- Konu Sahibi Yaxgxmurseli
Merhaba arkadaşlar 04.04.2012 de oğlumu dünyaya getirdim ,sezeryanla doğum yaptığım için ilk günden beri bebeğimi 2 saatte bir 20şer dakıka emzirip üstüne sağıyordum ki sütüm artsın.Fazla olan sütleri de buzluğa tarihleri ile düzenli bir şekilde koydum. şimdi oğlum 3. ayını 04.07.2012 de dolduruyor. Çok şükür halen sütüm geliyor, oğlumun emişi de artık 2 saatten uzun periyotlara denk geldiğinden buzluğumda sağdığım sütleri paylaşmak isterim. Buzlukta sütler 6 ay dayanıyor, bende emmeyi bıraktırmamak için kullanamıyorum buzluktakileri, ziyan olmasındansa birine faydam olsun diye düşünüyorum.
İhtiyacı olan arkadaşlar Acıbadem'de oturuyorum.Elden vermem uygun olur çünkü bikere çözüldü mü hemen kullanılmalıymış doktorlar öyle diyor.Yani isteyen arkadaşların araba buzluğu vs.. gibi bir aparatla gelmesi gerekiyor.
Bebeğinize biraz da olsa faydam dokunursa mutlu olurum. Haberlerinizi bekliyorum.
canım öncelikle teşekkürler düşünceli davranışından dolayı ikinciside ne kadar şanslı bir annesin bunun tadını çıkar(maşallah).
benim sütün 20 cc ye düştü

bu arada cuma günü 1 aylık olacak bebişimiz.40 ını çıkarmak için bir şey yaptınız mı?nasıl çıkardınız arkadaşlar?