Ebrucum ,yeni ogan sariligina hemen hemen tum mayis bebisleri yakalandi sanirim. Dr larin soyledigi tek sey sik sik emzirin.Baska bir yolu yok.Birde bize dr guneste yatsin demisti.
Senin sutun icinde bol bol su icmen gerekiyor.Hamilelikte kullandigin vitaminlare ozellile demir hapina devam etmen gerekli.Annenin soyledigi gibi tatli seyler sute cok iyi geliyor.Ozllikle komposto,tahin helvasi gibi.Birde bazi yiyecekler sogan,mercimek gibi ama cok gaz yaptigi iicn tavsiye etmiyorum.Evet arttiriyor ama sonrasi butun gece uykusuzluk.
Ben bu konuyla ilgili bir site bulmustum tekrar bir bakayim sana ayrintili yazarim .Bana faydasi oldu sutum sifirdi bayagi bir artti ama bizim baska sorunlardan emzirme olayimiz bitti.
Birde Ebrucum gogsunde ki o sertlesmelere cok dikkat et.Onlar arttiginda cok buyuk agri,sanci ve nobet yapiyor.Bebiisn emmediyse ve gogsunde sutten dolayi o sertlik varsa banyaoda ilik sabunlu suyla mutlaha sagmalisn.Daha once nazeyle falanda bu konuyu konusmustuk bilmiyorum okumusmuydun ama icerdeki sut o sekilde kalirsa pihtilasiyor ve yogurt kivamina geliyor.Sonrasinda da bir operasyonla onu cikarmak zorunda kaliyorlar.Aman dikkat et canim.
Allah yunus emre'ye bir an once saglik,sana da bollllllll bollllllllllll sut versin