Anneler yeni doğum yaptım bebeğim 12 günlük gözünde çok çapaklanma oluyor. Bazen gözünü açamıyor ılık su pamukla hergün siliyorum fayda etmiyor. Doktor göz masajını önerdi göz pınarlarına. Oda fayda etmiyor. Önerebileceğiniz bir yöntem varmı daha önce başına gelen. ?
Anneler yeni doğum yaptım bebeğim 12 günlük gözünde çok çapaklanma oluyor. Bazen gözünü açamıyor ılık su pamukla hergün siliyorum fayda etmiyor. Doktor göz masajını önerdi göz pınarlarına. Oda fayda etmiyor. Önerebileceğiniz bir yöntem varmı daha önce başına gelen. ?
Kızlar çay işe yaramadı şu göz masajı işe yaradı devam ettim azalma var doktor devamlı yap iyice kanallar açılır dedi. Annemlerde meme ucu gözüne değdiyse ondanda olur demişlerdi ne kadar bilimsel bilmiyorum zaten 10 gün sonra göz muayenesini var o zaman belli olur. Antibiyotik de çok işe yaramıyormuş
Bu masajı kesinlikle deneyin. Kızım 4 aylık 3 aydan beri çapaklanma çekiyoruz. Youtubeden bir videoya denk geldim. Keşke daha önce denk gelseydim o gün 3 kez yaptım bu masajı şükür bitti.
Link=