Doğuma Hazırlık yenidoğan şampuan

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

annetuba

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
1
0
16
Ankara
bebeğim için mustelayı önermişlerdi ama earth friendly baby diye de bir ürün varmış organik sertifikalı bana fiyat olarak da daha uygun geldi ama çevremde hiç kullanan yokmuş kullanan anneler var mı ya da bilgisi olan?sizden yardım bekliyorum tecrübeli anneler şimdiden teşekkürler:)

bende dogumdan ıtıbaren hep mustela kullandım ozellıkle ılk dogudugunda konak olusmunu engelleyn kopuk bır sampuanı vardı ıkı onu ozellıkle onerebılırım.
dıger markayı hıc duymadım

bende dogumdan ıtıbaren hep mustela kullandım ozellıkle ılk dogudugunda konak olusmunu engelleyn kopuk bır sampuanı vardı ıkı onu ozellıkle onerebılırım.
dıger markayı hıc duymadım

bende çok araştırdım canım bir sürü marka var mesela dalin de organik diyor ama arkadaşımın bebişinde yara yaptı doktor dalin sakın kullanma demişti ben sebamed aldım çocuk doktorları özellikle onu öneriyormuş fiyat olarak biraz pahalı ama zaten küçük bir şişe 1 yıl gidiyormuş ben banyo malzemelrini filan hep sebamed aldım sabun pişik kremi filan inş. bir sorun çıkmaz ama çocuk doktorları kendi bebişlerinde bunu kullanıyormuş mustelayı da hiç duymadım

bende de ilk kullanmam için mustela var..Arkadaşım hediye getirdi yurt dışından..Orada bir para değil cunku..
Ama burda cok pahalı gerçekten de..O yuzden bende sebamed aldım..Ama 200 Ml'lik şampuanı 250 ml'lik vüzut kremi mevcut şuan..

Sonra da sebamed kullanıcam :)

Valla sebamed ile aynı olsa fiyatlar mustela kesin alırım..

Bana bir aile dostumuz Hollanda'dan hediye olarak zwitsal urunlerinden getirdi. Daha bebegime kullanmadan kendimde denedim. Sonuc super :)) Yeni dogan icin kopuk sampuani var. Hem durulama kolayligi var,hemde mis gibi kokuyor. Simdi Turkiye'de de var. Ben cok memnunum. Tavsiye ederim :)

Kesinlikle Sebamed kullanmamanızı yada öncesinde bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim arkadaşlar.
Doğacak bebeğim için dün bebek bakım ürünleri ile ilgili dolaştım biraz. Herkes Sebamedi önerdiği için öncelikle Sebamedin ürünlerini inceledim. Bebek doktorları içeriğinde Paraben, Alkol, SLS, SLES (Sodium laureth sulfate) olan ürünleri kullanmayın diye özellikle söylüyorlar. Ancak Sebamedin şampuanında SLES kullanılıyormuş. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım açıkçası. SLES bebeğin göz ve cildini tahriş edici bir hammeddeymiş. Diğer Sebamed ürünlerinde de ürün içeriğine kutusu üzerinden ulaşamadım, sanırım onların içeriklerini belirtmiyorlar.
Açıkçası en içime sinen Chicco ürünleri oldu. Onu da kullanıp görücez, umarım sorun yaşamayız. Bütün chicco ürünlerinde ürün içeriği tam olarak detaylı olarak yazılmış ve bu yasak malzemelerin hiç biri bulunmuyor içerisinde.
Mustela derseniz onun ürünlerini inceleme şansım olmadı. Eğer Chicco da problem yaşarsam ona o zaman geçebilirim. Hem annem hem kendi evime alacağım için bu ürünleri maliyetli olucak çünkü benim için Mustela.
Hepinize yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin Allahım...

Bizim 2013 Ocak Anneleri sayfamızda paylaşılanlar içinde en beğenilen ve tavsiye edilen Bübchen markasıydı, hem paraben yok hem sülfat yok diye...bunun yanında bir de chicco çok tavsiye ediliyormuş...
ben de ikisinden birini alıcam inşallah kzıım doğarsa hayırlısıyla...

dediginiz markayi bilmiyorum ama oglumun ilk sampuani sebamed ti, kokusu cok hafif hos, konak problemi bir iki defa cok hafif bolgesel olarak oldu ben memnun kaldim fiyati diger sampuanlara gore biraz pahali ama neredeyse 1sene kullandim kutusu bile cok kullanisli cok pratik )

Bübcheni de incelemek istedim ama içerik bölümünü etiketlemişlerde etiketlemişler joker mağazasında o yüzden bakamadım. Bu arada bende ya Aralık 2012 yada Ocak 2013 annesi olacağım tam sınırdayım :) Belki de yeni yılın ilk bebeği bizim bebeğimiz olur :))

Son düzenleme:
Merhaba aranıza yeni katıldım,2 yaşındaki kızıma doğduğundan beri bübchen şampuan kullanıyorum,
alırken katkısız olduğunu söylemişlerdi,daha sonra çocuk doktorumuzda onu önerdi,bi şikayetimiz olmadı henüzz

Chicco ürünlerini aldım bunu kullandıktan sonra Bübchen denemeyi düşünüyorum ama mustelayı hiç duymadım

bencede yenidoğan için sebamed iyi bende bebeğime sebamedin yada bubchen ürünlerini almayı düşünüyorum.Ama öncelik sebamed

Bende sebamedle bübchen arasında kaldım. Bubchen alman markası olduğu için Almanyadaki kuzenime sordum. Çok iyi olduğunu senelerdir kullandıklarını söyledi. Hatta benim yeni duyduğumu öğrenince şaşırdı. Benimde almanlara bi itimadım var açıkçası, kalite düşkünü adamlar. Sonuç olarak bubchen set aldım yenidoğan meleğime..

Ben Hollanda markasi olan Zwitsal kullaniyorum. Ozellikle yeni doganlar icin wasschuim diye bir sampuani var. Kopuk seklinde. Durulamasi kolay,mis gibi kokuyor. Tavsiye ederim :))

Ben yakında 3 yaşına girecek kızıma türk markası diye doğumdan sonra dalin şampuan kullandım.Aynı zamanda çam.deterjanı ve yumuşatıcısını da kullanıyordum.Kokusu süperdi.Fakat sürekli kafası ve kulaklarını kaşımaya başlayınca doktoruna sorduk.Kullandığımız markayı söyleyince sakın kullanmayın alerjiktir deyip mustela önerdi.Bir kaç duştan sonra kaşıntı problemimiz kalmadı.Uzun zamandır mustela kullanıyoruz ve memnunum.Şmdi ikincİ bebeğim gelecek kısmetse yakında ben gerçekten organik ve sağlıklı şampuan arıyorum her ikisi için de kullanmak için ama bulamazsam mustelaya devam.Burda bubchen markadan bahsedilmiş onu ve eczanelerde satılan urtekram şampuanda araştıracaklarım arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…