Yenidogan bebekle otobüs yolculuğu

gazozagaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
224
158
53
Merhaba hanımlar,
15 gün sonra doğum yapicam Allah nasip ederse, bartinda yasiyorum fakat dogumum ıstanbulda olacak, dogumdan kisa bi sure sonra (20gun kadar) bartina donucem, 20 gunluk bebegin 7saat otobus yolculuğu yapmasi normal mi?
Internette bakindim ama bi bilgi bulamadım, yardimci olursaniz cok sevinirim :)

Zor durum cevabını bilmiyorum ama Allah yardımcınz olsun... Ben olsam enazından bir ayı geçsin kırkı çıksın isterdim ama şartlarınızı bilemem tabi

Emzirme onluğu alırsın bezini molada değişirsin molada emzirirsin yine aglarsa onlukle emzirirsin yanında biri varsa bezde otobüste değiştirilir yanındaki kalkar ortu serer değiştirirsin sorun olmaz bence

Emzirme onluğu alırsın bezini molada değişirsin molada emzirirsin yine aglarsa onlukle emzirirsin yanında biri varsa bezde otobüste değiştirilir yanındaki kalkar ortu serer değiştirirsin sorun olmaz bence

Otobüstekiler de kokudan bayılır. Bebek altı otobüste değiştirilmez.

Konu sahibi o kadar küçük bebekle otobüs yolculuğu çok zor. Uçak yada araba şansı yok mu?

Geerçekten mecbursanız ve bebeğiniz de güzelce uyuyan bir bebek olursa 20 gün beklemeyin bence. Çoğu bebek ilk ayında bol bol uyuyor. Uyuması sizin için avantaj olur. İlk ayın sonuna doğru bir kısmının huyu değişiyor. El kadar bebeğin kakasından da bir şey olacağını düşünmüyorum. İnsanlar da anlayışlı olmak durumundalar. Yanınızda biri olursa sizin için daha kolay olacaktır.

Yapmayin etmeyin o bebekler helak oluyo otobuste aglamaktan,bi de yedi saat diyosunuz tekrar dusunun.

Hatta oncesinde yarim saat bi yere gidin fikrinizi kesin degistirirsiniz.

+1
Bebekler aglaya aglaya helak oluyor. Hem kendileri paralaniyor, hem milleti rahatsiz ediyor.

zorluğu yanında maalesef hijyen olarak da uygun olmayabilir.
malum otobüsler pek temiz olmuyor :(

onun dışında gidicem derseniz en azından yardımcı biri olsun yanınızda, siz de çok yorulursunuz daha lohusa halinizle.

Çok zor ben kızım 3.5 aylıkken 3 saatlik yola gittim burnumdan geldi
seninki daha zor bence Bartın'da doğum yap. Ve doktora da bir sor bakalım ne diyecek.
Puset e koysan o kadar uzun süre kalamaz kucağına alsan çocuk iki buklum kalır. E ağlar kusar alti pislenir. . Zor

Iyi de de siz doğuma nasıl gideceksiniz ben onda kaldım

Uyursa olur bence bez sorun değil koku vs olmaz küçük zaten ama üşütür vs kilima çarpar mümkünse doğumu yakında yapın ya da başka bir ulaşım yolu bulmaya çalışın

Bence çok zor olur, siz bile bitap düşebilirsiniz. Kanamanız olabilir vs. Bence ya erteleyin, ya da şimdiden erken rezervasyon ile ucuz uçak bileti almaya bakın :(

Otobüstekiler de kokudan bayılır. Bebek altı otobüste değiştirilmez.

Konu sahibi o kadar küçük bebekle otobüs yolculuğu çok zor. Uçak yada araba şansı yok mu?
malesef bartinda havaalani yok, araba sansimiz da yok, arabasi olan birine rica etsem goturse az yol da degil napacagimi sasirdim :(

Bu 20 gün de bebeğinizi tanırsınız.

gazlı ve nazlı bebek mi :) , devamlı ağlıyor mu, hangi saatler uyuyor, hangi saatlerde memeyle susuyor v.s

Uyuduğu saatler olursa , o saatlere alırsınız araç ayarlama şansınız olmazsa.

illa gidecekseniz daha erken gidin ,ne kdr kuçuk olursa o kdr çok uyur ,20 ghunden sonra gazi flan olma ihtimali yukseliyor fena olur o zaman aglarsa susmaz
ayriacada yeni dogan bebegin kakasi buyuk bebeginki gibi kokmaz sadecxe anne sutu alirsa :)

Geerçekten mecbursanız ve bebeğiniz de güzelce uyuyan bir bebek olursa 20 gün beklemeyin bence. Çoğu bebek ilk ayında bol bol uyuyor. Uyuması sizin için avantaj olur. İlk ayın sonuna doğru bir kısmının huyu değişiyor. El kadar bebeğin kakasından da bir şey olacağını düşünmüyorum. İnsanlar da anlayışlı olmak durumundalar. Yanınızda biri olursa sizin için daha kolay olacaktır.

O el kadar bebeğin kakası nasıl kokuyor , puff :)

Uyuyan çocuk anneleri çok şanslı.

Back
X