- Konu Sahibi Yaxgxmurseli
MERHABA arkadaşım.valla yorumun süper moral verdi .
dediğin gibi biraz bile anne sütü girse bogazından o bile
kuvvetlendirir inşallah.bunada şükür.inşallah olan sütüm en az 6 ay gelmeye devam eder.hergün acaba bugün ne çıkaracam derdine düştüm.evde tekken bu kadar stres olmuyorumda.saçma sapan insanların yorumlarına maruz kalmak beni sinir ediyor.ya da içten içe mama veriyo yine deniyormuş gibi geliyor ki deniyorda zaten..aman aman.birde annesi acıktı bu diyenlere uyuz oluyorum.emdireli 5 dk olmuş.gögüslerm hala yara.bebiş doymamış zaten sıkıntılanıyorum birde böyle dediler mi elime ne geçtiyse fırlatasım geliyo.yani sütün doyurmadıgına mı üzülecem,saçma sapan yorumları dinlemeye mi diki,şlerimin zonklamasına mı püfff..neyse ki eşim destek oluyor bu konuda bana çok şükür.
senin bebiş kaç aylık ya da kaç günlük.bizim eylüşümüz bugün 3 haftalık oldu(30 günlük mü 30 gündür mü isilik anlamadım.inşallah isilik çabucak geçer . hergün banyo yaptırıyoruz.)
Bizimki 1 aylık şekerim daha yenidoğan sayılır :)
Ben de sinir oluyordum ..Aaa süt geldi diyen kayınvalideme...Annesi gel süt ver diyen anneme...Ama artık ikisini de susturdum..Söylemeyin şöyle demek biraz durulttu
O sırada süt de artmaya başlıyor...Yani binlerce ünlü mama veriyorken insanların birbirleri üzerinde bunca yorum yapması bu kadar yıpratması ne kadar üzücü
Artık kendi kafama göre takılıyorum...Zaten aptamil'in üzerinde ne kadar vermemiz gerektiği çocuğun içmesi gereken süt oranı yazıyor
O yüzden yorma kendini ver mamasını yazıktır...El için çocuğumu yıpratmayacağım artık bence sen de yıpratma bebeğini