Yenidoğan Bebek Ile Seyahat Nasil Olur?

tatlxixxsxirine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
127
0
96
45
Ankara
KIZLAR TECRÜBELERİNİZİ AYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM. BEBEĞİMİN KIRKI ÇIKINCA 5 SAATLİK BİR YOLCULUK PLANIMIZ VAR. SİZCE BEBEĞİM BU YOLCULUKTAN ZARAR GÖRÜRMÜ? :çok üzgünüm:

canım bende bunu merak edıyorum oglum 3,5 aylık ama tatıle cıkıcagız
nasıl olur naparız dıye kara kara dusunuyorum acaba bı problem yasarmıyız
tecrubelı anneler varsa bılgılendırsınler bızı lütfen a.s.

canım bizim kırkımız çıktığında 6 saatlik yola gittik arabaya bindiğimizde uyudu bebeğim gözlerini ise yolculuk bitince açtı

bizde 2 aylıkken kurban bayramına gitmiştik doktorumuz molalarda bebeğide ççıkarın hava alsın demişti bişey olmuyor genelde uyuyarak geçiyor zaten

bebekler zarar görmez ama anneler zarar görebilir
çocuktan coçuğa değişir.benim oğlum yolculuğu hiiiç sevmez istanbula giderken ruh sağlığım bozuluyor resmen.hiiç durmuyor uyumuyor çok sıkılgan bi çocuk benim oğlum
bebekken bile durmazdı 2 aylıktı ilk gittiğimizde hiiç durmadı.ondan sonrada bir çok kez gittik hiç birinde durmadı.şimdi 1,5 yaşında temmuzda gene gidicez vaay benim halime 2 gün kendime gelemem artık.her çocuk farklıdır kimi arabaya biner binmez uyur inene kadar.
kimide gidenen kadar anneye babaya eziyet eder.

ya bende haftaya uçak yolculğu yapcam 1.5 saatlik bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ne yapmam lazım

ucak kalkarken ve inerken ozellikle bebegini bolbol emzir emzirki kulaklari basinca alissin yutkundukca etkilemesin anakucagini yanindan ayirma birde arasira ucagin koridorunda kucaginda gezdir umarim iyi gecer yolculugun

ucak kalkarken ve inerken ozellikle bebegini bolbol emzir emzirki kulaklari basinca alissin yutkundukca etkilemesin anakucagini yanindan ayirma birde arasira ucagin koridorunda kucaginda gezdir umarim iyi gecer yolculugun

teşekkür ederim nuraycım peki hani şu anakucağı tarzı taşıma şeyini alırlarmı uçağa :uhm::uhm:

canım ben 15 gün önce yolculuk yaptım hemde10 saatlik yol geldim bebeğim 20 günlüktü hiç zorluk çekmedim genelde bebeğim hep uyudu çok rahattı bende çok düşünmüştüm yolculuğum nasıl geçer diye ama umduğumdan güzel geçti merak etme esas büyüyünce zor olur bence

teşekkür ederim nuraycım peki hani şu anakucağı tarzı taşıma şeyini alırlarmı uçağa :uhm::uhm:

havayolu yurutmeliginde almak zorunlu sanirim bana havayolu sirketi alin dedi cunku kucakta gitmesi emniyet acisindan zor ama sen sirketi ara yinede sor ama en onemlisi bebegi bol bol emzir kulaklari cinlarsa gunlerce aglar

valla bence bebekten bebeğe deişir.
benim kuzum 2 saatlik yolda bile cıngar çıkardı,hiç durmdı ya,ağladıda ağladı.banada kafayı yedirtti.laelaelaelaelae

bende 20 günlükken 4 saatlik uçak yolculuğu yaptım bebeğimle hemde tek başıma. Hiç bişey olmuyor merak etmeyin. Bizimki hep uyudu. Stres yapmayın kızlar...

yok güzelim gerekmiyor çünkü hostesler onun için emniyet kemeri veriyor. zaten onu alırsan nereye koyacaksın ayrıca koltuk alman lazım. kucagına alıcan bebeğini emniyet kemerini takacaksın (zaten hostesler yardımcı oluyo. Bende İsveçten Istanbula geldim bebeğimle.. Hiç bir sorun yaşamadık... Herkes okadar yardımcı oluyorki..

canım ben oglum tam bir aylıkken ucakla yolculuk yaptım bu planım daha oglum doğmadan aylar önce almıştım hatta biletini bile doğmadan almak istedim ama doğum tarihi gerektiği için almadım hstneden cıkar cıkmaz aldım ve toplamında 4 saatlik yolculuk yaptım bunun içinde ucak ve araba var.iki aylık olunca da döndüm memlekete gitmiştim.cokda rahat gecti hiç bi sorun olmadı yanıma mama aldım bide cay kasığı ucakta emziremezsem sıcak su ister mama yaparım diye ama gerek kalmadı.inince emzirdim.

bende temmuz sonu agustos gibi Türkiyeýe ucakla yolculuk yapicam insallah ve yalniz ((((düsünüp duruyorum ya kizim ucakta durmazsa diye ama o zamana biraz daha büyüyor insallah sorun cikarmaz simdi yaramaz biraz bu yüzden korkuyorum....

KIZLAR TECRÜBELERİNİZİ AYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM. BEBEĞİMİN KIRKI ÇIKINCA 5 SAATLİK BİR YOLCULUK PLANIMIZ VAR. SİZCE BEBEĞİM BU YOLCULUKTAN ZARAR GÖRÜRMÜ? :çok üzgünüm:

ya bende haftaya uçak yolculğu yapcam 1.5 saatlik bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ne yapmam lazım

yettim kızlartatlicadiarzu
bi kere bebek küçükken yapacağınız yolculuklar hayatınızın en rahat yolculukları olacaktır.hele yenidoğansa. eğer başkaca bir rahatsızlıkları yoksa paso uyurlar çünkü.
uçak yolculuğunda mutlaka uçak kalkarken ve inerken emzirin.çınlamasın kulakları.
ve panik yapmayın.gerçekten çok kolay olacak.
tatildede rahat olacaksınız.ekstra yemek hazırlama derdi yok.acıktıkça emzirirsiniz.(ilk 6 ay için bu tabi)
kaçtı göçtü derdi yok.yanınızda pusetinde yatar sadece.bir tek denize sırayla girmeniz gerekir.
uçağa pusetleri alıyorlar.almayız derlersede ısrar edin.yolculuk boyunca kucağınızda tutamazsınız.bebek asıl o zaman rahatsız olur.küçük bebeği olanlara zaten yer ayarlıyorlar.azıcık cıngar çıkarınjeyyar

bebeğim 27 günlüktü çıktık yolculuğa arabayla 41 inde döndük eve karadeniz iç aana dolu ege gezdik geldik arabada uyuyo çok rahattık çok şükür
küçükken daha rahat olur bence
şimdide her hafta 1 saat yolculuk yapıyorum uyuyo maşallah hep böyle devam etse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…