• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenii gelin evime hoş geldinizz:))

Çok güzel olmuş. Allah daha güzellerini de nasip etsin. Mutlulukla oturursunuz inşallah.

canım mükemmel ötesi olmuş, Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin,, özellikle yatak odası mobilyana ve mutfak halına bayıldım, hepsi çok güzel.. :nazar:

çook güzel bir eviniz var. içinde musmutlu yaşayın inşallah.mor köşe takımında tam istediğim gibiymiş nerden aldın ?? :3:
Çok teşekkürler,köşe takımımı Trabzon Ataman mobilyadan aldım.

harika bir ev. güle güle oturun evinizde.mobilyaların çok şık. mor ve gri uyumu güzel olmuş. halıların da çok güzel.. yatak odası takımında çok şık. yeniev yeni hayat mutluluklar dilerim size.
Çok çok teşekkürler beğenmenize sevindim.

bayıldım canım evine mutlulukla sağlıkla iyi günlerde oturman dileğiyle:nazar:
Çokk teşekkür ederim inşallahhh...

eviniz çok güzel özellikle koltuklarınıza bayıldım , güzel günlerde kullanın :)
Çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun..

Hayırlı olsun canım bir ömür boyu mutluluklar dilerim:46: Evinde çok güzel olmuş güle güle oturun inşallah:46:
Çok teşekkkür ederim inşallahh...

evinde pek bi şıkmış özellikle salonuna bayıldım güle güle otur:97:
Çokkk teşekkürlerrr...

huzurla, sağlıkla,mutlulukla oturanız dileğiyle...özellikle yatak odasını takımınızı beğendim.....güle güle oturun...
Amin inşallahhh teşekkürler...

genel anlamda çok hoş bir ev ama en çok yatak odasını beğendim mutluluklar dilerim:nazar::nazar:
Çokk teşekkürler...

yeni eviniz çok güzel mutlulukla oturun inşallah
İnşallahh çokk teşekkürlerr

çok zevkli döşemişsin canım mutlu huzurlu oturun inşallah
Aminn canım inşallahhh çok teşekkür ederim...

evin çok güzel canım köşe takımına halının içindeki renklerde kırlenler dikebilirsin nacizane fikrim ama özellikle masana bayıldım çok şık ve ağır duruyor
:nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkürler canım,kırlentler iyi fikir yapabilirim çok mercii...

evin çok güzel eşyaların çok güzel güle güle hayırlı günlerde oturun inşallah tatlım.
Çok mercii canımm...

Herşeyin çok güzel olmuş canım Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip eder inşaallah.. :71:
Canımm inşallahhh teşekkür ederim...

Allah sizi mutlu etsin güzel ewinizde..birde meyve versin şöyle minicik...hersey cok güzel masallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ayyyy inşallahhh çok istiyorumm yeni evlendik ama olsunn hemen dimii:)))
Herşeyi ne kadar özenle seçmişsiniz,sağlık ve huzurla eskitin inşallah..
Çokk teşekkür ederim valla çok araştırdım yoruldum ama değdi sanırım...

bende bu yatak odasinin siyahini almayi düsünüyorum cok $IK görünüyor mobilyabalarin cok güzel ,agiz tadiyla gülele otur canim.banyo paspaslarinda cok cici :1::1::nazar:
Çok teşekkür ederim siyahıda çok güzel durur asil,Banyo paspaslarını evkurdan aldım teşekkür ederim..

Evin çok hoşmuş. Güle güle oturun
Çok teşekkürlerrr...

herşey çok güzel Allah güle güle oturmak nasip etsinn... :nazar:
Aminnnnn inşallah canım teşekkürler

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. çok güzel herşey :):32:
Çok merciiii

cok güzel bir ev güle güle oturun.en cok yatak odani begendim.:nazar:
Çok teşekkürler..

güle güle oturun canım yatak başlığına bayıldım
salon koltuklarımız benziyor benimki daha açık renk ama
siyah mobilya tercih etmemen isabet olmuş benim tüm mobilyalarım siyah nefret ettim iyice ev alırsam şayet eşyaları ev sahibine bırakıp giderim sanırım :9:
Teşekkür ederim canım siyah güzelde toz çok gösteriyooo helede titiz değilsen yandın:))ben o yüzden beyazı tercih ettim çalışınca zor temizlemek herzaman..

