisin, a’dan z’ye herseyini sen belirlersin. 9 ay karninda tasimissin, Allahin sana emaneti. Elti kim oluyomusta senden izinsiz cocugunu alip sevebiliyormus. Kocandan bir adim bekleme cok beklersin. Eltin dogum yapmis olsaydi izin verecekmiydi? Ayagin yere saglam bassin. Eltin seni hice sayiyor oda senden kaynakli. Sesini cikarmiyorsun. Ezik buzuk oturma. Kendi kendine dellenir oturursun. Gelecegi zaman kusura bakma misafir kabul etmiyorum diyeceksin. Sende onemlisin. Hadi sana corona bulasti diyelim. Yavruna kim bakacak? Insanlar alinip darilir diye dusunme. Alinan alinsin zaten boyle bir donemde insanlar anlayisli olmasi lagzim.

Herşeyi ne çok biliyorlar kendi akıllarınca. Benimkide tutmuş diyoki bilmem kime dedim o da artık biberona alışmış meme tutmaz dedi diyor. Dedim ki sizin benim mememden başka konuşacak konunuz yokmu, ayrıca anne sütü alıyo de konuyu kapat kime ne benim çocuğumun meme tuttuğundan tutmadığından dedim. Ama kime dedim.. Aynı tas aynı hamam. Devam ediyor bildiğine, seninki laf söylenince anlamış işte benimki anlasa keşke.

Susmayacağımı bilir de ondan

Deli gelinim malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…