kadın 8 aylık hamile
hazırda vizesi varsa bile gidemez şu anda uçağa almazlar
hadi çok fit bir hanım göbeği az -nasıl olacaksa 8 aylıkken, yaz günü? (bu şekilde uçan kuzenim oldu ama kendisi tesettürlü, neredeyse çarşaflı olduğu ve kilolu da olduğu için fark etmediler)
neyse 8 aylık gebeyken orada sağlık sigortası doğumu karşılamaz. sigortayı en az 3 ay filan önce yaptırmış olmak gerekiyor doğumu karşılasın isteniyorsa. o da yaptırırken gebeyim diyecesin, yoksa yine karşılamıyor.
dahası zaten doğumla vatandaşlık yok...İtalyada anne babadan kaç yıl oturum isteniyor başvuru için emin değilim.
İtalyayı çok seviyorsanız (ben severim mesela) düşünebilisiniz konu sahibi, mesela ben Fransayı sevmem, düşünmezdim, italyayı severim, düşünebilirim.
Ama bence en güzeli oradan başka bir Avrupa ülkesine gitmeyi düşünmek. daha çocuğunuz küçük (olacak), siz çalışmıyorsunuz, neresi olsa gidebilirsiniz. eğer İtalyada özellikle iş güç vs. ayarlamayacaksanız daha imkanları geniş, eğitimi daha iyi bir üleye geçmeyi düşünmek daha mantıklı 2-3 sene sonrası için. bir yerden sonra çalışmak istersiniz ya da bir yüksek lisans filan yapmak istersiniz...
İtalya'da neresi?