Yenidoğan gaz sancısı

Bütün damlaları kullandım ama en iyisi M ile başlayan olan di ve rezene çayı hem siz için hemde bir çay kaşığı bebeğe verin bir zararı yok çok güzel çıkarıyor gazını ve her emzirme sonrası mutlaka gazını alın bebeğin fitil bunlar alışkanlık yapıyor lar bir arkadaşım bebeğini iki de bir acile götürüyor du onlar da lavman yapıp yolluyorlar di bebek de artık alışkanlık olmuştu bir yaşına gelmesine rağmen gaz ve tuvalet sorunu çekti

Rezeneyi ben günde 30 ml 4 kez veryorum gaz ilaçları da kuklanyorum ama pek fayda etmyor

Rezeneyi ben günde 30 ml 4 kez veryorum gaz ilaçları da kuklanyorum ama pek fayda etmyor

Acaba ilaç ismi vermek yasak mı özel den yazıyorum size ben en ucuzu bu diye almadım baya fiyat farkı ile bitkisel olanları denedim ama bunda gördüğüm faydayı hiç birinde görmedim

Sizde kimyon çayı için ilk günde faydasını görmüştüm inanılmaz etkili birşey bir tatlı kaşığı kimyonu bir su bardağı sıcak suda demle tadı iğrenç ama çok işe yarıyor bu gece deneyin derim günde üç defa içtim ben ve bu yazacağım ilacı kullandım

arkadaslar 20 günlük erkek bebegm car ve hc uymuyor . Cokınox nurse harveys fitil relaktaz hc bir işe yaramadı . Nolur bi yardım edin ya uyumuyor gaz sancısı yüzünden . Var mı bnm durumumda olan
Güzelim az önce bir yerde yazdım aynen alta yapıştırıyorum ama birde kilo alımı nasıl?doymuyor olabilir mi?

Güzelim sen bilirsin tabi ama benim doktorum afedersin beni dövmekten beter etmişti gaz ilacı istedim diye sen 2-3 ay rahat yatacaksın diye bagırsak tembelliğine meyillimi olsun dedi. Onun yerine bana şunu önerdi,
1)mutlaka burnunu her emzirmeden önce aç (otri bebe ve bir çay bardağı kaynamış suya yarım çay kaşığı tuz(serüm fizyolojik oluyor bu)
2) sancıları başlayınca ılıktan cok az sıcak suyu kovaya dök belden aşağısını sok.
ben inanmadım ama o kovaya koyunca nasıl rahatlayıp uyuyordu anlatamam.
Sonra ikinci bebeğimiz oldu onu hep yüzüstü uyuttuk( tavsiye değil tabi ama yurt dışında özellikle almanyada hep böyle yapıyolarmış)
İlaç son çaren olsun nolur.

Merhaba yorumu okudum cok mantıklı buldum . Benim de 35 günlük bebeğim var 38 haftalık sezeryan la doğdu .doğumundan 1 hafta sonra gaz sancıları başladı ve sonradan kabızlık da eklendi. Sürekli ikinma hâlinde ağlama durumunda cok dr a gittik damla ve şurup verdiler etki etmedi hala da dewam ediyo sikintisi suyu sewmit sıcak suya koyamıyor m cok stresliyim ne yapacam bilmiyorum

Uykusu nasil peki.Bnde ayni durumsayim ve uyumuyoruz .Uykusunda bagıriyo surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…