Doğuma Hazırlık Yenidoğan Sünneti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Blsm06

Mucizem
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
70
37
38
40
Kızlar bebeğimize Allah izin ederse yenidoğan Sünneti yaptırmayı düşünüyoruz..Ama pek bu konuda bilgim yok açıkçası...Özel hastanelerde ücret ne kadar?Devlet Hastanesi yapıyormu?Acaba sağlıklımı?Aklımda deli sorular.. Birde sizin fikrinizi alayım dedim...Ankarada bebişine yenidoğan Sünneti yaptıranınız varmı?Yada bilgisi olan?

Doğar doğmaz değil de yaklaşık 1 ay kadar sonra yaptırmanız da fayda var. Bende doğumdan sonra yaptıracağım.İyileşme süresi 2-3 gün hem korkusu yok oh mis.Fiyat konusunda hiçbir fikrim yok.

Doğar doğmaz değil de yaklaşık 1 ay kadar sonra yaptırmanız da fayda var. Bende doğumdan sonra yaptıracağım.İyileşme süresi 2-3 gün hem korkusu yok oh mis.Fiyat konusunda hiçbir fikrim yok.
En ideal zaman kırkı çıkınca yaptırmak o zaman...Bakalım bilgi edinirsek paylaşalım..Şimdiden teşekkürler

Ben de 40 i cikinca yaptirmayi düşünüyorum.

merhaba Ankarada cocuklarini sunnet ettiren arkadaşlarımdan biliyorum. doktorlar ilk 1 ay icinde daha iyi demisler. arkadaşıma sormuştum özel hastaneler 1500-2000 araliginda bir fiyat ödemişti.

merhaba Ankarada cocuklarini sunnet ettiren arkadaşlarımdan biliyorum. doktorlar ilk 1 ay icinde daha iyi demisler. arkadaşıma sormuştum özel hastaneler 1500-2000 araliginda bir fiyat ödemişti.
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin iyi oldu...Allah izin ederse bizdrkendimizi ona göre ayarlarız...

Bence yaptırma çünkü yeni doğanda testis ve penis şiş oluyor inmesi bir süre alıyor. Doğal olarak bebeğin penisinde sıkıntı yaşanabiliyor. Bir kaç ay sonra yaptır derim

Bence yaptırma çünkü yeni doğanda testis ve penis şiş oluyor inmesi bir süre alıyor. Doğal olarak bebeğin penisinde sıkıntı yaşanabiliyor. Bir kaç ay sonra yaptır derim
Valla canım öyle sıkıntı olırmu diyede araştırıyorum...ama çoğu doktor öneriyo...hatta zahide yetişi takipteyim 7.günün de yaptırdı oğluna...Bakalım hayırlısı. ..haftaya kontrolüm var. Olmazsa birde doktoruma sorcm

Bu süreçte ben de araştırdım canım şişliği 2günde iniyormuş emzirerek sünnete taktım kafayı sanırım bende o süreçte yaptıracağım

40 çıkar çıkmaz yaptırdık.Devlet Hastanesi nde yaptırmıştık.Oradaki çocuk cerrahı çok iyi olduğu için tercih etmiştik.Bir haftada iyileşti.Şimdi ikinci bebeğimde oğlan onu da kısmet olursa 40 da yaptırmayı düşünüyoruz.

Maaşallah canım.. Ne güzel..Demek devlet hastanesindede yapılabiliyo...Ben hep özelde yapılıyo diye biliyordum ...Hangi şehirde yaptrdnz?

Maaşallah canım.. Ne güzel..Demek devlet hastanesindede yapılabiliyo...Ben hep özelde yapılıyo diye biliyordum ...Hangi şehirde yaptrdnz?
Gaziantepteyiz cnm.Ama bütün çocuk hastanelerinde yapılıyor.Hem ürolog hem çocuk cerrahı yapıyor.Biz çocuk cerrahı tercih etmiştik.Memnun kaldık.Hiçbir sorun yaşamadık sonrasında da güzel geçti.Hiç para ödemedik.Lokal anesteziyle yapıldı.Sonrasında yarım ağrı kesici fitil yaptı hemşire.Ertesi gün pansumana başladık.5.gün banyo yaptırdık.Suniyi geliyor.Çok çabuk iyileşti.

40i çıkmasına gerek yok.
Yahudiler mesela 7. Gün yaptiriyor. Amcam doktor ve 7. Sünnet yaptığı cok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…