Tam benim tarzımm
sade şık
az ve öz

bayıldım vallaaa
musmutlu günlerde sağlıkla oturun inş.
Çokkkk merciii beğenmenize sevindim..

Gri rengi her zaman salona yakıştırırım tabii senin evinede gayet güzel yakışmış allah tamamına erdirsin mutlu sağlıkla oturman dileğiyle canım ):):evin çok güzel ve çok sade çok beğendim:16:
Çokkkk teşekkürlerr canım beğenmene sevindim...

yatak odana bayıldımmmmmmmmmm
Çokk merciiiiiiiii:)

Rabbim huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin.tam benim zevkime göre döşenmiş bi ev:)
Aminnn inşallahhh çok teşekkürler.Daha güzelleri senin olur inşallahh

mutfağın çok güzelmiş..bu arada çamaşır makinenin üzerindeki örtüden benimde varrrrr :3: güle güle otur canım...hep mutlu günler yaşarsın inş..:62:
Teşekkür ederim biraz dolapları küçük herşey,mi yerlşetiremedim o canımı sıkıyo bazen..İnşalahhh...Dantelsiz olmuyoo ne güzell aynıı:)

Salon takımın cok güzel :) cok hoş her şey.Allah güle güle oturmak nasip etsin mutluluklarrrr:nazar:
Çokk teşekkürlerr..

koltukların çok hoş
Çok merciii...

güle güle otur Allah ağzınızın tadını bozmasın canım çok güzel maşallah:nazar:
Aminn inşallahh çok teşekkürlerr..

Çok güzel olmuş. Allah daha güzellerini de nasip etsin. Mutlulukla oturursunuz inşallah.
Amin hepimize nasip eder inşallahhh..

canım mükemmel ötesi olmuş, Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin,, özellikle yatak odası mobilyana ve mutfak halına bayıldım, hepsi çok güzel.. :nazar:
Amin inşallahhh çok teşekkür ederimmm..

canım allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin. birşey soracagım mutfaktaki zebra perden kaç para tuttu?

canım allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin. birşey soracagım mutfaktaki zebra perden kaç para tuttu?

Canım çok teşekkürler amin inşallah...Mutfak perdesini hatırlamıyorum toplu alınca aklımda kalmadı,yaptırıcaksan perdecileri dolaş acayip değişiyo fiyatlar,biz çok dolaştık yarı yarıya yaptırdık diyer yerlere oranla..Tüm ev 2800'e mal oldu..

çok güzel döşemişsiniz minim bu kolay olmamıstır ama o yorgunluğa değiyor doğrusu hersey istediğin gibi olunca.. Evinizde güsel güle oturun inşallah..

merhaba canım evin çok şık ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allah...
merak ettim mutfağındaki perde nin adı nedir? perdecilere sorarken ne demeliyim oğlumun odası için düşünüorumda tüller çok toz tutuyor astım hastası oğlum? böyle birşey düşünüoruz seninki çok farklı geldi bana?

canım evin çok güzelmiş güle güle otur sağlıkla mutlulukla.ben mutfağındaki ekmeklikli dolabın yanındaki dolabı soracaktım yanii dolap sanırım yaptırdınız mı hazır mı aldınız?

canım evin çok güzelmiş güle güle otur sağlıkla mutlulukla.ben mutfağındaki ekmeklikli dolabın yanındaki dolabı soracaktım yanii dolap sanırım yaptırdınız mı hazır mı aldınız?
Canım çok teşekkür ederim.Onu hazır aldık İstanbul AVM'den tavsiye ederim çok kullanışlı.

Canım öncelikle güle güle otur. Senin salonunu görünce içime su serpildi. Koltuklarımı alırken aklım o kadar karıştıki etrafımdakilerin kafamı karıştırmasıyla klasik koltuk aldım ve sonra çok üzüldüm. Senin koltukların reknkleri çok güzel olmuş ve harika durmuş Benim koltukların rengi güzel değil:sSeninkiler gibi yüzletsem hoş duracağını düşündüm.

allah mesut etsin canım cok guzel evın var ıns saglıklı ve hayırlı bır sekılde yasamak nasıp olur gule gule evınde otur

bu güzel eve yapılan yorumlar bana az geldi açıkçası o kadar şık döşenmiş ki oturma odası ve misafir odasındaki halıların aynı olduğu dikkatimi çekti bir de her iki odanında mor olduğu demekki moru çok seviyorsunuz :3: güle güle oturun inşallah :34: huzurla

Back
X