yeniyıl hediyesi...

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
448
kızlar dün canımı sıkan bir olayı yazmak istiyorum sizce tek taraflı mı bakıyorum bilemedim.ben nişanlıyım 7 yıldır birlikteyiz kendisiyle :) ona bu yıl yeniyıl hediyesi parfüm almak istedim ama dedim ki birlikte seçelim senin sevdiğin bir şey olsun. (beğenmediği şeyleri hayatta giymiyor hatır gönül sallamıyor pek) neyse gittik bununla bakıo hep yüksek fiyatlılara ben de öğrenciyim yani.neyse çıktık mağazadan dedim ki pahalı pahalı şeylere bakıp durmaaa beee az ucuz bak dedim.(şaka yoluyla böyle şeyleri derim genelde) neyse o gün almadık zaten.dün yine gittik bugün seçelim dedim gittik mağazaya gitti benim ayırdığım bütçenin iki katı parfüm seçti.ima ettim yok.neymiş 200lük müş karlıymış.ses etmedim gittim ödedim babamın kartı yanımdaydı.ama biraz bozuldum yani.sanırım biraz belli etmişim bugün sordu anlattım hayır kendini haklı geliyor.o nerden bilsinmiş.eee söyledim ima ettim takla attım dilekçe mi vermem gerkiyor acaba. çok sinir oldum.

9. sayfada onun hediyesi :)))

Son düzenleme:
bu arada mizacım gereği biraz fazla tutumluyum ama tek taraflı değil.mesela düğün masrafı yapıyoruz genelde onun ödemesi gereken şeyleri hep minimum tutmuşumdur.onun parası benim param diye düşünmüşümdür yani :/

kızlar dün canımı sıkan bir olayı yazmak istiyorum sizce tek taraflı mı bakıyorum bilemedim.ben nişanlıyım 7 yıldır birlikteyiz kendisiyle :) ona bu yıl yeniyıl hediyesi parfüm almak istedim ama dedim ki birlikte seçelim senin sevdiğin bir şey olsun. (beğenmediği şeyleri hayatta giymiyor hatır gönül sallamıyor pek) neyse gittik bununla bakıo hep yüksek fiyatlılara ben de öğrenciyim yani.neyse çıktık mağazadan dedim ki pahalı pahalı şeylere bakıp durmaaa beee az ucuz bak dedim.(şaka yoluyla böyle şeyleri derim genelde) neyse o gün almadık zaten.dün yine gittik bugün seçelim dedim gittik mağazaya gitti benim ayırdığım bütçenin iki katı parfüm seçti.ima ettim yok.neymiş 200lük müş karlıymış.ses etmedim gittim ödedim babamın kartı yanımdaydı.ama biraz bozuldum yani uyardığım halde sanki kitliyormuş gibi pahalı bir şey seçti.sanırım biraz belli etmişim bugün sordu anlattım hayır kendini haklı geliyor.o nerden bilsinmiş.eee söyledim ima ettim takla attım dilekçe mi vermem gerkiyor acaba. çok sinir oldum.

bune vurdumduymazlık....sevgılı olsanız dıkkat senı kullanıyor dıyecegım ama nışanlıymışsıız...ne kadar cırkın yaptıgı.....
pekı o sana ne aldı...madem pahalı bırşey sectı sende onun ustunde bır hedıye aldır kendıne...madem oyle ışte boyle....

bune vurdumduymazlık....sevgılı olsanız dıkkat senı kullanıyor dıyecegım ama nışanlıymışsıız...ne kadar cırkın yaptıgı.....
pekı o sana ne aldı...madem pahalı bırşey sectı sende onun ustunde bır hedıye aldır kendıne...madem oyle ışte boyle....

ay ben de salak salak diyorum ki sakın bir şey alma zaten çok masrafımız var düğün falan. geçen gün bi gelin çiçeği beğendim adam 400 tl dedi diyorum ki ben alırım çünkü bu baya lüks bi masraf.böyle bir şey yaşayınca salak diyorum kendime aldırsana.bir de memur yani kendisi.ben part time çalışan bi öğrenciyim.

Valla biraz ayıp etmiş canım.
Sen de ona hiç verilmeyecek bir şeye dünyanın parasını kitle de görsün "hediye"yi.
:rolleyes:

7 yıllık ilişki zoruna gitmesin ya..

Hatta sende aynısını yap ona :KK53:

Bilemedim konu sahibesi, madem karsilayamayacaktiniz keske parfum lafini hic etmeseydiniz.

