Yenidoganin 1 gunu....yardım....

91denizeynep

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
169
176
18
34
Bebegim 17 gunluk gün içerisinde ya uyuyor uyumasa sürekli ağzı açık emmek istiyor hiç uyanık kalıp etrafı izlemiyor tüm bebekler böyle mi. Gündüz uyudugundan geceye doğru uykusu da olsa dalamiyor dalmak için emmek istiyor karni tok olduğu halde yenidoğan bebekle gün boyu neler yapılır tavsiye bekliyorum emzik nasıl alistirilir? Evde puset e koyayım mi ? Birde gunde kac kez kaka yapar yenidogan bebek

Yenidogan emmek icin yasar. Ne zaman isterse emzirin. Genelde her beslenmede kaka yapar zamanla bu ara acilir.

Etrafi izlemek icin cok kucuk 3. Aydan sonra ancak gorusu netlik kazanir ve disuyaranlara tepkili olur.

Emzik konusu ise bebegine gore degisiyor. Hic almayan bebekler oldugu gibi degisik emzik denemelerinden sonra alan bebeklerde var. Denedikce uygun emzigi bulabilirsiniz

17 günlük cok kucuk daha annesi etrafi izlemesi icin. Bakinir ama gözüne net gorunmez zaten. Emer uyur emer uyur böyle gider ilk uc ay bu konuda en rahat edecegin donem eger uykusu güzel bir bebekse tabii her bebegin uykusu duzenli olmayabiliyor.
her beslenme sonrasi kaka yapar agladica her istedikce emzir ve kucaginda sev sıkça kucaga alisir diyenlere bakma oyle aliskanlik tutturmak kolay değil olsa benimkine olurdu hic indirmedim. Aksine sana doyar o suan zaten anne karninda saniyor hala kendini ilk uc ay icin zaten 4uncu trimester derler o yuzden hep yakininda tut. Sakin sakin sarkilar söyle.

Bebegim 17 gunluk gün içerisinde ya uyuyor uyumasa sürekli ağzı açık emmek istiyor hiç uyanık kalıp etrafı izlemiyor tüm bebekler böyle mi. Gündüz uyudugundan geceye doğru uykusu da olsa dalamiyor dalmak için emmek istiyor karni tok olduğu halde yenidoğan bebekle gün boyu neler yapılır tavsiye bekliyorum emzik nasıl alistirilir? Evde puset e koyayım mi ? Birde gunde kac kez kaka yapar yenidogan bebek
Evet canım tüm Yenidoğanlar böyle:) ya emer ya uyur, normaldir. Ben de hep öyle kalacağız sanıyordum:KK17: şimdi kendi kendine mırıldanıyor oynuyor falan. Geçecek;) Oyyy sar sarmala minik koalayı:anne:

Back
X