ya arkadaslar kızıma bebek arabası almak ıstıyorum ama fazla pahalı bırsey alamam 40'ı cıktıktan sonra yatırabılecegım oto koltuksuz bebek arabası kullanabılır mıyım alsam? kararsız kaldım kimisi ben doğduktan sonra hastane çantasında arabayla kullandım dıyo kımısı zararlı dıyo, pusetımız geldı ama yenıdogan ıcınmı degılmı onuda bılmıyorum anlamadım onada yatırmıom korkudan içi oyuk baya çünkü fikir verebilirseniz sevinirim..
ya arkadaslar kızıma bebek arabası almak ıstıyorum ama fazla pahalı bırsey alamam 40'ı cıktıktan sonra yatırabılecegım oto koltuksuz bebek arabası kullanabılır mıyım alsam? kararsız kaldım kimisi ben doğduktan sonra hastane çantasında arabayla kullandım dıyo kımısı zararlı dıyo, pusetımız geldı ama yenıdogan ıcınmı degılmı onuda bılmıyorum anlamadım onada yatırmıom korkudan içi oyuk baya çünkü fikir verebilirseniz sevinirim..
merhaba canım..biz oto koltuksuz pierre cardin in twin modelini aldık..tam yattığı için yenidoğan kullanabiliyor..tek elle açılıp tek aelle kapanıyor..oto koltuğunu aldık ayriyetten ama ne melem bişey o bilmiyorum ben onun oyuk kısmını battaniye ile dolduruyorum ve üzerine ince bi yastık koydum bebeğimi öyle yatırıyorum..kemeri de bağlanyor sorun yok yani
Mrb, ben de chicconun ikili arabasini aldim.oto koltuklu alirsan daha kullanisli emin ol.cunku ben Hem Bebek arabasina takip kullaniyrm Hem oto koltugu olarak kullaniyorm Hem dee evde ana kucagi olarak kullaniyorum.ama senin oto koltugun varmis ona takabilecegin araba al oyleyse.hepsinin ici oyuk oluyor Zaten
Ben de basta altina battaniye falan koyuyordum ama magaziaya gittim fikir aldim.Zaten 0+ imis yani yeni dogan icin uygun olarak uretiliyor..
.Zaten bebekler anne kucaginda da o sekil durdugu icin rahatlikla kullanabilirsin...alinca haber et bari ne aldigini: ) Gule Gule kullansn bebegin
merhaba canım..biz oto koltuksuz pierre cardin in twin modelini aldık..tam yattığı için yenidoğan kullanabiliyor..tek elle açılıp tek aelle kapanıyor..oto koltuğunu aldık ayriyetten ama ne melem bişey o bilmiyorum ben onun oyuk kısmını battaniye ile dolduruyorum ve üzerine ince bi yastık koydum bebeğimi öyle yatırıyorum..kemeri de bağlanyor sorun yok yani
Benimde 2aylik oğlum var ve ben ona pierre cardinin travel sistem bebek arabasini aldim babasina aldirana kadar neler cektim ama inan cok rahat ana kucagida rahat ama simdiden boyu sigmio; (59 cm boyu ama ayaklari disarda kalio cok cabuk buyuyorlar ama cok rahat