- Konu Sahibi bedaliza23
Çok güzel olmuş. Allah daha güzellerini de nasip etsin. Mutlulukla oturursunuz inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler,köşe takımımı Trabzon Ataman mobilyadan aldım.çook güzel bir eviniz var. içinde musmutlu yaşayın inşallah.mor köşe takımında tam istediğim gibiymiş nerden aldın ??![]()
Çok çok teşekkürler beğenmenize sevindim.harika bir ev. güle güle oturun evinizde.mobilyaların çok şık. mor ve gri uyumu güzel olmuş. halıların da çok güzel.. yatak odası takımında çok şık. yeniev yeni hayat mutluluklar dilerim size.
Çokk teşekkür ederim inşallahhh...bayıldım canım evine mutlulukla sağlıkla iyi günlerde oturman dileğiyle![]()
Çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun..eviniz çok güzel özellikle koltuklarınıza bayıldım , güzel günlerde kullanın :)
Çok teşekkkür ederim inşallahh...Hayırlı olsun canım bir ömür boyu mutluluklar dilerimEvinde çok güzel olmuş güle güle oturun inşallah
![]()
Çokkk teşekkürlerrr...evinde pek bi şıkmış özellikle salonuna bayıldım güle güle otur:97:
Amin inşallahhh teşekkürler...huzurla, sağlıkla,mutlulukla oturanız dileğiyle...özellikle yatak odasını takımınızı beğendim.....güle güle oturun...
Çokk teşekkürler...genel anlamda çok hoş bir ev ama en çok yatak odasını beğendim mutluluklar dilerim![]()
İnşallahh çokk teşekkürlerryeni eviniz çok güzel mutlulukla oturun inşallah
Aminn canım inşallahhh çok teşekkür ederim...çok zevkli döşemişsin canım mutlu huzurlu oturun inşallah
Çok teşekkürler canım,kırlentler iyi fikir yapabilirim çok mercii...evin çok güzel canım köşe takımına halının içindeki renklerde kırlenler dikebilirsin nacizane fikrim ama özellikle masana bayıldım çok şık ve ağır duruyor
![]()
Çok mercii canımm...evin çok güzel eşyaların çok güzel güle güle hayırlı günlerde oturun inşallah tatlım.
Canımm inşallahhh teşekkür ederim...Herşeyin çok güzel olmuş canım Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip eder inşaallah..![]()
Ayyyy inşallahhh çok istiyorumm yeni evlendik ama olsunn hemen dimii:)))Allah sizi mutlu etsin güzel ewinizde..birde meyve versin şöyle minicik...hersey cok güzel masallah![]()
Çokk teşekkür ederim valla çok araştırdım yoruldum ama değdi sanırım...Herşeyi ne kadar özenle seçmişsiniz,sağlık ve huzurla eskitin inşallah..
Çok teşekkür ederim siyahıda çok güzel durur asil,Banyo paspaslarını evkurdan aldım teşekkür ederim..bende bu yatak odasinin siyahini almayi düsünüyorum cok $IK görünüyor mobilyabalarin cok güzel ,agiz tadiyla gülele otur canim.banyo paspaslarinda cok cici![]()
Çok teşekkürlerrr...Evin çok hoşmuş. Güle güle oturun
Aminnnnn inşallah canım teşekkürlerherşey çok güzel Allah güle güle oturmak nasip etsinn...![]()
Çok merciiiiAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. çok güzel herşey :)![]()
Çok teşekkürler..cok güzel bir ev güle güle oturun.en cok yatak odani begendim.![]()
Teşekkür ederim canım siyah güzelde toz çok gösteriyooo helede titiz değilsen yandın:))ben o yüzden beyazı tercih ettim çalışınca zor temizlemek herzaman..güle güle oturun canım yatak başlığına bayıldım
salon koltuklarımız benziyor benimki daha açık renk ama
siyah mobilya tercih etmemen isabet olmuş benim tüm mobilyalarım siyah nefret ettim iyice ev alırsam şayet eşyaları ev sahibine bırakıp giderim sanırım![]()
Çokkkk merciii beğenmenize sevindim..Tam benim tarzımm
sade şık
az ve öz
bayıldım vallaaa
musmutlu günlerde sağlıkla oturun inş.
Çokkkk teşekkürlerr canım beğenmene sevindim...Gri rengi her zaman salona yakıştırırım tabii senin evinede gayet güzel yakışmış allah tamamına erdirsin mutlu sağlıkla oturman dileğiyle canım ):):evin çok güzel ve çok sade çok beğendim![]()
Çokk merciiiiiiiii:)yatak odana bayıldımmmmmmmmmm
Aminnn inşallahhh çok teşekkürler.Daha güzelleri senin olur inşallahhRabbim huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin.tam benim zevkime göre döşenmiş bi ev:)
Teşekkür ederim biraz dolapları küçük herşey,mi yerlşetiremedim o canımı sıkıyo bazen..İnşalahhh...Dantelsiz olmuyoo ne güzell aynıı:)mutfağın çok güzelmiş..bu arada çamaşır makinenin üzerindeki örtüden benimde varrrrrgüle güle otur canım...hep mutlu günler yaşarsın inş..
Çokk teşekkürlerr..Salon takımın cok güzel :) cok hoş her şey.Allah güle güle oturmak nasip etsin mutluluklarrrr![]()
Çok merciii...koltukların çok hoş
Aminn inşallahh çok teşekkürlerr..güle güle otur Allah ağzınızın tadını bozmasın canım çok güzel maşallah![]()
Amin hepimize nasip eder inşallahhh..Çok güzel olmuş. Allah daha güzellerini de nasip etsin. Mutlulukla oturursunuz inşallah.
Amin inşallahhh çok teşekkür ederimmm..canım mükemmel ötesi olmuş, Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin,, özellikle yatak odası mobilyana ve mutfak halına bayıldım, hepsi çok güzel..![]()
canım allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin. birşey soracagım mutfaktaki zebra perden kaç para tuttu?
Canım çok teşekkür ederim.Onu hazır aldık İstanbul AVM'den tavsiye ederim çok kullanışlı.canım evin çok güzelmiş güle güle otur sağlıkla mutlulukla.ben mutfağındaki ekmeklikli dolabın yanındaki dolabı soracaktım yanii dolap sanırım yaptırdınız mı hazır mı aldınız?