selam arkaşlar tesadüfen buldum sitenizi birkaç forma göz attımda ne kadar aynı şeyleri hissedmişiz bende evliliğimin ilk yılı kendiliğinden hamile kaldım ikizlerdi ama erken doğum sonucu bebeklerimi kaybettim sonra kabus dolu yıllar başladı 9 yıl tedavi gördüm birsürü ilaç tedavisi eşimde tabiki varikosel ameliyatlarımı dersin ilaç tedavilermi dersin ikimizde dr. çıkmaz olmuştuk sonra 7 aşılama 1 tüp 1 mikro sonucu 10 yıllık evliyken 35 yaşında anne olabildim çok şükür oğlum efe tolgam şimdi iki yaşında sonuç olarak sizlere şunu söylicemki sabır arkadaşlar sabır neler yaşadım adet dönemlerim yaklaşınca su içmezdim tuvaletim gelmesinde görmiyim adetim gelirse diye göz kapaklarım öyle şişene kadar ağladığım günler olduki işyeri dr. gözlerin mikrop kapmış deyip bana istirahat yazardı insanlardan kaçtım uzun süre hani o bitmeyen sorlardan dr. gidiyonmu?[yooo ben marsta yaşıyom] sorun sendemi kocandamı?[nabıcan dr.musun] ay bizim bi tanıdık diye başlayıp lafın sonunda eline bi dr. adresi tutuşturulması en sık rastlanan durum tabiki ha bide sorarlarya eşin ne diyo çocuk için ? allahım daha ne sorular ne dicek oda istiyo dersin ama içinden küfürü basarsın haliyle neyse kafanızı şişirdim en sonunda hamile kaldım nihayet ne hamilelikti ama önce zona oldum en ağarından [berbat bişeyAllah baş düşmanıma vermesin ]sonra transferin 8. günü kanama başladı ve inanın buna 5. ay bitene kadar sürdü 5 koca ay yattım ben yanlız dr. kontrolleri için dışarı çıktım sonra bebekler ikizlerdi bu arada 3. ayda birinin kalbi durdu malesef o bebeği alamayız dediler kanamalarla düşürdüm onu öteki bebek içerde ama düşerken onuda düşürebilir dediler ama direndi bebeğim sonra yanlız dr. kontrolleri için dışarı çıkıyodum demiştimya bide tam o gün trafik kazası şöföre bebeğime bişey olursa seni yaşatmıcam diye yeminler ederek bağarmışım sonuçta bebeğim 8 aylık doğdu o dünyanın en güzel varlığı o bence şimdi çok ama çok mutluyum ama bu mutluluk için ne uğraşlar vermiştim ama şimdi hatırlıyomusun derseniz yok o herşeyi unutturdu sanki evlenmişim istemişim ve çocuğum olmuş işte size bunları yazdımki unutmayın arkadaşlar bir gün gelecek bi yavrunuz olacak sabırla uğraşın ama o size bu üzüntülü günlerinizi unutturacak ve sizler sizin eski durumunuzdaki insanlara moral olmaya çalışacaksınız benim gibi şansınız ve sabrınız bol olsun Allah yardımcınız olsun