Yenidoğan Topuk kanı Tiroid Bozukluğu

bloomorg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
17
7
1
27
Merhabalar,bebeğim şuan 22 günlük,verdiğimiz topuk kanında tiroidinde bir sorun olduğunu ve endokrin uzmanına görünmemiz gerektiğini söylediler,dün tekrar kan verdik ve tsh değeri yüksekken t4 değeri olması gerekenden düşük çıktı.Çok ciddi bir hastalık olduğu,tedavi edilmezse kalıcı zeka geriliği ve büyüme bozuklukları oluşturabileceği söylendi.Şuan için bir ilaca başladık ve kontrol edilecek 10 gün sonra tekrar.o kadar üzgünüm ki dünden beri sütüm çok çok azaldı,geç kalmış olmaktan çok korkuyorum ilacı verdikten bir saat sonra kustu ve acaba etki etmişmidir diye çok kafaya takıyorum,bu gibi bir durum yaşayıp çocuğu sağlıklı bir şekilde normale dönen var mı ?

Canım ılacı kustugunu doktora sor bence..konu hakkında bir bilgim yok ama Allah en kısa zamanda şifa versınhemencecık ıyılessın ınsallah

Topuk kanı karşıtları ders alır mı sanmam.
Buyurun en net örnek.

Çok geçmiş olsun konu sahibi. Endişelenmeyin. 10 gün kısa bir süre,sizi erken çağırmışlar. Sıkı takip yapıyorlar demek ki. İçinizi ferah tutun
İlaçlar hemen etki ediyor hamileyken yükseliyordu benim de. Sürekli ilaç içtim. Çabuk etki ediyor ama 1 saat sonraki kusma sorun çıkarmaz bence. İlk verdiğinizde kussaydı belki işe yaramazdı
Yine de doktora sorun derim

Umarım dediğiniz gibi etki eder bir an önce

İlk 3 aydan sonra ilaca başlanırsa geç kalınacağı yazıyor internette bir ara benim bebeğim dede yüksek çıkmıştı küvezde yattı bebeğim kan almışlar orda çıkmış ama ardından topuk kanında çıkmadı düzelmiş yani korkmayın bence günümüzde bir sürü insan da ve gençte hatta çocukta var benim iki tane kuzenim dede var tiroid ilacı kullanıyorlar ve zeka geriliği vs yok çok şükür hatta biri öğretmen diğeri de üniversite okuyor tedbirinizi alın doktorunuzu dinleyin ilaçları düzenli ve dikkatli birşekilde verin Allah yardımcınız olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…