Ote yandan, ben adami cok kaba buldum. Ogrenci oldugunuzu biliyor sonucta. 200 luk parfum asla ucuza gelemez. Ben olsam, sevgilim ben ismarlama hediye sevmiyorum, parfum de koklanmadan alinmiyor, sen bana kendi sectigin baska bir sey al, derdim. Yani parfum isine hiiiiiiic girmezdim. Magazadaki davranislarini da cok kaba buldum, para konusunda bu kadar yuzgoz olmasi, boyle konusmasi da bence hos degil. Zaten parfum fiyatlarini bile bile sizinle gitmesini de anlaymadim, size parfum aldirmaya calismasi cok garibime gitti. Calisan bir erkegin ogrenci bir kiza pahali hediye aldirmaya calismasi ciddencok garip.

Benim eşim de sizin nişanlınız gibi ve evliliğimizde tek sıkıntımız bu huyu oldu.
Ama bizim ki tek kendine değil,eve ya da bana bişey alırsa da aynı savurganlığı yapıyor. Bence nişanlın yılbaşında gönlünü alacak:KK66:

Valla biraz ayıp etmiş canım.
Sen de ona hiç verilmeyecek bir şeye dünyanın parasını kitle de görsün "hediye"yi.
:rolleyes:

vallahi dün içten içe kinlendim.gelin çiçeği beğenmiştim 400 dedi ay yok falan dedim.sanırım aynısını çiçekle ben ona yapıcam içimi soğutmam lazım.versin yapay çiçeğe 400 tl de aklı başına gelsin :D

ay ben de salak salak diyorum ki sakın bir şey alma zaten çok masrafımız var düğün falan. geçen gün bi gelin çiçeği beğendim adam 400 tl dedi diyorum ki ben alırım çünkü bu baya lüks bi masraf.böyle bir şey yaşayınca salak diyorum kendime aldırsana.bir de memur yani kendisi.ben part time çalışan bi öğrenciyim.

ozur dılerım ama kendıne yakıştırdıgın yaftaya katılıyorum.adam senı soyuyor sen öğrencısın o memur.sen hala alma mı dıyorsun....tamam 400 tl cok fazla ama o kalkıp bı parfume dunyanın parasını odettıyse sana bence hıç durma hemen hedıyenı sec

hiç sen alayım demicektin canım alcaktın kafana göre bütcene göre kullanmazsa kullanmasın madem durumun yok hiç teklif etmicektin nişanlında da utanma yokmus yani..

Bilemedim konu sahibesi, madem karsilayamayacaktiniz keske parfum lafini hic etmeseydiniz.

Ote yandan, ben adami cok kaba buldum. Ogrenci oldugunuzu biliyor sonucta. 200 luk parfum asla ucuza gelemez. Ben olsam, sevgilim ben ismarlama hediye sevmiyorum, parfum de koklanmadan alinmiyor, sen bana kendi sectigin baska bir sey al, derdim. Yani parfum isine hiiiiiiic girmezdim. Magazadaki davranislarini da cok kaba buldum, para konusunda bu kadar yuzgoz olmasi, boyle konusmasi da bence hos degil. Zaten parfum fiyatlarini bile bile sizinle gitmesini de anlaymadim, size parfum aldirmaya calismasi cok garibime gitti. Calisan bir erkegin ogrenci bir kiza pahali hediye aldirmaya calismasi ciddencok garip.

vallahi ben de aynısını düşünüyorum çok garip.parfümüm yok falan demişti laf arasnda önceden ordan geldi aklıma.keşke hiç girmeseydim zaten.bir de o kadar ima ettim ki taş olsa anlar yok öküz yaa resmen nerden bileyim diyor :(

Benim eşim de sizin nişanlınız gibi ve evliliğimizde tek sıkıntımız bu huyu oldu.
Ama bizim ki tek kendine değil,eve ya da bana bişey alırsa da aynı savurganlığı yapıyor. Bence nişanlın yılbaşında gönlünü alacak:KK66:

yahu aynen öyle nasıl savurgan.o savurgan ben tutumlu.geçen dedim ki bindallıyı bir kere giycem kuzenimden alacaktım beyefendi hiç ihtiyacı yokken kendine 200 liraya ayakkabı almış.neymiş morali düzelmiş alınca.eee ben salak mıyım tasaruf edeyim masraf etmeyeyim diyorum.off.

7 senelik ilişkide eğer parfümü sana kilitlediğini düşünüyorsan evlilik hazırlıkları nasıl içine siniyor?
Gerçekten aklım almıyor nasıl böyle adamla mutlu olabileceğine inanıyorsun?
Aşk,sevgi karşındakini mutlu etmektir,mutlu görmek istemektir,mutlu olması için çabalamaktır.
Benim sıkıntı çekmeme göz yuman adamın bana olan aşkından da sevgisinden saygısından da şüphe duyarım.

nişanlın kabalık ve düşüncesizlik etmiş.
parfümü babanın kartıyla alacağını biliyor muydu?
ne kadar ödedin merak ettim.

O sana bunu yaparken sen neden onu düşünüyorsun ki sıra sana geldiğinde sende gönlünün beğendiğini al.

Back
X