Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bile üşüyorum. romatizmam var belki ondandir ama, kiyamadim şimdi. bence bi yandaki odanın camini onun odasinun da kapisini acik birakinKızlar doğum yapalı 2 gün oldu hava çok Sıcak malum.Yatarken odanın camını üstten açsam üşür mü ?
Samsunda yaşıyorum evet sabaha karşı soğuyor ama vazistansı açacaktım store ile tülde var üzerinde ben de kararsız kaldım şimdi sıcaktan bunalıp bunalmadığını da anlıyamıyorumkiNerde yaşadığınıza göre değişir. Burda sabaha karşı hava çok soğuyor
Üstümü o saatlerde örtüyorum
Gece sabaha karşı hava serinliyor. Belki üşüyebilirKızlar doğum yapalı 2 gün oldu hava çok Sıcak malum.Yatarken odanın camını üstten açsam üşür mü ?
Uzun kollu zıbın ince bir alt pijamayla yatırın istersenizSamsunda yaşıyorum evet sabaha karşı soğuyor ama vazistansı açacaktım store ile tülde var üzerinde ben de kararsız kaldım şimdi sıcaktan bunalıp bunalmadığını da anlıyamıyorumki
Tamam teşekkür ederimBesigin uzerinden bi battaniye ortun kafasinin uzerine dogru ayak tarafi acik kalsin hava almasi icin usuyecegini sanmiyorum bu sekilde nefesi besigin icerisini sicak tutuyo boyle tarif edebildim mi bilmiyorum ama biz bu sekilde yaptik actigimiz zamanlar
Çıtçıtlı body üzerine tulum giydirdim yeter sanırımUzun kollu zıbın ince bir alt pijamayla yatırın isterseniz
Birde sık sık yuzunu burnunu kontrol edersiniz burnu soguksa usumus demektir ona gore dikkat edersinizTamam teşekkür ederim
Yeter benceÇıtçıtlı body üzerine tulum giydirdim yeter sanırım
Burnundan anlarsınız üşüyüp üşümediğini. Elleri ayakları hep soğuk olacak şimdi. Havalar sıcak bence açın. Rüzgar direk ona çarpmayacak şekilde. Serine alıştırın. Bebek soğuktan hasta olmaz rahat olun. Uyuduğu odanın sıcaklığı akşamları 18 derece civarı olmalı. Tabiki hiçbirimiz bu kadar soğutamıyoruz ama serin hava burnunun tıkanmaması için de iyi. Üzerine incecik bir örtü örtebilirsiniz. Varsa müslin yoksa tek çarşaf pike gibi bişey.Kızlar doğum yapalı 2 gün oldu hava çok Sıcak malum.Yatarken odanın camını üstten açsam üşür mü ?
Kendi giydiğinizden bir kat fazlası diye ölçülür bebek giydirme kuralı. Oğlum 21 ağustos doğumlu benimde. Yenidoğan döneminde de 15-20 gün kadar tek kat giydirdiğim çok oldu. Rahat olun. Bebekler aslında sıcağı sevmiyor tam tersi. Üşütecek korkusuyla çok giydirmeyin sonra çok zorlanırsınız. Çevremden biliyorumKızlar doğum yapalı 2 gün oldu hava çok Sıcak malum.Yatarken odanın camını üstten açsam üşür mü ?
Burnundan anlarsınız üşüyüp üşümediğini. Elleri ayakları hep soğuk olacak şimdi. Havalar sıcak bence açın. Rüzgar direk ona çarpmayacak şekilde. Serine alıştırın. Bebek soğuktan hasta olmaz rahat olun. Uyuduğu odanın sıcaklığı akşamları 18 derece civarı olmalı. Tabiki hiçbirimiz bu kadar soğutamıyoruz ama serin hava burnunun tıkanmaması için de iyi. Üzerine incecik bir örtü örtebilirsiniz. Varsa müslin yoksa tek çarşaf pike gibi bişey.
Hayır her seferinde uyarıldım. Geceleri 18 gündüzleri 23 dereceyi geçmemeli aslında uyuduğu odada sıcaklık. Rahat nefes alması için önemli. Yoksa hemen burnu tıkanıyor. Oğlum 1 yaşını geçti hala sıcağı sevmez mesela. Buna uymaya çalışmak bana ciddi bir avantaj sağladı. Herkes ay üşüyecek ay giydirsene. Kısa bir süre söylenenlerden etkilendim giydirdim kat kat ters tepti. Çocuk bronşit oldu. Ondan sonra iyice bıraktım. Bir daha hiç hastalanmadı.Yeni doğmuş bebeğe bu sıcsklık az olmaz mı. Doktorlar 26 derece diyor. Sonrasında 23 dereceye düşürülebilir.
dogru...Hayır her seferinde uyarıldım. Geceleri 18 gündüzleri 23 dereceyi geçmemeli aslında uyuduğu odada sıcaklık. Rahat nefes alması için önemli. Yoksa hemen burnu tıkanıyor. Oğlum 1 yaşını geçti hala sıcağı sevmez mesela. Buna uymaya çalışmak bana ciddi bir avantaj sağladı. Herkes ay üşüyecek ay giydirsene. Kısa bir süre söylenenlerden etkilendim giydirdim kat kat ters tepti. Çocuk bronşit oldu. Ondan sonra iyice bıraktım. Bir daha hiç hastalanmadı.
Aynen katılıyorum. Ben sıcağı severim mesela. Ayırt edemem diye odasına bir sıcaklık nem ölçer aldık. 15-20 lira bişey zaten. Kışın 20 derece civarındaydı hep odası. Bir çıtçıtlı badi ve tulum üzerine battaniye yada yorgan örttüm. Gece gündüz hep burnunu kontrol ederim soğuksa üstüne bir kat daha giydiririm. Ama 1 sene içinde 3-4 defa anca gerekti bir kat daha. Yazın odasına kule tipi soğutuculardan aldım ve sabah 4 civarına kadar çalıştırdım hep. Odasının camı sürekli açıktır yaz başından beri 1 kere bile kapanmadı.dogru...
sibirya da beyaz rusyada yasayan cocuklar var yenıdoganlar
hatta rusyada bebeklerı kısın soguk suya sokuyorlar Eki Görüntüle 2183926 bakınız
bende doktora sordugumda cocuk hava soguk oldugu ıcın hasta olmaz
kat kat gıydırır terletırsen ve terlıyken soguga gelırse hasta olur demıstı
sızın ıcın normal ısı neyse o olmalı bebek oldugu ıcın usur sanıp kat kat gıydırmeyın odasını olması gerekenden sıcak tutmayın daha cok hasta edersınız demıstı