- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.021
Ya Gülom ya cidden olabilir miCunku herşey bi işaret :)
Hahahah gidip bir çorap bulayim barii adanada şömine kolayyySomineye çorap as hepsi gelecek hohohohihihi :)
O iş her ay bendeSıcak tut kendinii gariii
Neden olmasın ballı lokmam ayip ediyorsun yaYa Gülom ya cidden olabilir mi
Ayyy çok heyecanliiiii hemen alayım tavsiyeyiBurcun ne :)
Sana. Bi abla tavsiyesi vericm :)
Neden olmasın ballı lokmam ayip ediyorsun yaYa Gülom ya cidden olabilir mi
Asla ama asla akrep burcu biriyle arkads ve evlilik ve sevgiljljk yapma sakinAyyy çok heyecanliiiii hemen alayım tavsiyeyibaşak burcum
Selam balimByNkoaLa kardeşim ev sahibem @Brunello Cicinelli kardeşimi etikeetlemezsem olmaz @AnneAslan Diktorya Secret @Pembeemzik T Tatlianne20 @kahvesevmemben
Ayyy çekilmiyor yaa hele kışın soğuk aldinmydi offffO iş her ay bendeçeken bilir
Voooooov harika ya seni böle taniyom ben yavvvAsla ama asla akrep burcu biriyle arkads ve evlilik ve sevgiljljk yapma sakin
Ama niden gulom benim kizim da akrep burcuuAsla ama asla akrep burcu biriyle arkads ve evlilik ve sevgiljljk yapma sakin
Hadi inşallah Gülom valla nasip eşime anlattım o şeyi sok ooldu odaNeden olmasın ballı lokmam ayip ediyorsun ya
İçinden geçirdiği en ufak şey bile bazen olmuyor mu onu duyan veren bunu da verecek
İvet o benim :)
EE olur tabi kuzum çok normalHadi inşallah Gülom valla nasip eşime anlattım o şeyi sok ooldu oda
HahahhaahaAsla ama asla akrep burcu biriyle arkads ve evlilik ve sevgiljljk yapma sakin
Ayy bir yerdede olmam gerektigi yazıyordu onlar biraz şeymiş zatennn immmAsla ama asla akrep burcu biriyle arkads ve evlilik ve sevgiljljk yapma sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?