• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yenilenen 30 senelik koltuklarımız :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
gerçekten çok hoş olmuş canım annenide tebrik etmek lazım onca sene iyi kullanmış ben 4 yıllık evliyim ama oturma odamı değiştirmeyi düşünüyorum:27:
gerçi benimki yıpranmadan değil yanlış seçimden:37:

o kadar sayfa açtım vaaauuvv diye bağırdım yemin ederim. ne kadar değişmiş harika olmuş. Süpr bir salon çıkar bunlarda tam vintage olur.

Ilk tepkim "vayyyyyyyyyyyyy" oldu! Cok acayip degistirmissiniz! :) Harika olmus iyi günlerde kullanin!

Selam size ailemin yeni taşınacakları ev için yenilediğimiz koltuk takımlarını paylaşmak istedim.. koltukları kahveden beyaz lakeye çevirdim, kumaş seçimini de gül kurusu tonlarında kadife kumaştan seçtim..

Bunlar eski hali ..

Eki Görüntüle 440646

Eki Görüntüle 440647

Bunlar da yeni hali..

Eki Görüntüle 440648

Eki Görüntüle 440649

Eki Görüntüle 440650

Eki Görüntüle 440651

Eki Görüntüle 440652
Tam anlamiyla harika bayildimmm cok guzel olmus allah saglicakla oturmayi masip etsin bnm koltuklari gondeereyimde onnlarida cevir kiz :-):-):-):-):-) gulle gule kullanin canim

Selam size ailemin yeni taşınacakları ev için yenilediğimiz koltuk takımlarını paylaşmak istedim.. koltukları kahveden beyaz lakeye çevirdim, kumaş seçimini de gül kurusu tonlarında kadife kumaştan seçtim..

Bunlar eski hali ..

Eki Görüntüle 440646

Eki Görüntüle 440647

Bunlar da yeni hali..

Eki Görüntüle 440648

Eki Görüntüle 440649

Eki Görüntüle 440650

Eki Görüntüle 440651

Eki Görüntüle 440652

resmen evrim geçirmiş koltukların.. mükemmel olmuşlar güle güle kullanın

Koltuklar harikulade oldu. Tebrik ederim sizi

Bunlar eski hali ..

Eki Görüntüle 440646

Eki Görüntüle 440647

Bunlar da yeni hali..

Eki Görüntüle 440648

Eki Görüntüle 440649

Eki Görüntüle 440650

Eki Görüntüle 440651

Eki Görüntüle 440652

Back
X