Gaz damlaları hiçbir işe yaramıyor maalesef, probiyotik alıp kullanın ve bol bol karnına masaj yapın benceKızlar bebekleriniz için kullandığınız iyi sonuç veren gaz damlası önerirmisiniz bebeğim 25 günlük gazdan kıvranıyor önce metsil kullandık hiçbir faydası olmadı şuan ACT PLUS adında bi gaz damlası kullanıyoruz şuan daha sonuç vermedi bebeğime
Masaj yapıyorum sürekliGaz damlaları hiçbir işe yaramıyor maalesef, probiyotik alıp kullanın ve bol bol karnına masaj yapın bence
Geçmiş olsun, bir süre çekeceksiniz onu bağırsak florası gelişene kadar.Kızlar bebekleriniz için kullandığınız iyi sonuç veren gaz damlası önerirmisiniz bebeğim 25 günlük gazdan kıvranıyor önce metsil kullandık hiçbir faydası olmadı şuan ACT PLUS adında bi gaz damlası kullanıyoruz şuan daha sonuç vermedi bebeğime
Gaz damlası yanında bunu tavsiye ederim işe yarıyor rahatlatıyor.Kızlar bebekleriniz için kullandığınız iyi sonuç veren gaz damlası önerirmisiniz bebeğim 25 günlük gazdan kıvranıyor önce metsil kullandık hiçbir faydası olmadı şuan ACT PLUS adında bi gaz damlası kullanıyoruz şuan daha sonuç vermedi bebeğime
Böyle bacak hareketlerini kolayca herkese önermeyin. Kalça çıkıklığı ve zararları ile ilgili bilgiler de var.Nurse Harveys umarım doğru yazıyorumdur biz böyle bi damla kullandık. Bi de biogaia miydi ne öyle bi damla kullandık biogaia daha iyi geldi gibi gelmişti o zaman. Ama en büyük etkenimiz masajdı. Her fırsatta masaj yapıyordum 3 yıla yakın geçti üstünden şimdi o videoyu bulmam çok zor ama bi Yenidoğan hemşiresi kadının gaz masajı videosu vardı bulursam linkini paylaşırım o şekilde yapınca çok rahat etmişti hatta yakınlarda yeni doğmuş çocuğu olan bi arkadaşıma aynı şekilde masajı gösterdim daha o anda çok rahatladı bebek. Bulamazsam diye anlatıyım kısaca. Önce karnına soldan sağa yarım daire çiziyosunuz 10 kere sonra aşağı doğru elinizi kaydırıyosunuz 10 kere sonra bacaklarını bisiklet hareketi ve soldan sağa daire çizdiyosunuz yine 10ar kere. Sonra bacaklarını toplayınca çıkarıyor zaten. Bi de biraz bacak masajının ardına bebeğin sırtını size yaslayıp bacaklarını yukarı toplamış şekilde durunca da rahatlıkla yapıyordu oğlum
Kalça çıkığı veya başka bi sorunu olan çocukların ne yapıp yapmaması gerektiğini aileleri zaten biliyodur diye düşünüyorum. Bahsettiğim hareketler basit çocuk gazını çıkarabilmek için kendi de bacaklarını yukarılara çekip kıvranıyor. Ben mutlaka yapın da demiyorum neyden fayda gördünüz dedi bundan fayda gördüm diyorum.Böyle bacak hareketlerini kolayca herkese önermeyin. Kalça çıkıklığı ve zararları ile ilgili bilgiler de var.
Anladım teşekkürlerGeçmiş olsun, bir süre çekeceksiniz onu bağırsak florası gelişene kadar.
Biz eczanede satılan her damlayı denedik, hafif etki eden oldu, etmeyen oldu.
En etkili çözüm bisiklet sürme hareketi, masaj ve plates topuydu. Siz de deneyin her yolu, deneme yanılma bulacaksınız bebeğinize ne iyi geliyor.
Evet o markayı söyleyen çok olduNurse Harvey şurup ile misler gibi geçirdik gaz aylarını biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?